Top 2000 Live Café

Speys Eten & Drinken - Jaarbeurs , Utrecht

Top 2000 Live Café is gestopt

Lopende voorstellingen
 

Top 2000 Live Café

Prijs vanaf €14,80

Van 26 t/m 30 december 2019

Ontvang 20% korting voor het gezellige Top 2000 Live Café!

Bohemian Rhapsody, Hotel California en Piano Man. Deze legendarische nummers vormden in 2018 de top drie van de Top 2000. In december wordt bekend of deze liedjes opnieuw het meest populair zijn. Speciaal voor muziekliefhebbers wordt in dezelfde periode de derde editie van het ‘Top 2000 Live Café’  georganiseerd. Dit keer bij Jaarbeurs Utrecht (in Grand Café ‘Speys’). Een hommage aan de muziek en bovenal een bruisend evenement met naast bekende dj’s onder meer live bands en artiesten zoals The Top 2000 Live band, Soul Sisters, The Glamrocks en Astrid van Helden.

Geniet van een gezellige avond met vrienden en familie tijdens een bezoek aan het Top 2000 Live Café. Kaarten zijn nu beschikbaar met 20% korting! 

Dit evenement staat los van het Top 2000 Café in Hilversum en wordt niet op TV uitgezonden (het betreft een onafhankelijk initiatief).

Het Top 2000 Live Café

Het ‘Top 2000 Live Café’ vindt dagelijks plaats van 26 tot en met 30 december. Het is ieder jaar weer een periode waar muziekfans met spanning naar uit kijken. De start van de Top 2000, een radioprogramma van de publieke omroep waarbij de 2000 populairste platen achter elkaar worden gedraaid. Een bonte stoet van muziekstijlen en genres komt voorbij tijdens de laatste dagen van het jaar. In deze periode is er nu wederom het populaire ‘Top 2000 Live Café’. Dit evenement werd in 2017 voor de eerste keer georganiseerd. Het ‘Top 2000 live Café’ beleeft nu de derde editie.

Bij Jaarbeurs Utrecht (in Grand Café ‘Speys’, direct naast de hoofdingang van de Jaarbeurs) wordt een ode gebracht aan de populairste muziek van dit moment, die gedraaid wordt door DJ’s Fred Siebelink (bekend als sidekick van Rob Stenders) en Kasper Kooij (bekend van NPO radio 2, ex Top 2000 DJ). Daarnaast speelt de “Top 2000 Live Café Band” een groot aantal nummers live en zingen drie “Soul Sisters” een selectie van de allergrootste Motown- en soulhits. The Glamrocks staan garant voor heerlijke popmuziek uit de jaren 70. De Top 2000 Live Café Band is gespecialiseerd in verzoeknummers en improvisatie. Ze spelen zowel rock, pop als Nederlandse klassiekers uit de Top 2000. Nieuw zijn de ruimere openingstijden. De deuren gaan dagelijks om 12.00 uur open. Het evenement eindigt om 24.00 uur.

Intieme sfeer

De setting is intiem en ademt de sfeer uit van een groot café. Met een biertje in de hand luisteren naar iconische muziek, zo laat zich het evenement het beste omschrijven. Op immense videoschermen die in het café gepositioneerd zijn, worden clips en achtergrondinformatie getoond. De DJ’s verzorgen onder meer een quiz en draaien vanzelfsprekend de grootste hits aller tijden.

Het ‘Top 2000 Live Café’ is echt een ‘must’ voor elke muziekliefhebber. In het café worden honderden originele covers van Lp’s tentoon gesteld dus er is veel om te zien en te bekijken. Daarnaast wordt een speciale vinyl store ingericht waar bezoekers eindeloos door platen kunnen struinen. De collectie is immens en behoort tot de grootste van Nederland. Deze vinyl store is doorlopend geopend tijdens de volledige duur van het ‘Top 2000 Live Café’. De producenten pakken groots uit in Utrecht en verwachten veel publiek.

Tussen 26 en 30 december start het evenement om 12.00 uur en eindigt om 24.00 uur. Koop direct jouw kaarten en ontvang 20% korting via Theaterclub.

Foto's & video's

5 Foto's

Recensies

Geen beoordelingen.


Geen recensies beschikbaar

Recensie plaatsen niet meer mogelijk

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub.

Datum:
26 t/m 30 december 2019

Locatie:
Speys Eten & Drinken – Jaarbeurs, Utrecht

Voorwaarden:

  • Dit evenement staat los van het Top 2000 Café in Hilversum en wordt niet op TV uitgezonden (het betreft een onafhankelijk initiatief)
  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief € 1,85 transactiekosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60 voor reguliere postverzending)
  • Maximaal 10 kaarten per reservering.
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • Wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.