Vele Hemels Boven De Zevende is gestopt

Lopende voorstellingen
 

Vele Hemels Boven De Zevende

Tickets voor Vele Hemels Boven De Zevende koop je bij Theaterclub.nl!

Hoe ga je om met diepgewortelde familieproblemen? In de theatervoorstelling Vele Hemels Boven De Zevende wordt deze vraag beantwoord. De theatervoorstelling is gebaseerd op de debuutroman van Griet Op de Beeck. Over onverwachts geluk, geheimen die te groot lijken, de complexe kunst van het jong zijn, obstakels en over blijven proberen.

Boek nu eenvoudig en snel tickets voor Vele Hemels Boven De Zevende via Theaterclub.nl.

Vele Hemels Boven De Zevende: een fascinerend familiedrama

Vijf mensen, verbonden met elkaar, vertellen hun verhaal in dit familiedrama. De personages doen verwoede pogingen zich te ontdoen van de pijn in hun zelfgekozen leven. Uiteindelijk blijken er maar twee mogelijkheden te zijn: de sprong naar de dood of de sprong naar de liefde. In Vele Hemels Boven De Zevende word je op een fascinerende én humoristische manier meegenomen in een hedendaags familiedrama.

De cast

Griet op De Beeck heeft haar personages en de wereld waarin zij leven met veel humor en liefde beschreven. De cast van Vele Hemels Boven De Zevende bestaat uit Henriëtte Tol (Soldaat van Oranje), Hanne Arendzen (Intouchables), Stefan Rokebrand (Celblok H), Peter Bolhuis (Sophie, Amandla! Mandela) en Anne Lamsvelt (Chez Brood, Dokter Deen). Vele Hemels Boven De Zevende wordt geregisseerd door Ursul de Geer (De Aanslag, Grand Hotel).

De zorgvuldig gekozen cast laat op het toneel vooral goed zien wat tussen de zinnen en achter woorden verscholen ligt: de ontreddering, het verdriet en de wanhoop, maar ook de vriendschap, de schoonheid, de grote liefde en tot slot… de loutering.

Tickets voor Vele Hemels Boven De Zevende

Vele Hemels Boven De Zevende schets het beeld van een familie in nood. Deze theatervoorstelling zit vol voelbare spanning, herkenbare situaties en fenomenaal acteerwerk. Koop kaartjes voor Vele Hemels Boven De Zevende bij Theaterclub.nl en laat je meeslepen in dit poëtische portret van een familie in nood.

Benieuwd naar het volledige aanbod van Theaterclub.nl? Bekijk hier alle voorstellingen!

Recensies

Geen beoordelingen.


Geen recensies beschikbaar

Recensie plaatsen niet meer mogelijk

Algemene informatie

Locatie:
Verschillende theaters in Nederland

Speeldata:
9 februari 218 t/m 27 mei 2018

Cast:
Henriëtte Tol, Hanne Arendzen, Peter Bolhuis, Stefan Rokebrand en Anne Lamsvelt.

Voorwaarden:
*De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief eventuele verzendkosten per boeking. • De prijzen zijn afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Het aantal rangen aanwezig in het theater verschilt per locatie • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.