3x231q78feh9_landscape_067_3000.jpg r1n3t3y8glu0_landscape_028_2700.jpg

Wintercircus Utrecht

Jaarbeurs Utrecht, Utrecht

Wintercircus Utrecht is gestopt!

Lopende voorstellingen
Wintercircus Utrecht Spektakel bij Wintercircus Utrecht, nu met 35% korting! Van 21 december tot en met 5 januari beleeft deze familieshow zijn comeback  bij de Jaarbeurs. Na twee jaar afwezigheid komt Wintercircus Utrecht nu terug met een show die alle voorgaande edities overtreft. Onder meer luchtacrobaten, stunts op een ‘Rad des Doods’ en natuurlijk clowns zorgen voor ruim twee uur spektakel. Een luxueuze en volledig in kerstsfeer gedecoreerde theatertent maakt de beleving compleet. Mis het niet en reserveer snel kaarten voor de ultieme familieshow tijdens de kerstvakantie! Boek direct kaarten en ontvang 35% korting op je gehele bestelling.  2019-12-21 2020-01-05
Jaarbeurs Utrecht, Utrecht Jaarbeurs Utrecht, Utrecht
0 0

Spektakel bij Wintercircus Utrecht, nu met 35% korting!

Van 21 december tot en met 5 januari beleeft deze familieshow zijn comeback  bij de Jaarbeurs. Na twee jaar afwezigheid komt Wintercircus Utrecht nu terug met een show die alle voorgaande edities overtreft. Onder meer luchtacrobaten, stunts op een ‘Rad des Doods’ en natuurlijk clowns zorgen voor ruim twee uur spektakel. Een luxueuze en volledig in kerstsfeer gedecoreerde theatertent maakt de beleving compleet. Mis het niet en reserveer snel kaarten voor de ultieme familieshow tijdens de kerstvakantie!

Boek direct kaarten en ontvang 35% korting op je gehele bestelling. 

Meer over deze voorstelling

Het Circus

Spraakmakende acts spelen de hoofdrol bij de komende editie van Wintercircus Utrecht. In alle delen van de wereld hebben de producenten gezocht naar unieke acts die exclusief voor deze familieshow naar Nederland komen.

Troupe Danger is daar een goed voorbeeld van. Deze acrobaten tarten de zwaartekracht op het ‘Rad des Doods’. Op dit snel roterende rad worden de meest verbazingwekkende stunts uitgevoerd. Zonder vangnet of veiligheidskabel. Minstens zo spectaculair is een luchtnummer dat de naam ‘cloud swing’ draagt. Bij deze discipline wordt een verticaal koord op acht meter boven de piste gehangen. Daarop vertoont een artiest vervolgens in razend tempo allerlei tricks terwijl ze door de tent slingert. Bij Wintercircus Utrecht tekent de Engelse acrobate Mascha voor misschien wel de spectaculairste versie ooit van deze act. Afgelopen jaar werkte ze bij een show die onder de naam ‘Extreme’ furore maakte in Europa. Mascha leverde daaraan met deze gevaarlijke en zeer sensationele act een grote bijdrage. Eveneens met ingehouden adem kijkt het publiek naar acrobaten op de hoge draad. Op een flinterdunne staalkabel vertonen ze de meest verbazingwekkend tricks. Fietsen, springen en zelfs touwtjespringen. Met veel bravoure en ondersteund door opzwepende muziek veroveren ze het luchtruim van Wintercircus Utrecht. Een act als deze is door de hoge moeilijkheidsgraad ervan zeldzaam geworden.

Edy de clown

Natuurlijk is er ook veel ruimte voor humor in de nieuwe voorstelling. Met Edy uit Zuid-Amerika biedt Wintercircus Utrecht nu één van de beste circus comedians wereldwijd aan het Nederlandse publiek. Origineel, echt grappig en veelzijdig. Edy is niet voor niets een veelgevraagde clown voor circussen overal ter wereld. Zijn stijl is zeer herkenbaar. Met zijn komische talent verovert hij keer op keer de harten van zijn publiek.

Sensationele acrobaten

Natuurlijk biedt Wintercircus Utrecht meer dan alleen maar sensatie en humor. De Engelse acrobate Julia zorgt met haar sensuele luchtnummer voor intieme momenten in de theatertent van Wintercircus Utrecht. Het gemak waarmee ze haar tricks uitvoert doet bijna vergeten hoe intens moeilijk haar act is. Jarenlange training ging aan deze act vooraf voordat de huidige kwaliteit bereikt werd. Het leven van Julia staat dan ook in dienst van haar act. Juist dat kenmerkt de ware artiest. Muziek, kostumering en tricks zijn perfect op elkaar afgestemd.

Eveneens origineel is de act van Ksenia uit Rusland. De producenten van Wintercircus Utrecht zagen haar in de zomer van 2019 bij één van de grootste circussen van Frankrijk. In ‘Cirque la Piste aux Etoiles’ betoverde ze het publiek met een prachtige hoepel act. We boden haar direct een contract aan voor Wintercircus Utrecht. Ksenia werkte in de grootste en meest gerenommeerde circussen van Europa, waaronder meerdere jaren in het fameuze ‘Moscow State Circus’. Ze beheerst meerdere circus disciplines en is daardoor een veelgevraagde artieste. Haar hart ligt echter bij de hoepel act. Ze combineert moeilijke tricks en prachtige muziek met een intense choreografie.

Vrolijk en meeslepend is de act die een groep Afrikaanse acrobaten bij Wintercircus Utrecht presenteert. Stil zitten is tijdens dit nummer bijna onmogelijk. Ze bouwen met het grootste gemak de ene na de andere menselijke piramide. Een genre waarin het Afrikaanse continent – als het om circus gaat – uitblinkt.

Duo Susha – rollerskate act

Bijzondere vermelding verdient tot slot nog het Duo Suscha uit Rusland met hun rollerskate act. Op een zeer klein rond plateau draaien beide artiesten in een onnavolgbaar hoog tempo hun rondes. Daarbij vertonen ze een reeks sensationele en zeer gevaarlijke acts. Het roller skate nummer van Duo Suscha verbaast van de eerste tot de laatste minuut en is spectaculair. De show van Wintercircus Utrecht wordt ondersteund door een showballet en vindt plaats in een luxueuze en volledig in kerstsfeer gedecoreerde theatertent. Het is de ultieme voorstelling voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie!

Foto's & video's

mrs3ao08z6gd_landscape_067_3000.jpg
yoz3jzu8o6x0_landscape_067_3000.jpg
6ev38ns86hb3_landscape_067_3000.jpg
3 Foto's

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: Jaarbeurs Utrecht, Utrecht

Speeldata: Van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020

Bekijk hier de gehele speellijst
21 december 2019 t/m 5 januari 2020 in Jaarbeurs Utrecht, Utrecht

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief € 1,85 transactiekosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60 voor reguliere postverzending)
  • Maximaal 10 kaarten per reservering.
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners