lde3rov8yxq2_landscape_067_3000.jpg gx638td8vvxe_landscape_028_2700.jpg

Was getekend, Annie M.G. Schmidt

DeLaMar Theater, Amsterdam

Was getekend, Annie M.G. Schmidt is gestopt!

Lopende voorstellingen
Was getekend, Annie M.G. Schmidt Was Getekend, Annie M.G. Schmidt STOPT definitief, boek nu kaarten vanaf € 25,-! Was Getekend, Annie M.G. Schmidt STOPT definitief, de laatste voorstelling is op 13 januari 2019 in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Mis het niet! Boek nu je kaarten via Theaterclub.nl en ontvang tot 40% voordeel! Geldig voor voorstellingen t/m 13 januari 2019! Je boekt al kaarten vanaf € 25,-. De musical over onze meest geliefde schrijfster kreeg prachtige recensies en werd overladen met prijzen. Waaronder de award voor ‘Beste Musical’ en ‘Beste Vrouwelijke Hoofdrol’ voor Simone Kleinsma, die Annie tot in de kleinste details tot leven brengt. Na een uitverkochte landelijke tournee is de voorstelling nu nog maar enkele weken te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. 2018-09-23 2018-09-23
diverse theaters diverse theaters
4.33 3

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt STOPT definitief, boek nu kaarten vanaf € 25,-!

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt STOPT definitief, de laatste voorstelling is op 13 januari 2019 in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Mis het niet! Boek nu je kaarten via Theaterclub.nl en ontvang tot 40% voordeel! Geldig voor voorstellingen t/m 13 januari 2019! Je boekt al kaarten vanaf € 25,-.

De musical over onze meest geliefde schrijfster kreeg prachtige recensies en werd overladen met prijzen. Waaronder de award voor ‘Beste Musical’ en ‘Beste Vrouwelijke Hoofdrol’ voor Simone Kleinsma, die Annie tot in de kleinste details tot leven brengt. Na een uitverkochte landelijke tournee is de voorstelling nu nog maar enkele weken te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Meer over deze voorstelling

De vrouw achter het succes

Iedereen kent het werk van Annie M.G. Schmidt wel. Deze talentvolle vrouw schreef allerlei bekende boeken en gedichten. Daarnaast staan er ook behoorlijk wat succesvolle musicals en tv-series op haar naam. Maar wie is ze eigenlijk? Wie was de vrouw achter de bekende schrijfster? Dat is de vraag die centraal staat in de nieuwe musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt. In de voorstelling krijg je als toeschouwer antwoord op deze prangende vraag. Dankzij scherpe humor en bekende nummers zal jij je uitermate vermaken. Annie blikt tijdens de musical samen met haar zoon Flip terug op haar leven vol hoogtepunten en dieptepunten. De musical vertelt het verhaal van een meisje dat een eenzame jeugd beleefde en uitgroeide tot dé schrijfster van Nederland.

Een heerlijk feest der herkenning

Wie is er niet groot geworden met de kinderboeken en de liedjes van Annie M.G. Schmidt? Haar leven en werk komen voorbij in deze even scherpe als ontroerende voorstelling. Met prachtnummers als ‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’, ‘Margootje’ en ‘Wat voor weer zou het zijn in Den Haag’. Het ene moment lig je slap van het lachen, het volgende moment staan de tranen in je ogen. Een even scherpe als ontroerende voorstelling, die je geen seconde loslaat!

Sensationele cast

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt werd overladen met prijzen. Waaronder ‘Beste Musical’ en ‘Beste Vrouwelijke Hoofdrol’ voor Simone Kleinsma, die Annie tot in de kleinste details tot leven brengt. Dit verklaart ook grotendeels het succes van deze Nederlandse musical. Daarnaast zijn William Spaaij, Marjolijn Touw, Wim van den Driessche, Jeske van de Staak en nog vele andere talentvolle acteurs te bewonderen in deze musical. Uiteraard wordt de Nederlandse cast uitermate goed ondersteunt door mensen achter de schermen. Zo is de regie in handen van Paul Eenens (bekend van Ciske de Rat - de Musical en Petticoat). Het script is geschreven door Dick van den Heuvel (bekend van Ramses en Hair) en de arrangementen zijn gemaakt door Ad van Dijk (bekend van The Bodyguard en Sonneveld). Annejet van der Zijl werkt uiteraard ook mee aan de musical die gebaseerd is op haar succesvolle Nederlandse boek.

Bereikbaarheid DeLaMar Theater

Het DeLaMar theater ligt in het centrum van Amsterdam, op 2 minuten lopen van het Leidseplein, en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bezoekers van het DeLaMar Theater kunnen met voordeel parkeren bij Q-Park Europarking. Vanuit de parkeergarage is het maximaal tien minuten lopen naar het DeLaMar Theater.

Parkeren met ruim 30% voordeel! Hoe maak je hier gebruik van?

  • Bewaar de inrijkaart die je bij de parkeergarage ontvangt.
  • Vraag naar de gratis kortingskaart in de garderobe in het DeLaMar Theater.
  • Bij betaling voer je eerst de inrijkaart in de betaalautomaat van de parkeergarage en daarna de kortingskaart. De korting wordt automatisch verrekend.

Let op: indien je inrijdt met een creditcard, kun je geen gebruik maken van bovenstaande kaart.

Kaarten voor Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

Ben jij benieuwd naar deze succesvolle musical? Koop dan snel kaarten voor Was Getekend, Annie M.G. Schmidt en ontvang tot 40% voordeel per kaart! Deze prachtige voorstelling behoort net als het werk van Annie M.G. Schmidt tot het cultureel erfgoed van Nederland. Laat je heerlijk meeslepen door dit bijzondere en ontroerende verhaal. Bestel vandaag nog jouw kaarten om Was Getekend, Annie M.G. Schmidt te bewonderen in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Recensies (3)

4 5 1

Terug naar mijn jeugd. Fantastische voorstelling. Ik heb genoten.

Terug naar mijn jeugd. Fantastische voorstelling. Ik heb genoten.
- Linda
5 5 1

Geweldige voorstelling, echt een avondje uit. De liedjes worden prachtig vertolkt en je wordt meegenomen in het verhaal

Geweldige voorstelling, echt een avondje uit. De liedjes worden prachtig vertolkt en je wordt meegenomen in het verhaal
- Sylvia
4 5 1

Ik vond het leuk. Maar ook weer niet zo leuk. Maar toch een aanrader!

Ik vond het leuk. Maar ook weer niet zo leuk. Maar toch een aanrader!
- Herman

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: Diverse theaters

Speeldata: 23 september 2018

Bekijk hier de gehele speellijst
23 september 2018 in DeLaMar Theater, Amsterdam
13 januari 2019 t/m 19 april 2021 in DeLaMar Theater, Amsterdam

Cast: Simone Kleinsma, William Spaaij, Marjolijn Touw, Wim van den Driessche, Jeske van de Staak en nog vele anderen

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief € 1,80 transactiekosten en maximaal € 3,50 verzendkosten per bestelling.
  • Maximaal 10 kaarten per reservering.
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners