2mg3mj786bvx_landscape_067_3000.jpg 2mg3mj786bvx_landscape_028_2700.jpg

Tribute creedence clearwater revival

Diverse theaters

Tribute creedence clearwater revival is gestopt!

Lopende voorstellingen
Tribute creedence clearwater revival Kaartjes voor A Tribute To Creedence Clearwater Revival – by The Fortunate Sons (USA): laat ze niet aan je voorbijgaan! De meeste mensen kennen ze wel. Creedence Clearwater Revival was eind jaren zestig één van de populairste rockgroepen wereldwijd. Zij zijn bekend geworden met hits als: ‘Bad Moon Rising’, ‘Proud Mary’, ‘Have You Ever Seen The Rain’ en ‘Down On The Corner’. Deze Amerikaanse rockband kende zijn hoogtijdagen in de jaren 1968-1972. De rockband viel in 1972 definitief uit elkaar, tot groot verdriet van vele fans. 2018-02-09 2018-03-11
diverse theaters diverse theaters
0 0

Kaartjes voor A Tribute To Creedence Clearwater Revival – by The Fortunate Sons (USA): laat ze niet aan je voorbijgaan!

De meeste mensen kennen ze wel. Creedence Clearwater Revival was eind jaren zestig één van de populairste rockgroepen wereldwijd. Zij zijn bekend geworden met hits als: ‘Bad Moon Rising’, ‘Proud Mary’, ‘Have You Ever Seen The Rain’ en ‘Down On The Corner’. Deze Amerikaanse rockband kende zijn hoogtijdagen in de jaren 1968-1972. De rockband viel in 1972 definitief uit elkaar, tot groot verdriet van vele fans.

Meer over deze voorstelling

Herbeleef de gouden rock-jaren met kaartjes voor A Tribute To Creedence Clearwater Revival – by The Fortunate Sons (USA)

De muziek van deze rockband bleef na al die jaren felbegeerd en heeft hoog in de Nederlandse Top 2000 gestaan. Dit bracht de Amerikaanse band ‘The Fortunate Sons’ uit Chicago op een briljant idee: zij zetten in de Nederlandse theaters een eerbetoon neer aan het legendarische C.C.R. Wat maakt dit zo bijzonder? Dit eerbetoon is enorm authentiek en bijna niet te onderscheiden van het echt. Kaartjes voor deze show zijn een unieke kans om de Amerikaanse rockband nog één laatste keer te herbeleven.

Koop kaartjes voor dit muzikale eerbetoon eenvoudig en snel bij Theaterclub.nl!

De band

Na een regen van hits en gouden platen viel de rock groep in 1972 uit elkaar. Maar de heimwee naar hun magische muziekstijl blijft. Ook in Nederland. Luister maar naar de Top 2000, eind december. De laatste jaren vermeldde die lijst steeds minstens tien nummers van Creedence Clearwater Revival.

Hoewel fans ooit hoopten op een reünie, zal die er niet meer komen nu bandlid Tom Fogerty is overleden. Gelukkig is er de Amerikaanse band The Fortunate Sons, natuurlijk genoemd naar een politiek geladen CCR-nummer. Een ware primeur, want deze band was nog niet eerder in Europa te zien. De gelijkenis is als twee druppels water en een jonge John Fogerty, leadzanger van C.C.R., zal voor uw ogen weer verschijnen alsof het 1969 is. Deze formatie brengt het legendarische geluid van hun idolen terug naar de theaters en staat garant voor een echte trip down memory lane.

Een trip down memory lane met kaartjes voor A Tribute To Creedence Clearwater Revival – by The Fortunate Sons (USA)

Kortom: dit muzikale eerbetoon mag je niet missen. Koop je kaartjes voor deze spetterende show bij Theaterclub.nl en beleef een avond vol klassiekers van het einde van de jaren 60, en het begin van de jaren 70. Kaartjes voor deze geweldige rock show koop je bij Theaterclub.nl.

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: Diverse theaters

Speeldata: Van 9 februari t/m 11 maart 2018

Bekijk hier de gehele speellijst
9 februari 2018 in ,
11 maart 2018 in ,

Cast: The Fortunate Sons (USA)

Voorwaarden:

  • Prijzen zijn in euro’s, inclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners