WIE WORDT DE GROTE WINNAAR VAN HET MUSICAL AWARDS GALA 2020?

21 november 2019

Het Musical Awards Gala 2020 zal plaatsvinden op 22 januari 2020 in het RAI Theater Amsterdam. Tijdens een groots opgezette show worden de prestigieuze prijzen voor Nederlands grootste musicalsterren en beste producties voor de 19e keer uitgereikt. Ook kan het publiek genieten van een aantal fragmenten uit voorstellingen van dit seizoen en het nieuwe seizoen. Het gala wordt live uitgezonden op NPO1 door de Avrotros.

De musicals die dit keer genomineerd zijn voor een Musical Award zijn klassiekers als Soldaat van Oranje en The Lion King, maar ook Mamma Mia!, Stil in mij, ’t Schaep met de 5 Pooten, Op Hoop van Zegen, Annie de Musical en nieuwkomers als Anastasia, Brugklas de Musical, Lazarus, Marvellous en Kinky Boots.

Naast de vakjuryprijzen wordt ook de publieksprijs voor beste musical uitgereikt, de AD Publieksprijs. Het Nederlandse publiek kan hiervoor gedurende twee rondes een stem uitbrengen. Kanshebbers zijn onder meer Fun Home, The Color Purple, Charley, Anastasia en Kinky Boots. In de eerste stemronde, van 16 november tot en met 31 december, kan worden gekozen uit de 21 deelnemende musicals. De drie musicals met de meeste stemmen gaan door naar de tweede Finaleronde, die loopt van 13 tot en met 22 januari.

Meedoen en stemmen: daarmee zijn mooie prijzen te winnen! Houd de site van AD Publieksprijs na het stemmen goed in de gaten want de prijswinnaar wordt na 22 januari 2020 bekendgemaakt.

Misschien vind je deze aanbiedingen ook interessant!

Gratis rang-upgrade
 

Verliefd op Ibiza

Diverse theaters

Dé feel-good musical ‘Verliefd op Ibiza’. Van 18 januari t/m 10 mei 2020 in verschillende theaters door heel Nederland.

Elke 2e kaart halve prijs

Anastasia

AFAS Circustheater, Den Haag

Beleef de historie. Ontdek het mysterie. Boek nu en ontvang elke 2e kaart voor de helft van de prijs voor deze magische voorstelling.

Alle voorstellingen zijn gecanceld

Kinky Boots

Diverse theaters

De hilarische en ontroerende Broadwayhit is nu te zien in het theater. Zorg dat je erbij bent!

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.