TICKETS VANAF € 17,-*

Tina de Musical; boek nu tickets bij jou in de buurt!

Feest! Meidenblad Tina bestaat dit jaar namelijk 50 jaar. Dat gaat groots gevierd worden, waarbij alle lezeressen van toen en nu natuurlijk niet mogen ontbreken.

Tot en met april 2018 kun je daarom door het hele land Tina de Musical zien. De musical is leuk voor je hele familie, dus óók voor je ouders, opa en oma, broertjes en zusjes, ooms en tantes en je neefjes en nichtjes!

Reserveer al tickets vanaf € 17,-* via Theaterclub.nl!

De reacties zijn lovend!

**** ‘‘Supertoffe familiemusical” – Musical nieuws

**** ‘‘Heerlijk bruisende musical” – Musicalweb

*** “Komische rol van Annick Boer” – Trouw

*** “Ode aan 50 jaar meidenblad” – Telegraaf

Het verhaal van Tina de Musical

Tijdens de voorstelling maak je kennis met Tina en haar vrienden Puck en Fabio. Samen maken ze elke week weer het fantastische tijdschrift Tina, waarbij ze volop avonturen beleven. Wat ze precies meemaken zie je natuurlijk tijdens de voorstelling, maar veel meiden zullen zich herkennen in de situaties.

Hoe gaat Tina bijvoorbeeld om met haar ouders die altijd maar druk zijn? En wat moet ze aan met haar geheime verliefdheid op de onvoorstelbaar knappe Bobby? Gelukkig staat ze er niet alleen voor. Puck en Fabio staan altijd voor haar klaar en zelfs haar oma komt over vanuit het buitenland om Tina te helpen.

Waar en wanneer?

Tina de Musical wordt een groot feest! De musical speelt tot en met april 2018 ruim 100 keer door heel Nederland. Dus ook bij jou in de buurt! Bestel nu je tickets, dan weet je zeker dat je erbij bent!

 

 

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten