Verdi Requiem

Diverse theaters

Verdi Requiem is gestopt

Lopende voorstellingen
 

Verdi Requiem

Prijs vanaf € 44,-

18 en 20 november in Amsterdam en Rotterdam

Verdi Requiem: nu tot € 15,- korting!

Dit spectaculaire stuk wordt in de grootste bezetting aller tijden uitgevoerd door het International Symphony Orchestra uit Lviv en The National Choir uit Oekraïne ‘Dumka’ onder leiding van de Nederlandse dirigent Raymond Janssen. Het bijzondere concert is op 18 november te zien in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam en op 20 november in De Doelen in Rotterdam. Kaarten zijn al beschikbaar vanaf €44,-.

Bestel nu en ontvang tot € 15,- korting per kaart!

Over Verdi Requiem

Overweldigende emoties, diepgaande muziek en prachtige melodieën staan centraal tijdens misschien wel het meest indrukwekkende muziekstuk dat ooit geschreven is. Het wordt bovendien vaak bestempeld als de beste opera die Verdi creëerde, omdat de muziek het publiek vanaf de eerste noot in vervoering brengt. Speciaal voor een korte Nederlandse tournee creëerde dirigent Raymond Janssen een spectaculaire versie van het ‘Requiem van Verdi’ die in deze vorm ongeëvenaard is. Meer dan 130 musici vertolken samen met beroemde solisten het iconische meesterwerk en zorgen voor muzikaal vuurwerk. Verdi schreef het wereldberoemde Requiem als eerbetoon aan twee mannen waarvoor hij groot respect koesterde: Componist Rossini en humanist Manzoni.

Waar is Verdi Requiem in 2019 te zien?

Er zijn in 2019 maar twee voorstellingen van Verdi Requiem in Nederland te zien. Bestel dus snel je kaartjes, zodat je zeker weet dat je er bij bent. Hieronder vind je de data van Verdi Requiem in 2019:

18-11: Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam
20-11: De Doelen, Rotterdam

Verdi Requiem kaarten met korting

Kun jij niet wachten tot dit spectaculaire stuk in het theater is? Bestel dan gelijk jouw kaarten en profiteer van een mooie korting. Bij iedere kaart die je bestelt ontvang je tot wel €15 euro korting!

Foto's & video's

5 Foto's

Recensies

Geen beoordelingen.


Geen recensies beschikbaar

Recensie plaatsen niet meer mogelijk

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub.

Speeldata:
18 en 20 november 2019

Locaties:
18 november 2019 – Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam
20 november 2019 – De Doelen, Rotterdam

Aanvang:
De avondvoorstellingen starten om  20:15 uur.

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief € 1,85 transactiekosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60 voor reguliere postverzending)
  • Actie is: tot €15,- korting per kaart
    Voor Het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam is de korting € 10,- per kaart voor rang 1 en 2. Voor De Doelen Rotterdam ontvang je €15,- voordeel per kaart voor rang 1 t/m 3.
  • Maximaal 10 kaarten per reservering.
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • Wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.