A Tribute To Creedence Clearwater Revival is gestopt

Lopende voorstellingen
 

A Tribute To Creedence Clearwater Revival

Kaartjes voor A Tribute To Creedence Clearwater Revival – by The Fortunate Sons (USA): laat ze niet aan je voorbijgaan!

De meeste mensen kennen ze wel. Creedence Clearwater Revival was eind jaren zestig één van de populairste rockgroepen wereldwijd. Zij zijn bekend geworden met hits als: ‘Bad Moon Rising’, ‘Proud Mary’, ‘Have You Ever Seen The Rain’ en ‘Down On The Corner’. Deze Amerikaanse rockband kende zijn hoogtijdagen in de jaren 1968-1972. De rockband viel in 1972 definitief uit elkaar, tot groot verdriet van vele fans.

Herbeleef de gouden rock-jaren met kaartjes voor A Tribute To Creedence Clearwater Revival – by The Fortunate Sons (USA)

De muziek van deze rockband bleef na al die jaren felbegeerd en heeft hoog in de Nederlandse Top 2000 gestaan. Dit bracht de Amerikaanse band ‘The Fortunate Sons’ uit Chicago op een briljant idee: zij zetten in de Nederlandse theaters een eerbetoon neer aan het legendarische C.C.R. Wat maakt dit zo bijzonder? Dit eerbetoon is enorm authentiek en bijna niet te onderscheiden van het echt. Kaartjes voor deze show zijn een unieke kans om de Amerikaanse rockband nog één laatste keer te herbeleven.

Koop kaartjes voor dit muzikale eerbetoon eenvoudig en snel bij Theaterclub.nl!

De band

Na een regen van hits en gouden platen viel de rock groep in 1972 uit elkaar. Maar de heimwee naar hun magische muziekstijl blijft. Ook in Nederland. Luister maar naar de Top 2000, eind december. De laatste jaren vermeldde die lijst steeds minstens tien nummers van Creedence Clearwater Revival.

Hoewel fans ooit hoopten op een reünie, zal die er niet meer komen nu bandlid Tom Fogerty is overleden. Gelukkig is er de Amerikaanse band The Fortunate Sons, natuurlijk genoemd naar een politiek geladen CCR-nummer. Een ware primeur, want deze band was nog niet eerder in Europa te zien. De gelijkenis is als twee druppels water en een jonge John Fogerty, leadzanger van C.C.R., zal voor uw ogen weer verschijnen alsof het 1969 is. Deze formatie brengt het legendarische geluid van hun idolen terug naar de theaters en staat garant voor een echte trip down memory lane.

Een trip down memory lane met kaartjes voor A Tribute To Creedence Clearwater Revival – by The Fortunate Sons (USA)

Kortom: dit muzikale eerbetoon mag je niet missen. Koop je kaartjes voor deze spetterende show bij Theaterclub.nl en beleef een avond vol klassiekers van het einde van de jaren 60, en het begin van de jaren 70. Kaartjes voor deze geweldige rock show koop je bij Theaterclub.nl.

Benieuwd naar het volledige aanbod van Theaterclub.nl? Bekijk hier al onze voorstellingen.

Recensies

Geen beoordelingen.


Geen recensies beschikbaar

Recensie plaatsen niet meer mogelijk

Algemene informatie

Locatie:
Verschillende theaters in Nederland

Speeldata:
9 februari t/m 11 maart 2018

Band:
The Fortunate Sons (USA)

Voorwaarden:
*Prijzen zijn in euro’s, inclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.