yh73vp488sot_landscape_067_3000.jpg kt43v8y874bs_landscape_028_2700.jpg

TINA TURNER KOMT NAAR UTRECHT VOOR MUSICAL OVER EIGEN LEVEN

11 december 2019

Tina Turner komt speciaal naar Nederland om de nieuwe musical over haar eigen leven te bekijken. De 80-jarige wereldster bracht de cast en crew van de musical zelf op de hoogte middels een videoboodschap die deze week tijdens de eerste repetitiedag werd vertoond. Het is nog niet bekend of Tina Turner bij de officiële première aanwezig zal zijn. De datum waarop ze komt hangt af van haar gezondheid.

Albert Verlinde, directeur en producent van Stage Entertainment Nederland, is ontzettend trots dat Tina Turner heeft aangegeven voor de voorstelling naar ons land te komen. ‘Voor iemand van 80 jaar is dat geen vanzelfsprekendheid. Zeker omdat zo’n bezoek een behoorlijke onderneming is.’  Tegelijkertijd vindt Verlinde het ook enorm spannend en zegt te hopen met deze musical haar leven en prachtige carrière te kunnen eren.

TINA – De Tina Turner Musical is vanaf 1 februari 2020 te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en is daarmee de opvolger van MAMMA MIA!. De hoofdrol van Tina wordt gespeeld door Nyassa Alberta. Andere rollen zijn er voor onder anderen Juneoer Mers, Gaia Aikman, Marianne Kloeze, Terence van der Loo, Aisa Winter en Jeannine la Rose.

Misschien vind je deze aanbiedingen ook interessant!

Anastasia

AFAS Circustheater, Scheveningen

Beleef de historie. Ontdek het mysterie. Boek nu en ontvang elke 2e kaart voor de helft van de prijs voor deze magische voorstelling.

Carmina Burana

onbekend

Carmina Burana is uitgesteld naar november 2021.

TINA – De Tina Turner Musical

Beatrix Theater, Utrecht

Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners