d2x3aev8rssv_landscape_067_3000.jpg 4nb3u0z8i9wk_landscape_028_2700.jpg

Young Talent & Romantic Music

De Wegwijzer, Almere-Buiten
Young Talent & Romantic Music Goed nieuws voor de klassieke muziekliefhebbers, die zo lang geen concerten hebben mogen en/of kunnen bezoeken. Want er wordt een nieuwe concertserie gelanceerd in Almere! Wij willen een positief geluid in deze onbeschrijfelijke tijden laten horen. Geniet van prachtige muziek en een heerlijke borrel na afloop! 2020-11-13 2020-11-13
De Wegwijzer, Almere-Buiten De Wegwijzer, Almere-Buiten
0 0

Andrej van Brakel, 15 y.o. (cello) & Elizabeth Roukhadze, 12 y.o. (violin)

Goed nieuws voor de klassieke muziekliefhebbers, die zo lang geen concerten hebben mogen en/of kunnen bezoeken. Want er wordt een nieuwe concertserie gelanceerd in Almere! Wij willen een positief geluid in deze onbeschrijfelijke tijden laten horen. Geniet van prachtige muziek en een heerlijke borrel na afloop!

Meer over deze voorstelling

Het programma "Jong Talent en Romantiek" is heel bijzonder in de NPKA concertreeks. We geven podium aan de jonge virtuozen die ondanks hun jeugdige leeftijd toch al uitstekende artiesten zijn geworden. Andrej van Brakel (15 jaar) trad bijvoorbeeld op in de meest prestigieuze concertzalen, waaronder het Concertgebouw Amsterdam en het Moscow International Performing Arts Center. Hij was de winnaar van het Prinses Christina Concours in 2017 en 2018. In 2019 werd hij finalist van het Concertgebouw concours. Elizabeth Ruhadze (12 jaar) is laureaat van verschillende Nederlandse concoursen, zoals het Amstelveen Vioolconcours, Muziekwedstrijd - Prinses Christina Concours, het Jong Talent Concours Maassluis. Op het programma staan ​​trio's voor viool, cello en piano, virtuoze werken voor viool uitgevoerd door Elizabeth Ruhadze en solostukken voor cello met magnetische, fluweelzachte klank van Andrej van Brakel.

Dit wordt niet alleen een fantastisch muzikaal uitje, maar ook een complete sociale- en culinaire ervaring met een gezellige borrel achteraf waar het publiek zich corona-proof kan mengen met de musici.

20:00 — 21:00 concert
21:00 — 22:30 borrel en meet-en-greet met de musici

Corona-maatregelen
Wij nodigen u uit voor een compleet veilig avondje. Het Missie centrum ‘De Wegwijzer’ is volledig ingericht op het ontvangen en faciliteren van meer dan 400 mensen per avond. Dat komt nu goed uit, aangezien we daardoor alle ruimte kunnen nemen om deze kleinere groep (van circa 150 mensen) veilig van een mooie concert te laten genieten. Meer over de Corona-maatregelen kunt u lezen op onze website www.npka.nl

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 9203 (€0,45 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: De Wegwijzer, Almere-Buiten

Speeldata: 13 november 2020

Bekijk hier de gehele speellijst
13 november 2020 in De Wegwijzer, Almere-Buiten

Prijs: De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten.

Voorwaarden:

  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden.

Young Talent & Romantic Music

Binnenkort te zien in De Wegwijzer, Almere-Buiten

Prijs vanaf € 15,-

13 november 2020 Bestel kaarten
Bestel kaarten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners