7qb3o1s8l84n_landscape_067_3000.png rpx39zm852m5_landscape_028_2700.png

Zodiac de Musical

ZODIAC de musical Theaterspektakel op iconische locatie In het voorjaar van 2021 wordt de Koepel in Breda omgetoverd tot een groot planetarium voor ZODIAC de musical: een theaterspektakel dat bezoekers de toekomst van planeet Aarde laat zien – en wel via de ogen van de twaalf sterrenbeelden die toekijken vanuit de dierenriem. Dat betekent spanning, verbinding en verwondering, maar ook humor en romantiek – want zonder liefde is de wereld natuurlijk sowieso reddeloos verloren. ZODIAC de musical neemt bezoekers mee op een avontuur, dat hen door de vorm van het gebouw aan alle kanten omringt. Indrukwekkend hoe het karakter van de historische locatie, de toepassing van nieuwe technologie en een poëtisch verhaal bezoekers inzicht geven in wat ze eigenlijk al weten.  Er is straks meer dan voldoende ruimte op de indrukwekkende tribunes in de dertig meter hoge Koepel dus verzeker jezelf nu alvast van kaarten! 2021-05-01 2021-06-27
De Koepel, Breda De Koepel, Breda
0 0

Theaterspektakel op iconische locatie

In het voorjaar van 2021 wordt de Koepel in Breda omgetoverd tot een groot planetarium voor ZODIAC de musical: een theaterspektakel dat bezoekers de toekomst van planeet Aarde laat zien – en wel via de ogen van de twaalf sterrenbeelden die toekijken vanuit de dierenriem. Dat betekent spanning, verbinding en verwondering, maar ook humor en romantiek – want zonder liefde is de wereld natuurlijk sowieso reddeloos verloren.

ZODIAC de musical neemt bezoekers mee op een avontuur, dat hen door de vorm van het gebouw aan alle kanten omringt. Indrukwekkend hoe het karakter van de historische locatie, de toepassing van nieuwe technologie en een poëtisch verhaal bezoekers inzicht geven in wat ze eigenlijk al weten. 

Er is straks meer dan voldoende ruimte op de indrukwekkende tribunes in de dertig meter hoge Koepel dus verzeker jezelf nu alvast van kaarten!

Meer over deze voorstelling

Een actueel verhaal

In de iconische Koepelgevangenis van Breda volg je het verhaal van onze planeet. De tekens van de zodiac sturen de jonge Boogschutter naar beneden om de vier elementen (aarde, water, lucht en vuur) terug te halen. Daar ontmoet hij Evi, een jonge idealiste, die bovendien de dochter van de secretaris-generaal blijkt te zijn. Er volgt een actueel verhaal vol intriges, maar ook humor en romantiek – want je kunt een planeet wel redden, zonder liefde is-ie alsnog reddeloos verloren.

Bekende namen uit de musicalwereld

William Spaaij is regisseur, Stanley Burleson choreograaf en Dick van den Heuvel schreef het script. René van Kooten schittert in zijn rol als secretaris-generaal en Dominique de Bont (Musical Award aanstormend talent 2020) als zijn opstandige dochter Evi. Verder zijn onder meer Hilke Bierman, Dennis Willekens, Marcel Visscher, Hilke Bierman, Dennis Willekens, Robin van den Heuvel en Marcel Visscher te zien.

COVID

De Koepel Breda is zo ruim dat ZODIAC de musical ook in tijden van COVID uitgevoerd kan worden. Stichting Zodiac spant zich in om alle maatregelen te nemen die in het voorjaar 2021 nodig zijn, conform de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast is er een coulant ticketbeleid. Verzeker jezelf dus nu al van kaarten.

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900-1353 (€ 0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub. Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 – 18:00 uur.

Locatie: De Koepel, Breda

Speeldata: Van 1 mei t/m 27 juni 2021

Bekijk hier de gehele speellijst
1 mei t/m 27 juni 2021 in De Koepel, Breda

Prijs: De prijs hangt af van de gekozen rang en dag van voorstelling. Alle prijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief (maximaal) € 1,85 orderkosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60 voor reguliere postverzending).

Voorwaarden:

  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden.

Kaarten vanaf € 35,-

ZODIAC de musical

Theaterspektakel op iconische locatie

Prijs vanaf € 35,-

Vanaf 1 mei t/m 27 juni 2021 te zien in Breda Bestel kaarten
Bestel kaarten

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners