daz3ids89nly_landscape_067_3000.jpg jmb32lj8ovu1_landscape_028_2700.jpg

Woodstock Legends

Diverse Theaters

Woodstock Legends is gestopt!

Lopende voorstellingen
Woodstock Legends Kaarten voor Woodstock Legends met 50% korting! Joe Cocker, Janis Joplin en Jimi Hendrix. In 2019 is het precies vijftig jaar geleden dat deze sterren – samen met vele andere artiesten en bands –  schitterden op het legendarische Woodstock festival in het Amerikaanse Bethel. Het evenement vormt een mijlpaal in de internationale muziekgeschiedenis en staat symbool voor de roerige jaren zestig. Van 1 t/m 16 juni 2019 komt de magie van het festival op verschillende locaties waaronder Het Koninklijk Concertgebouw tot leven tijdens Woodstock Legends. Koop nu je kaarten voor Woodstock Legends via Theaterclub.nl en ontvang 50% korting! 2019-06-01 2019-06-16
diverse theaters diverse theaters
0 0

Kaarten voor Woodstock Legends met 50% korting!

Joe Cocker, Janis Joplin en Jimi Hendrix. In 2019 is het precies vijftig jaar geleden dat deze sterren – samen met vele andere artiesten en bands –  schitterden op het legendarische Woodstock festival in het Amerikaanse Bethel. Het evenement vormt een mijlpaal in de internationale muziekgeschiedenis en staat symbool voor de roerige jaren zestig. Van 1 t/m 16 juni 2019 komt de magie van het festival op verschillende locaties waaronder Het Koninklijk Concertgebouw tot leven tijdens Woodstock Legends.

Koop nu je kaarten voor Woodstock Legends via Theaterclub.nl en ontvang 50% korting!

Meer over deze voorstelling

Jaren zestig herleven tijdens Woodstock Legends

Het Woodstock festival in 1969 zorgde destijds voor enorme opschudding. En niet alleen vanwege de muziek. Het succes en de daarbij behorende bezoekersaantallen overtroffen alle verwachtingen. Meer dan 400.000 mensen kwamen naar het Woodstock festival om te genieten van een groot aantal sterren en om ‘Love and Peace’ te vieren/uit te dragen. Woodstock was dan ook een hoogtepunt van de hippie cultuur en kenmerkend voor de tijdsgeest van de jaren zestig. Het is een wonder dat het muzikale evenement – dat plaatsvond op een weiland van een melkveehouder – zonder grote problemen is verlopen. De voorzieningen lieten ernstig te wensen over en waren niet berekend op zoveel bezoekers. Het unieke karakter heeft ervoor gezorgd dat het Woodstock festival inmiddels algemeen erkend wordt als één van de belangrijkste gebeurtenissen uit de internationale muziekgeschiedenis. Van het evenement werden tevens een plaat en een film gemaakt, beide met enorm succes. Voor een hele generatie vormt Woodstock een belangrijk symbool van hun muzikale identiteit en de cultuur waarin ze zijn opgegroeid. In 2019 is het precies vijftig jaar geleden dat Woodstock de popmuziek blijvend veranderde. Reden voor een groots eerbetoon waarbij oude tijden herleven en alle grote hits worden gespeeld door een cast van internationale top musici.

Over Woodstock Legends

De show heeft als titel Woodstock Legends meegekregen en daarmee is geen woord teveel gezegd. Alles is uit de kast getrokken om het publiek in vervoering te brengen zoals dat vijftig jaar geleden ook gebeurde. De optredens van Joe Cocker en Janis Joplin zorgden destijds voor veel sensatie en vormden één van de belangrijkste hoogtepunten. Dat is tijdens Woodstock Legends niet anders. Joe  Cockers With a little help from my friends, Cry me a river, You are so beautiful en Unchain my heart komen voorbij, net als Cry baby en Me and Bobby Mcgee van Joplin. We horen natuurlijk ook de onvermijdelijke wereldhits van Creedence Clearwater Revival, Crosby, Stills, Nash & Young, Jimi Hendrix, The Who en anderen. Repertoire dat het muzikale landschap voorgoed veranderde en de tand des tijds met gemak heeft doorstaan. Extra bijzonder is de rol van Vincent Bijlo. Het grote publiek kent hem vooral als een succesvolle cabaretier. Hij is echter ook een muziekliefhebber pur sang met heel veel kennis over de internationale popcultuur en de geschiedenis ervan. Op een onderhoudende en soms komische wijze vervult hij de rol van gastheer tijdens Woodstock Legends. Hij voorziet het publiek van achtergrondinformatie over het repertoire dat gezongen wordt. Vijftig jaar na dato zijn deze nummers nog altijd springlevend en hebben niets aan kracht verloren. Het repertoire is tijdloos. Woodstock Legends is een eerbetoon aan de magie van misschien wel het belangrijkste muziekfestival aller tijden.

Speeldata & Locaties:

1 juni 2019 – Martiniplaza, Groningen
3 t/m 6 juni 2019 – Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam
9 juni 2019 – De Doelen, Rotterdam
16 juni 2019 – World Forum Theater, Den Haag

Kaarten voor Woodstock Legends

Tijdens Woodstock Legends kan je de jaren zestig herleven. Boek  je kaarten via Theaterclub.nl en ontvang 50% korting!

Foto's & video's

s0t3udn8z8s4_landscape_067_3000.jpg
z1f3xjt8sjpc_landscape_067_3000.jpg
6fp3neh8ba1q_landscape_067_3000.jpg
eia3w9u8u6sl_landscape_067_3000.jpg
lqy3s278gwnt_landscape_067_3000.jpg
5 Foto's

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: Diverse theaters

Speeldata: Van 1 t/m 16 juni 2019

Bekijk hier de gehele speellijst
1 juni 2019 in Martiniplaza, Groningen
16 juni 2019 in World Forum Theater, Den Haag

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief € 1,85 transactiekosten en maximaal € 3,60 verzendkosten per bestelling.
  • Het aantal rangen aanwezig in het theater verschilt per locatie.
  • Maximaal 10 kaarten per reservering.
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners