TINA – DE TINA TURNER MUSICAL VOL EXPLOSIEVE EN SEXY DANS

11 februari 2020

TINA – De Tina Turner Musical is een swingende show vol explosieve en sexy dans. Hoofdrolspeelster Nyassa Alberta heeft een 220 volt-stem en blijkt een gouden keus van producent Albert Verlinde van Stage Entertainment.

Nyassa, die de rol van Tina al eerder speelde in de Duitse versie, straalt haar energie rechtstreeks de zaal. Zij krijgt krachtig tegenspel van Juneoer Mers, die op een indrukwekkende manier een manipulerende en gemene Ike Turner neerzet. De zaal leeft helemaal mee met Tina, die regelmatig door Ike mishandeld wordt. Dat er applaus klinkt als Tina terugvecht en toeschouwers nog net niet het podium opspringen om haar een handje te helpen, geeft aan hoe goed het verhaal door de cast verteld wordt.

De musical wordt meesterlijk ondersteund door een swingende groep dansers/zangers en de band onder leiding van Marco Braam beheerst Tina Turners overgang van soul naar pop perfect. In de meeslepende eerste helft zijn Proud Mary en een elektrisch geladen uitvoering van River Deep, Mountain High te horen. Na de pauze volgen hits als Private Dancer, What’s Love Got to do with It, We don’t Need Another Hero en Tonight. De finale is een opzwepend miniconcert met natuurlijk het zeer toepasselijke Simply the Best.

Misschien vind je deze aanbiedingen ook interessant!

Alle voorstellingen zijn gecanceld

Kinky Boots

Diverse theaters

De hilarische en ontroerende Broadwayhit is nu te zien in het theater. Zorg dat je erbij bent!

Elke 2e kaart halve prijs

Anastasia

AFAS Circustheater, Den Haag

Beleef de historie. Ontdek het mysterie. Boek nu en ontvang elke 2e kaart voor de helft van de prijs voor deze magische voorstelling.

Alle voorstellingen zijn gecanceld

Lazarus

DeLaMar Theater, Amsterdam

David Bowie’s laatste, meeslepende meesterwerk. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 25,60!

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.