4wr3wy5877iw_landscape_067_3000.jpg gsw385t8yloi_landscape_028_2700.jpg

VERBOUWING VAN AFAS CIRCUSTHEATER IS GESTART

25 februari 2020

Het AFAS Circustheater in Scheveningen ondergaat een verbouwing. De bestaande toneeltoren werd in de jaren 60 gebouwd en het systeem om decorstukken te hijsen is niet meer geschikt voor de grote theaterproducties die Stage Entertainment Nederland aan het publiek wil presenteren. Daarnaast wil het productiebedrijf ook in de toekomst de veiligheid van medewerkers en bezoekers bij grote voorstellingen kunnen blijven garanderen.

De verbouwing van het Circustheater kost 7,2 miljoen euro en moet in zomer 2020 klaar zijn. De uitstraling van het theater, dat oorspronkelijk uit 1904 dateert, zal nagenoeg hetzelfde blijven. Tijdens de verbouwing blijft de voorstelling Anastasia gewoon spelen.

‘Het AFAS Circustheater is het Broadway theater van Scheveningen. Wanneer je aan Broadway denkt, dan denk je aan grote theaterproducties. Producties waarmee je de bezoekers kan blijven verrassen’, vertelt Albert Verlinde, algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland. ‘We zijn trots dat we producties als Disney’s Aladdin straks naar Nederland kunnen brengen. De verbouwing is noodzakelijk om zulke prachtige theaterproducties aan de bezoekers te kunnen presenteren.’

Misschien vind je deze aanbiedingen ook interessant!

Anastasia

AFAS Circustheater, Scheveningen

Beleef de historie. Ontdek het mysterie. Boek nu en ontvang elke 2e kaart voor de helft van de prijs voor deze magische voorstelling.

Carmina Burana

onbekend

Carmina Burana is uitgesteld naar november 2021.

TINA – De Tina Turner Musical

Beatrix Theater, Utrecht

Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners