chb3pyp8261x_landscape_067_3000.jpg qu93ek988vcl_landscape_028_2700.jpg

VERLIEFD OP IBIZA DOORBREEKT VOOROORDELEN

7 februari 2020

De feel-good musical ‘Verliefd op Ibiza’ van Rick Engelkes Producties beleefde op 3 februari in het DeLaMar Theater in Amsterdam zijn première. De eerste scenebeelden zijn inmiddels gedeeld.

De musical vertelt het verhaal waarin iedereen rondom het vergeten pop-icoon Lex (gespeeld door Chris Tates) verliefd wordt. Verliefd op nieuwe gezichten, op oude bekenden, op nieuwe kansen, op waanideeën en op het zonnige Spaanse eiland zelf. Het is een verhaal over grenzeloze hartstocht. Iedereen durft ver weg van huis, onder de verradelijke vakantiezon, net wat meer. Jong of oud, liefde is voor iedereen.

De musical is gebaseerd op de gelijknamige film, maar er zitten ook enkele verrassende elementen in. Nieuw is bijvoorbeeld de rol van Johnny Kraaykamp, die transgender-oma Karla speelt. Kraaykamp heeft de lachers op zijn hand, zonder van Karla een karikatuur te maken. Ook nieuw is de rol van vlogger Elza, gespeeld door Laura Ponticorvo. Verder is Mylène d’Anjou in haar element als Irma, de ex van Lex.

De regie van ‘Verliefd op Ibiza’ is in handen van Joep Onderdelinden, Rutger de Bekker is verantwoordelijk voor de muziek en het script is van Lucas de Waard. De musical is nog tot en met 10 mei in verschillende theaters door heel Nederland te zien.

Misschien vind je deze aanbiedingen ook interessant!

Anastasia

AFAS Circustheater, Scheveningen

Beleef de historie. Ontdek het mysterie. Boek nu en ontvang elke 2e kaart voor de helft van de prijs voor deze magische voorstelling.

Carmina Burana

onbekend

Carmina Burana is uitgesteld naar november 2021.

TINA – De Tina Turner Musical

Beatrix Theater, Utrecht

Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners