Yentl en de Boer: Magie is gestopt

Lopende voorstellingen
 

Yentl en de Boer: Magie

Muzikaal, vocaal, theatraal… Yentl en de Boer hebben het allemaal!

Wanneer maak je nou echt iets bijzonders mee? Ja, toen je een baby was. Toen hing er zo’n knuffel boven je bed, waar muziek uitkwam als je aan het touwtje trok. Dat was genoeg voor urenlange verwondering. Maar tegenwoordig… je dagen trekken als een monotone massa aan je voorbij. Laatst at iemand een appel met klokkenhuis en al op. Daar voelde je wel wat bij. Maar dat er echt iets uitzonderlijks gebeurt? Zo’n moment, dat alles samenkomt, de optelsom meer is dan de delen… Je schenkt jezelf nog een glas rode wijn in, morst op het kleed en stoot je ellenboog. Je wilt nou eindelijk wel iets meemaken. Iets, dat je even optilt boven het alledaagse. Noem het Magie.

Bestel eenvoudig en snel kaartjes voor Yentl en de Boer: Magie bij Theaterclub.nl

Yentl en de Boer is hét nieuwe muzikale cabaretduo van Nederland

Je kunt Yentl en Christine kennen van hun muzikale bijdrage aan RTL Late Night en Opium TV. Of van hun liedjes, op de radio, van Frits Spits of via-via. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. Niet voor niks ontving het cabaretduo de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied (Ik heb een man gekend). Afgelopen twee seizoenen toerde het duo door heel Nederland met hun debuutvoorstelling De snoepwinkel is gesloten, die ze een nominatie voor de Neerlands Hoop opleverde. Nu staan ze te trappelen om hun nieuwe ervaringen en fantasieën aan de wereld ten toon te spreiden. Een volgende stap in de grote Yentl en de Boer saga: Nieuwe liedjes, gecombineerd met bizarre verhalen en personages

Bestel kaartjes voor Yentl en de Boer: magie en beleef een onvergetelijke avond

De naam van de voorstelling zegt al genoeg. Deze avond staat er iets magisch te gebeuren. De dames Yentl en Christine zijn een aanstekelijk muzikaal duo, en ze hebben nog humor ook. Kaartjes voor Yentl en de Boer: Magie zijn verkrijgbaar bij Theaterclub.nl.

Benieuwd naar het volledige aanbod van Theaterclub.nl? Bekijk hier alle voorstellingen!

Recensies

Geen beoordelingen.


Geen recensies beschikbaar

Recensie plaatsen niet meer mogelijk

Algemene informatie

Locatie:
Verschillende theaters in Nederland

Speeldata:
20 februari 2018 t/m 16 juni 2018

Met:
Yentl Schieman en Christine de Boer

Voorwaarden:
*Prijzen zijn in euro’s, inclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.