zsi33fy89m44_landscape_067_3000.jpg m063tn381fe9_landscape_028_2700.jpg

WE WILL ROCK YOU VOCAAL GEWELDIG

9 december 2019

We Will Rock You heeft met het nummer Radio GaGa en ‘the GaGa’s’ die vanuit de zaal opkomen een sterke opening. Regisseur Massimo Romeo Piparo heeft de vaart er goed in, met snelle scènewisselingen in een decor met een grote draaischijf en digitale beeldeffecten.

De musical is geschreven door de Britse komediant en auteur Ben Elton in samenwerking met Queenleden Brian May en Roger Taylor en is stevig gefundeerd op ruim 20 hits van Queen. Het verhaal draait om het gevreesde personage Killer Queen, gespeeld door de Amerikaanse wereldster Anastacia. Zij is alleenheerser op een toekomstige aarde en heeft alle rockmuziek verbannen.

Met een spectaculaire entree eist Anastacia meteen het podium op door van het publiek te verlangen haar een applaus te geven. Als ze dan ook nog gaat zingen, is het plaatje compleet. Met haar vertolking van nummers als Killer Queen, It’s a Kind of Magic en Another One Bites the Dust weet Anasticia te overtuigen en blijkt ze vocaal geweldig te zijn. Verrassend is haar (komisch) acteertalent, deels geërfd van haar moeder, die theateractrice is. Anastacia zet haar rol lekker vet aan en neemt met haar ervaring in grote zalen het publiek eenvoudig voor zich in.

Als de titelsong van de avond wordt ingezet, komen de bezoekers van hun stoel. Het verhaal wordt afgesloten met Whe Are the Champions, waarna de show afgelopen lijkt te zijn. Maar Bohemian Rapsody mag natuurlijk niet ontbreken en met deze toegift gaat zowel op het podium als in de zaal iedereen volledig uit zijn dak.

Misschien vind je deze aanbiedingen ook interessant!

Anastasia

AFAS Circustheater, Scheveningen

Beleef de historie. Ontdek het mysterie. Boek nu en ontvang elke 2e kaart voor de helft van de prijs voor deze magische voorstelling.

Carmina Burana

onbekend

Carmina Burana is uitgesteld naar november 2021.

TINA – De Tina Turner Musical

Beatrix Theater, Utrecht

Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners