WE WILL ROCK YOU VOCAAL GEWELDIG

9 december 2019

We Will Rock You heeft met het nummer Radio GaGa en ‘the GaGa’s’ die vanuit de zaal opkomen een sterke opening. Regisseur Massimo Romeo Piparo heeft de vaart er goed in, met snelle scènewisselingen in een decor met een grote draaischijf en digitale beeldeffecten.

De musical is geschreven door de Britse komediant en auteur Ben Elton in samenwerking met Queenleden Brian May en Roger Taylor en is stevig gefundeerd op ruim 20 hits van Queen. Het verhaal draait om het gevreesde personage Killer Queen, gespeeld door de Amerikaanse wereldster Anastacia. Zij is alleenheerser op een toekomstige aarde en heeft alle rockmuziek verbannen.

Met een spectaculaire entree eist Anastacia meteen het podium op door van het publiek te verlangen haar een applaus te geven. Als ze dan ook nog gaat zingen, is het plaatje compleet. Met haar vertolking van nummers als Killer Queen, It’s a Kind of Magic en Another One Bites the Dust weet Anasticia te overtuigen en blijkt ze vocaal geweldig te zijn. Verrassend is haar (komisch) acteertalent, deels geërfd van haar moeder, die theateractrice is. Anastacia zet haar rol lekker vet aan en neemt met haar ervaring in grote zalen het publiek eenvoudig voor zich in.

Als de titelsong van de avond wordt ingezet, komen de bezoekers van hun stoel. Het verhaal wordt afgesloten met Whe Are the Champions, waarna de show afgelopen lijkt te zijn. Maar Bohemian Rapsody mag natuurlijk niet ontbreken en met deze toegift gaat zowel op het podium als in de zaal iedereen volledig uit zijn dak.

Misschien vind je deze aanbiedingen ook interessant!

Elke 2e kaart halve prijs

Anastasia

AFAS Circustheater, Den Haag

Beleef de historie. Ontdek het mysterie. Boek nu en ontvang elke 2e kaart voor de helft van de prijs voor deze magische voorstelling.

Alle voorstellingen zijn gecanceld

Kinky Boots

Diverse theaters

De hilarische en ontroerende Broadwayhit is nu te zien in het theater. Zorg dat je erbij bent!

Gratis rang-upgrade
 

Verliefd op Ibiza

Diverse theaters

Dé feel-good musical ‘Verliefd op Ibiza’. Van 18 januari t/m 10 mei 2020 in verschillende theaters door heel Nederland.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.