go73i7f8pkat_landscape_067_3000.png be13c1r8gc8n_landscape_028_2700.png

TINA – DE TINA TURNER MUSICAL VOL EXPLOSIEVE EN SEXY DANS

11 februari 2020

TINA – De Tina Turner Musical is een swingende show vol explosieve en sexy dans. Hoofdrolspeelster Nyassa Alberta heeft een 220 volt-stem en blijkt een gouden keus van producent Albert Verlinde van Stage Entertainment.

Nyassa, die de rol van Tina al eerder speelde in de Duitse versie, straalt haar energie rechtstreeks de zaal. Zij krijgt krachtig tegenspel van Juneoer Mers, die op een indrukwekkende manier een manipulerende en gemene Ike Turner neerzet. De zaal leeft helemaal mee met Tina, die regelmatig door Ike mishandeld wordt. Dat er applaus klinkt als Tina terugvecht en toeschouwers nog net niet het podium opspringen om haar een handje te helpen, geeft aan hoe goed het verhaal door de cast verteld wordt.

De musical wordt meesterlijk ondersteund door een swingende groep dansers/zangers en de band onder leiding van Marco Braam beheerst Tina Turners overgang van soul naar pop perfect. In de meeslepende eerste helft zijn Proud Mary en een elektrisch geladen uitvoering van River Deep, Mountain High te horen. Na de pauze volgen hits als Private Dancer, What’s Love Got to do with It, We don’t Need Another Hero en Tonight. De finale is een opzwepend miniconcert met natuurlijk het zeer toepasselijke Simply the Best.

Misschien vind je deze aanbiedingen ook interessant!

Carmina Burana

onbekend

Carmina Burana is uitgesteld naar november 2021.

TINA – De Tina Turner Musical

Beatrix Theater, Utrecht

Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Anastasia

AFAS Circustheater, Scheveningen

Beleef de historie. Ontdek het mysterie. Boek nu en ontvang elke 2e kaart voor de helft van de prijs voor deze magische voorstelling.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners