ikd3pms8s92g_landscape_067_3000.png gqa3c9588hyl_landscape_028_2700.png

Vijf Theatertips voor thuis

Vijf Theatertips voor thuis

Steeds meer theaterproducenten zetten (tijdelijk) voorstellingen online voor musicalfans. Met de volgende vijf theatertips kun je ook thuis genieten van theater.

1

Stage Memories

7n13bxm8fgs7_landscape_050_3000.png

Theaterproducent Stage Entertainment heeft een website opgezet vol fragmenten van musicals, backstage interviews en zelfs een aantal musicalregistraties. Elke week worden er nieuwe video's geplaatst.

2

De Graaf en Cornelissen Entertainment

oip3jr0893zt_landscape_050_3000.png

Producent De Graaf & Cornelissen Entertainment geeft de trouwe theater- en musicalliefhebbers de gelegenheid om toch van originele shows te kunnen genieten. Het bedrijf plaatst een aantal weken voorstellingen op zijn eigen Youtube-kanaal en kan er zelfs gebruik worden gemaakt van een live chat met enkele acteurs uit de voorstelling.

3

De musicals van Andrew Lloyd Webber

apy37gl8a3f4_landscape_050_3000.png

Op het YouTube-kanaal The show must go on! wordt elke vrijdag een volledige musical van Andrew Lloyd Webber geplaatst. Daarna is de voorstelling nog 48 uur te bekijken.

4

Showponies van Alex Klaasen

sw23kbx8u47y_landscape_050_3000.png

Bij NPO Start is de revue voorstelling Showponies van Alex Klaasen terug te zien. Samen met onder meer Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit brengt Klaasen entertainment van het hoogste niveau, in de vorm van groots opgezette zang-, dans- en variéténummers en komische sketches.

5

De Gelaarsde Poes

xzm3zwa87kk4_landscape_050_3000.png

Bij de VPRO kun je de familievoorstelling De Gelaarsde Poes bekijken: een muzikale cocktail van gedaanteverwisselingen, sluwe streken en messcherpe klauwen. Als molenaarszoon Jaap alles kwijtraakt wat hij had, kan hij nog maar op één vriend vertrouwen: zijn gelaarsde Poes. Samen trekken ze door een vreemd land, op zoek naar eten en werk.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners