TINA – De Tina Turner Musical

Beatrix Theater, Utrecht

TINA – De Tina Turner Musical

Prijs vanaf € 28,-

Actie is geldig op voorstellingen t/m 31 maart 2020

TINA – De Tina Turner Musical met 3 maanden Tijdschrift.nl  t.w.v. €30,- cadeau!

TINA – De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock ‘n’ Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Boek alvast kaarten en ontvang (per bestelling) 3 maanden Tijdschrift.nl t.w.v. €30,- cadeau. Geniet van de 75 beste Nederlandse tijdschriften in één app.   

De musical

TINA is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner herself. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock ‘n’ Roll’. Dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.  

 Tina Turner  

Tina Turner is één van de bestverkopende artiesten ter wereld. Ze heeft 11 Grammy Awards gewonnen en haar live shows trokken miljoenen mensen. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere soloartiest ooit.  

In TINA hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals ‘Nutbush city limits’, ‘Private dancer’, ‘What’s love got to do with it’ en ‘The best’. De musical is geschreven door Katori Hall, winnares van de Olivier Award en wordt geregisseerd door de internationaal geprezen Phyllida Lloyd. 

Tijdschrift.nl

Geniet van keuze uit meer dan 75 digitale tijdschriften, waaronder Libelle, Margriet, vtwonen, AutoWeek, Happy in Shape en Donald Duck. 

Met de Tijdschrift.nl-app kun je eindeloos genieten van al je favoriete tijdschriften. Lees op je tablet of telefoon waar en wanneer je maar wilt. Met drie maanden digitaal lezen heb je onbeperkt toegang tot veel populaire titels, zowel thuis als op vakantie. Het Tijdschrift.nl abonnement stopt automatisch na 3 maanden, opzeggen is niet nodig.

De voordelen van Tijdschrift.nl op een rijtje: 

 • Al je favoriete tijdschriften overzichtelijk op één apparaat; 
 • Overal toegang tot je tijdschriften, thuis maar ook op vakantie;
 • Altijd de beste leeservaring, pas bijvoorbeeld de lettergrootte aan of wissel naar een nachtmodus; 
 • Het aanbod is relevant voor het hele gezin; 
 • Je kunt op meerdere apparaten tegelijk lezen; 
 • Ontdek elke week spraakmakende uitgelichte artikelen. 

Foto's & video's

6 Foto's

Recensies (4)

★★★★☆
4 5 1
Verplettert het publiek

★★★★☆
4 5 1
Niet minder dan een sensatie

★★★★☆
4 5 1
Overdonderend

★★★★☆
4 5 1
Dit is een musical waar we naar hebben verlangd
Lees alle recensies
Schrijf een recensie

Recensie plaatsen

Naam
E-mail
Rating
Bericht

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub.

Locatie:
Beatrix Theater, Utrecht

Speeldata:
TINA – De Tina Turner Musical is t/m 30 september te zien in het Beatrix Theater Utrecht. De actie is van toepassing op voorstellingen t/m 31 maart.

Voorwaarden:

 • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief € 7,20 servicekosten per kaart, exclusief € 1,85 orderkosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60 voor reguliere postverzending).
 • Vanuit Theaterclub.nl wordt er binnen zeven werkdagen een seperate mail verzonden met alle informatie omtrent je cadeau van 3 maanden Tijdschrijft.nl t.w.v. € 30,-.
 • Het Tijdschrift.nl abonnement stopt automatisch na 3 maanden, opzeggen is niet nodig.
 • Maximaal 8 kaarten per reservering.
 • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.

Maak je avond compleet met

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.