he13jpf83o4r_landscape_067_3000.jpg 9pn3pg08pprb_landscape_028_2700.jpg

TINA - De Tina Turner Musical

Beatrix Theater, Utrecht

TINA – De Tina Turner Musical is gestopt!

Lopende voorstellingen
TINA – De Tina Turner Musical BERICHT VAN DE PRODUCENT INFORMATIE M.B.T. OMGANG MET CORONAVIRUS Beste bezoeker, Per 1 juli mogen de theaters weer open voor maximaal 100 personen. Hoe jammer we het ook vinden, op basis van dit aantal kunnen we het Beatrix Theater Utrecht helaas nog niet openen. We verwachten dat het nog best een tijdje kan duren. Iedereen die kaarten voor TINA – De Tina Turner Musical heeft gekocht, heeft inmiddels per e-mail persoonlijk bericht ontvangen. Zodra het kabinet groen licht geeft voor méér dan 100 bezoekers, gaan we direct aan de slag en hoor je wanneer TINA weer te zien zal zijn en zal de kaartverkoop weer van start gaan. Wij verzoeken u vriendelijk geen contact op te nemen met Stage Entertainment en Eventim. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle bezoekers die kaarten voor één van deze voorstellingen hebben gekocht. Natuurlijk betreuren we ten zeerste het ongemak dat deze situatie veroorzaakt. We hopen u gauw op een andere datum in een van onze theaters te mogen ontvangen. Blijf gezond en hopelijk tot snel. 2020-06-02 2020-06-30
Beatrix Theater, Utrecht Beatrix Theater, Utrecht
4 4

BERICHT VAN DE PRODUCENT

INFORMATIE M.B.T. OMGANG MET CORONAVIRUS

Beste bezoeker,

Per 1 juli mogen de theaters weer open voor maximaal 100 personen. Hoe jammer we het ook vinden, op basis van dit aantal kunnen we het Beatrix Theater Utrecht helaas nog niet openen. We verwachten dat het nog best een tijdje kan duren. Iedereen die kaarten voor TINA – De Tina Turner Musical heeft gekocht, heeft inmiddels per e-mail persoonlijk bericht ontvangen. Zodra het kabinet groen licht geeft voor méér dan 100 bezoekers, gaan we direct aan de slag en hoor je wanneer TINA weer te zien zal zijn en zal de kaartverkoop weer van start gaan.

Wij verzoeken u vriendelijk geen contact op te nemen met Stage Entertainment en Eventim. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle bezoekers die kaarten voor één van deze voorstellingen hebben gekocht.

Natuurlijk betreuren we ten zeerste het ongemak dat deze situatie veroorzaakt. We hopen u gauw op een andere datum in een van onze theaters te mogen ontvangen.

Blijf gezond en hopelijk tot snel.

Meer over deze voorstelling

TINA – De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock ‘n’ Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.Tina Turner is één van de bestverkopende artiesten ter wereld. Ze heeft 11 Grammy Awards gewonnen en haar live shows trokken miljoenen mensen. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere soloartiest ooit.

In TINA hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals ‘Nutbush city limits’, ‘Private dancer’, ‘What’s love got to do with it’ en ‘The best’. De musical is geschreven door Katori Hall, winnares van de Olivier Award en wordt geregisseerd door de internationaal geprezen Phyllida Lloyd.

Tijdschrift.nl

Geniet van keuze uit meer dan 75 digitale tijdschriften, waaronder Libelle, Margriet, vtwonen, AutoWeek, Happy in Shape en Donald Duck.

Met de Tijdschrift.nl-app kun je eindeloos genieten van al je favoriete tijdschriften. Lees op je tablet of telefoon waar en wanneer je maar wilt. Met drie maanden digitaal lezen heb je onbeperkt toegang tot veel populaire titels, zowel thuis als op vakantie. Het Tijdschrift.nl abonnement stopt automatisch na 3 maanden, opzeggen is niet nodig.

De voordelen van Tijdschrift.nl op een rijtje:

 • Al je favoriete tijdschriften overzichtelijk op één apparaat;
 • Overal toegang tot je tijdschriften, thuis maar ook op vakantie;
 • Altijd de beste leeservaring, pas bijvoorbeeld de lettergrootte aan of wissel naar een nachtmodus;
 • Het aanbod is relevant voor het hele gezin;
 • Je kunt op meerdere apparaten tegelijk lezen;
 • Ontdek elke week spraakmakende uitgelichte artikelen.

Foto's & video's

wbu37728w1ah_landscape_067_3000.jpg
kvl3rog8iqes_landscape_067_3000.jpg
3 Foto's

Recensies (4)

4 5 1

Verplettert het publiek

Verplettert het publiek
- Trouw
4 5 1

Niet minder dan een sensatie

Niet minder dan een sensatie
- Volkskrant
4 5 1

Overdonderd

Overdonderd
- NRC
4 5 1

Dit is een musical waar we naar hebben verlangd

Dit is een musical waar we naar hebben verlangd
- Algmeen Dagblad

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: Beatrix Theater, Utrecht

Speeldata: Van 2 t/m 30 juni 2020

Bekijk hier de gehele speellijst
2 t/m 30 juni 2020 in Beatrix Theater, Utrecht

Voorwaarden:

 • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief € 7,20 servicekosten per kaart, exclusief € 1,85 orderkosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60 voor reguliere postverzending).
 • Vanuit Theaterclub.nl wordt er binnen zeven werkdagen een seperate mail verzonden met alle informatie omtrent je cadeau van 3 maanden Tijdschrijft.nl t.w.v. € 30,-.
 • Het Tijdschrift.nl abonnement stopt automatisch na 3 maanden, opzeggen is niet nodig.
 • Maximaal 8 kaarten per reservering.
 • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners