TINA TURNER KOMT NAAR UTRECHT VOOR MUSICAL OVER EIGEN LEVEN

11 december 2019

Tina Turner komt speciaal naar Nederland om de nieuwe musical over haar eigen leven te bekijken. De 80-jarige wereldster bracht de cast en crew van de musical zelf op de hoogte middels een videoboodschap die deze week tijdens de eerste repetitiedag werd vertoond. Het is nog niet bekend of Tina Turner bij de officiële première aanwezig zal zijn. De datum waarop ze komt hangt af van haar gezondheid.

Albert Verlinde, directeur en producent van Stage Entertainment Nederland, is ontzettend trots dat Tina Turner heeft aangegeven voor de voorstelling naar ons land te komen. ‘Voor iemand van 80 jaar is dat geen vanzelfsprekendheid. Zeker omdat zo’n bezoek een behoorlijke onderneming is.’  Tegelijkertijd vindt Verlinde het ook enorm spannend en zegt te hopen met deze musical haar leven en prachtige carrière te kunnen eren.

TINA – De Tina Turner Musical is vanaf 1 februari 2020 te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en is daarmee de opvolger van MAMMA MIA!. De hoofdrol van Tina wordt gespeeld door Nyassa Alberta. Andere rollen zijn er voor onder anderen Juneoer Mers, Gaia Aikman, Marianne Kloeze, Terence van der Loo, Aisa Winter en Jeannine la Rose.

Misschien vind je deze aanbiedingen ook interessant!

Nieuw in Nederland!

Kinky Boots

Diverse theaters

De hilarische en ontroerende Broadwayhit is nu te zien in het theater. Zorg dat je erbij bent!

Tot € 15,- korting

We Will Rock You

Diverse theaters

Exclusief te zien t/m 16 februari 2020 in diverse theaters door heel Nederland! Boek nu kaarten en ontvang tot € 15,- korting!

€ 20,- voordeel

Lazarus

DeLaMar Theater, Amsterdam

David Bowie’s laatste, meeslepende meesterwerk. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 24,15!

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.