Top uitjes voor de voorjaarsvakantie

Top uitjes voor de voorjaarsvakantie

De krokusvakantie komt eraan: dat betekent meer zon en vaker de deur uit! Of je nou alleen, met vrienden of (klein)kinderen op stap gaat: deze toppers zijn voor jong en oud een feest!

1

Verliefd op Ibiza

Verwelkom de zon met Verliefd op Ibiza. Verliefd op nieuwe gezichten, op oude bekenden, op nieuwe kansen, op waanideeën en op het zonnige Spaanse eiland zelf. Iedereen durft ver weg van huis, onder de verraderlijke vakantiezon, net wat meer. Jong of oud, liefde is voor iedereen.

Verliefd op Ibiza

(Nog geen beoordelingen)
Diverse theaters

Prijs vanaf €34,-

2

Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks

Voor klein en groot is er Dolfje Weerwolfje en Foeksia de miniheks. Dé nieuwe familiemusical, vol leuke liedjes, grappige tovertrucs en betoverende liefdesdrankjes. Op een nacht rent Dolfje Weerwolfje per ongeluk het Weerwolvenbos uit, het Heksenbos in. Van Opa Weerwolf mag hij daar absoluut niet komen, want weerwolven en heksen gaan niet samen. Maar dan leert hij Foeksia kennen, een lief en grappig miniheksje...

Dolfje Weerwolfje

(Nog geen beoordelingen)
Diverse theaters

Prijs vanaf €13,-

3

TINA - De Tina Turner Musical

Weg met die winterdip en trek je dansschoenen aan! TINA – De Tina Turner Musical is het verhaal van een meisje uit Nutbush, Tennessee, dat uitgroeide tot de onbetwiste Queen of Rock & Roll. Dit is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf en zit bomvol met haar allermooiste nummers.

TINA - De Tina Turner Musical

Beatrix Theater, Utrecht

Prijs vanaf € 28,-

4

Opvliegers 5: Op Safari

Dit voorjaar is de uitgelezen kans om het laatste deel van Opvliegers te zien! Opvliegers 5: Op Safari is een comedy over vier vriendinnen die midden in het leven staan. Dit voorjaar gaan ze op een avontuurlijke safari om de Big Five te spotten. Een voorstelling over alle ongemakken die bij ouder worden horen. Gelukkig kan daar weer onbedaarlijk om gelachen worden.

Opvliegers 5 Op Safari

Diverse theaters

Prijs vanaf €23,75

5

Hendrik Groen – Zolang er leven is

Iedereen houdt van knuffelbejaarde Hendrik Groen! Voor alle jonge en oude fans is er Hendrik Groen – Zolang er leven is, met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis.

Hendrik Groen

(Nog geen beoordelingen)
Diverse theaters

Prijs vanaf € 32,-

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.