We Will Rock You

Diverse theaters

We Will Rock You is gestopt

Lopende voorstellingen

We Will Rock You

Prijs vanaf € 56,75

t/m 16 februari 2020

€ 10,- korting per kaart op Queen-musical ‘We Will Rock You’

Meer dan 20 miljoen mensen in 28 landen hebben de rockmusical al gezien. ‘We Will Rock You’ is een futuristisch avontuur met 24 van de grootste hits van de legendarische Britse rockgroep Queen. Het verhaal, dat geschreven werd door Ben Elton, speelt zich af in een tijd waarin live muziek en muziekinstrumenten verboden zijn. Maar de jeugd rebelleert en strijdt tegen het almachtige bedrijf dat hun leven beheerst en een dieet van digitaal geproduceerde popmuziek voorschrijft. Het verzet groeit!

De rockmusical is t/m 16 februari 2020 te zien in Chasse Theater, Breda. De Zuid-Afrikaanse musicalster Tia Architto zal de rol van Killer Queen spelen.

Bestel nu en ontvang € 10,- korting per kaart voor de legendarische Queen-musical ‘We Will Rock You’!

De grootste hits van Queen

Een andere hoofdrol is er natuurlijk voor de muziek van Queen. Want ook zonder de film en de musical zijn de vele hits van de band nog altijd ongekend populair. Het is niet voor niets dat ‘Bohemian Rhapsody’ al 16 keer bovenaan de Top 2000 stond. Het is zelfs de meest gestreamde track uit de 20e eeuw.

Uiteraard komt deze klassieker voorbij in de musical. Maar je gaat nog veel meer hits van Queen live horen, zoals:

 • We Will Rock You
 • Radio Ga Ga
 • Under Pressure
 • Who Wants To Live Forever
 • A Kind Of Magic
 • en nog veel meer…

Speeldata & Locaties

12 februari t/m 16 februari 2020 – Chasse Theater, Breda (Met Tia Architto als Killer Queen)

Foto's & video's

7 Foto's

Musicalpanel beoordeelt 'We Will Rock You' met een

Recensies (39)

★★☆☆☆
2 5 1
Voorstelling in Apeldoorn gezien en gehoord. Musical met leuke decors en een prachtig spelende band. Jammer dat de geluidstechnici die met name de hoge een hardere stemmen van de zangeressen zo slecht onder controle hadden, die waren soms zo hard en zonder klankkleur dat het pijn deed.

★☆☆☆☆
1 5 1
De slechste musical die ik ooit heb gezien. Ik al fan vanaf het nummer "Killer Queen" had meer verwacht. Het AFAS theater was koel en donker, is opzich geen zaal voor een musical. Het feit dat Anastacia in de musical zit ga de show nog een beetje credits. Stanley was super slecht, Arianna Galletti als Scaramouche is een aanfluiting. Haar Engels was super slecht. Erg jammer, maar gelukkig waren de Queen songs en de band erg goed.

★★☆☆☆
2 5 1
Het verhaal vond ik erg ver gezocht. De nummers blijven goed!
Lees alle recensies

★★★★★
5 5 1
Wat een schitterende tijdloze musical. De grapje waren weer meer van deze tijd. Engelse musical is mooier dan in het nederlands. De grappen komen beter uit. Anastacia for KillerQueen .Geweldige performence . Geweldige artieste .

★★☆☆☆
2 5 1
Erg tegengevallen deze nieuwe uitvoering. Musical jaren geleden in Londen gezien en in Utrecht. Nu met onze kids gegaan. Slecht decor: somber en donker. Hoofdrolspelers met Zuid-Europees accent. Vreselijk storend. Wat ongelofelijk jammer dat de oorspronkelijke versie zo neergezet wordt.

★★★☆☆
3 5 1
Matige musical, jammer. Prima gezongen, maar verhaallijn is te mager.

★★☆☆☆
2 5 1
Zeer matig. Verhaallijn was slecht. Aantal acteurs hadden een sterk buitenlands accent waardoor Engelse teksten niet altijd even duidelijk wRen. Anastasia zorgde dat het enigszins de moeite waard was. Geen aanrader.

★★★☆☆
3 5 1
Erg genoten van de voorstelling in Scheveningen. Vooral de decors en belichting vond ik fenomenaal. Wat een geweldige stemmen !!.maar wel af en toe erg slecht engels!!vooral op het laatst.Ging irriteren

★★★★★
5 5 1
Super musical voor zowel jong als oud met de super mooie muziek van Queen genoten. De zang was zo mooi en het decore ook

★★★★☆
4 5 1
5 december naar AFAS Live om “We Will Rock You” te zien. Genoten van de herkenbare liedjes, de decors en de cast. De verhaallijn vond ik wat minder maar al met al een prima avondje uit!

★★★☆☆
3 5 1
Erg genoten van de humor in deze musical en de talentvolle zangers en zangeressen.

★★★★★
5 5 1
Heerlijke musical. Je word meegenomen in een andere wereld. Goede band, zang en acteurs. Ik vond het genieten en raad het zeker aan om te gaan!

★★★★★
5 5 1
Geweldige musical! Erg muzikaal en swingend. Goede acteurs. Ik heb genoten!

★★★☆☆
3 5 1
Herkenbare nummers, heerlijk genieten, hoofdrolspeelster was door haar accent lastig te verstaan in het Engels. Verder mooie avond gehad.

★★★★☆
4 5 1
Topavond gehad bij deze musical. Verhaal is niet heel sterk, maar de cast is erg goed en de liedjes geweldig. Zeker een aanrader!!

★★★★★
5 5 1
Super musical. Geweldige cast met goede band zorgden voor een super avond. Heel erg genotem. Zou zo weer gaan.

★★★☆☆
3 5 1
De zangers en dansers hadden er duidelijk lol in. Een leuke avond als je niet denkt aan de uitvoering door Queen, Freddie Mercury. Maar dat kan ook niet. Het verhaal is een beetje los rond de muziek gebouwd en heeft geen duidelijke lijn.

★★☆☆☆
2 5 1
De musical wordt gedragen door de geweldige muziek van Queen, een steengoeie band en de bekendheid van Anastasia. Jammer dat de songs erg "musical" werden geperformed, iets meer rock had beter op zijn plaats geweest en ik weet zeker dat de mensen dan letterlijk en figuurlijk op de banken hadden gestaan!

★★★☆☆
3 5 1
Het verhaal vond ik vooral in het begin wat minder, later beter. Er zaten erg goede zangers tussen, leuke muziek. Al met al een leuke avond gehad.

★☆☆☆☆
1 5 1
Gisteren geweest, viel erg tegen had er veel meer van verwacht leek wel een kindervoorstelling.

★★★★☆
4 5 1
Een leuke musical, die meer om de muziek dan om het verhaal draait. Het verhaal zelf is vrij dunnetjes en duidelijk om de grootste hits (en een paar minder bekende nummers) van Queen met elkaar te verbinden. Verwacht de nummers van Queen, maar niet per se zoals hij het vertolkte of met relatie naar het leven van Queen. De musical is vermakelijk, met humor en veel verwijzingen naar de rock-/pop-geschiedenis. Hoewel enkele acteurs wat minder goed verstaanbaar waren (bij hoge uithalen door de techniek en bij gesproken teksten door accenten), waren er zeker ook een aantal acteurs die positief opvielen door hun zang. Ga aan het einde zeker niet weg voor de zaallichten aan zijn, of je mist de fantastische toegift, het nummer waarvan je je eigenlijk de gehele musical afvroeg waar hij bleef...

★★★☆☆
3 5 1
Afgelopen pakjesavond naar AFAS Live geweest voor de Musical "We Will Rock You". Prima voorstelling gezien met dito zang, dans en muziek. Geen hoogvlieger zoals "Soldaat van Oranje" maar degelijk vakwerk. Sfeer oké maar er gaat toch niets boven een echt theater ten opzichte van een concertzaal. Al met al 3 van de 5 sterren voor een leuke avond uit.

★☆☆☆☆
1 5 1
Slechtste musical die ik ooit heb gezien. Slechte comedy, slechte acteurs en de verhaallijn leek wel geschreven voor 8 jarige.

★★☆☆☆
2 5 1
Helaas vonden wij de musical 'We Will Rock You' niet zo heel goed. Het futuristische thema maakte de musical een beetje kil. De acteurs waren daarnaast niet allemaal even goed te verstaan en ook de dans was iets minder. Het blije gevoel dat je normaal hebt na een musical ontbrak daardoor helaas een beetje. Wel vonden wij de locatie goed, dichtbij het station en konden we het podium erg goed zien. Ook vond ik dat de acteurs wel heel erg hun best deden, dat was duidelijk te zien!

★★★★★
5 5 1
Echt een geweldige muisical! Goede zang, voor het spel geldt hetzelfde. De boodschap dat de mensheid eens wat minder in hun mobiel moet leven vind ik geweldig, daarbuiten is een hele wereld! Goede acteurs, mooi verhaal voor de "bohemians" onder ons. Intens genoten!

★★★★★
5 5 1
Wat een fantastische musical. Het verhaal is goed in elkaar gezet. Goede zang en spel dit met een goede band maakt deze musical tot een feest om naar te kijken/luisteren. Ik heb genoten.

★★★☆☆
3 5 1
Of je vindt het heel leuk of niet. Voor mij viel het een beetje tegen, aangezien ik het verhaal heel langdradig vond en pas op het einde alle bekende nummers van Queen kort achter elkaar kwamen. Opzich wel leuke humor!

★☆☆☆☆
1 5 1
Wat viel dat tegen gisteren: kinderachtig verhaal, slechte grappen en matige zangers. Je merkte dat aan het publiek: weinig enthousiasme. Het enige wat goed was was de band.

★★☆☆☆
2 5 1
Of je vindt het leuk, of totaal niet. Wij vonden het verhaal erg tegenvallen.

★★★★★
5 5 1
Gisteravond naar We Will Rock You geweest en het was een top avond. Ik ben al naar veel musicals geweest maar vond dit één van de beste die ik tot nu toe gezien heb.

★☆☆☆☆
1 5 1
Wij hadden hier echt wat anders van verwacht. We vonden de zangers superslecht en veel te hard zingen. De musical zelf erg kinderachtig. Velen om ons heen deelden dezelfde mening. Zelfs mensen weg zien gaan.

★★★★★
5 5 1
Tja wat kun je hierover zeggen. We hebben de musical gezien in AFAS A'dam op 5 Dec. Kan alleen maar zeggen dat het een geweldige ervaring is geweest. We hebben heel erg genoten. Van te voren er niks over op gezocht gewoon op ons af laten komen. En zeer mooi en op bijzondere manier in elkaar gedraaid verhaal dat zeer zeker goed te volgen was. We hebben gelachen, mee gezongen, onze adem soms in gehouden. Kortom alles wat je ziet hoort en voelt opgenomen als een spons. Wat een heerlijke avond was dit, bedankt!!!

★★★★★
5 5 1
de voorstelling in Amsterdam bezocht en we hebben genoten van de voorstelling. Leuk verhaal met zeer goede zang van de cast. Een mooi decor en uiteraard de muziek van Queen. Toen we de zaal na afloop uitliepen gingen we met een blij gevoel naar huis

★★★★☆
4 5 1
Anastacia was de grote ster van de show. De muziek van Queen zingt ze moeiteloos weg. Stanley Burleson en de acteurs in de rollen van Ozzy en Britt vielen ook zeer positief op. Het hoogtepunt voor mij was ‘No-one but you’. Een waar kippenvel moment. De twee hoofdrolspelers vond ik soms wel lastig te verstaan door hun (Italiaanse?) accent. Omdat zij niet in hun moedertaal speelden, ging dit soms ten koste van de geloofwaardigheid. Voor de rest was het een erg leuke avond!

★★★★★
5 5 1
Op 5 december de musical We Will Rock You gezien, wat een spektakel! Het decor en de kostuums waren mooi om te zien en de zangers en zangeressen waren heel goed. Anastacia was fantastisch, zowel haar zang als haar acteerwerk.

★★★★★
5 5 1
Musical bezocht in de Afas Live (waarbij mijn voorkeur toch uitgaat naar een 'echt' theater). Wat een heerlijke muziek heeft Queen toch gemaakt en wat een humor zit er in de show. De show is geheel in het Engels maar dat is geen probleem. Een echte aanrader voor een lekker rocky avondje uit.

★☆☆☆☆
1 5 1
Waardeloze musical gaan minimaal 5 keer per jaar naar een musical zijn nog nooit voor de afloop vertrokken. Nu al voor de pauze. Ik zeg niet gaan.

★☆☆☆☆
1 5 1
Wat slecht. Zuur geld zo. In de pauze leegloop van mensen die naar huis gingen. Helemaal geen eerbetoon aan freddy integendeel had niks met Queen te maken. Buiten met veel mensen gesproken horrible, hoorde we het leek wel een school theater, geen goede acteurs/zangers. Pfff wat een aanfluiting.

★★★★★
5 5 1
De try out in Hengelo (O) op zaterdag bezocht. Eerder bezochten we in Utrecht de musical twee keer. Die was super. Kon deze musical dat gevoel voor ons evenaren? Nou dat zeker. Het decor was prachtig. De cast geweldig. Met name de rollen van Galileo, Scaramouche, Britt en Ozzy waren geweldig. Maar natuurlijk deden Stanley Burlison (Khashoggi) en Anastacia (Killer Queen) daar niet voor onder. De hele cast bezorgde ons een superavond. Niet alleen ons. Het publiek was uitgelaten. Het minuten lange applaus aan het eind was alles zeggend. Wij hebben genoten.

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub.

Speeldata:
t/m 16 februari 2020

Locatie:
12 februari t/m 16 februari 2020 – Chasse Theater, Breda

Aanvang:
Donderdag t/m zondag:
De avondvoorstellingen starten om 20:00 uur
De matineevoorstellingen starten om 15:00 uur

Voorwaarden:

 • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief € 1,85 transactiekosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60 voor reguliere postverzending)
 • Voor Breda is het voordeel €10,00 per ticket voor rang 1 t/m 3.
 • Maximaal 10 kaarten per reservering.
 • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
 • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
 • Wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.