VERBOUWING VAN AFAS CIRCUSTHEATER IS GESTART

25 februari 2020

Het AFAS Circustheater in Scheveningen ondergaat een verbouwing. De bestaande toneeltoren werd in de jaren 60 gebouwd en het systeem om decorstukken te hijsen is niet meer geschikt voor de grote theaterproducties die Stage Entertainment Nederland aan het publiek wil presenteren. Daarnaast wil het productiebedrijf ook in de toekomst de veiligheid van medewerkers en bezoekers bij grote voorstellingen kunnen blijven garanderen.

De verbouwing van het Circustheater kost 7,2 miljoen euro en moet in zomer 2020 klaar zijn. De uitstraling van het theater, dat oorspronkelijk uit 1904 dateert, zal nagenoeg hetzelfde blijven. Tijdens de verbouwing blijft de voorstelling Anastasia gewoon spelen.

‘Het AFAS Circustheater is het Broadway theater van Scheveningen. Wanneer je aan Broadway denkt, dan denk je aan grote theaterproducties. Producties waarmee je de bezoekers kan blijven verrassen’, vertelt Albert Verlinde, algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland. ‘We zijn trots dat we producties als Disney’s Aladdin straks naar Nederland kunnen brengen. De verbouwing is noodzakelijk om zulke prachtige theaterproducties aan de bezoekers te kunnen presenteren.’

Misschien vind je deze aanbiedingen ook interessant!

Gratis rang-upgrade
 

Verliefd op Ibiza

Diverse theaters

Dé feel-good musical ‘Verliefd op Ibiza’. Van 18 januari t/m 10 mei 2020 in verschillende theaters door heel Nederland.

Elke 2e kaart halve prijs

Anastasia

AFAS Circustheater, Den Haag

Beleef de historie. Ontdek het mysterie. Boek nu en ontvang elke 2e kaart voor de helft van de prijs voor deze magische voorstelling.

Alle voorstellingen zijn gecanceld

Kinky Boots

Diverse theaters

De hilarische en ontroerende Broadwayhit is nu te zien in het theater. Zorg dat je erbij bent!

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.