0bq39s78hhas_landscape_067_3000.jpg epc3ltv8getg_landscape_028_2700.png

Tina de Musical

Diverse theaters

Tina de musical is gestopt!

Lopende voorstellingen
Tina de musical Tina de Musical: boek nu tickets bij jou in de buurt! Het is feest! Meidenblad Tina bestaat dit jaar namelijk 50 jaar. Dat moet uiteraard groots gevierd worden. Daarbij mogen alle lezeressen van toen en nu natuurlijk niet ontbreken. Om die reden is er een musical gemaakt die geschikt is voor alle meiden van 8 tot en met 88 jaar oud. Ga dus gezellig met je dochter of kleindochter dit leuke verhaal bewonderen. Tina de Musical is tot en met april 2018 overal in Nederland te zien. De musical is door zijn toegankelijkheid geschikt voor de hele familie. Zelfs ouders, grootouders, broers en zussen en ooms en tantes geven toe te genieten van dit vermakelijk verhaal. Wacht daarom niet langer en bestel direct tickets voor deze bijzondere musical. Bij Theaterclub.nl kan je al tickets reserveren vanaf € 17,-*. Als je tickets bestelt bij Theaterclub.nl, dan ben je zeker van een plaats in de zaal. Zo kan je zorgeloos met het hele gezin genieten van Tina de Musical. 2017-10-07 2018-04-01
diverse theaters diverse theaters
0 0

Tina de Musical: boek nu tickets bij jou in de buurt!

Het is feest! Meidenblad Tina bestaat dit jaar namelijk 50 jaar. Dat moet uiteraard groots gevierd worden. Daarbij mogen alle lezeressen van toen en nu natuurlijk niet ontbreken. Om die reden is er een musical gemaakt die geschikt is voor alle meiden van 8 tot en met 88 jaar oud. Ga dus gezellig met je dochter of kleindochter dit leuke verhaal bewonderen.

Tina de Musical is tot en met april 2018 overal in Nederland te zien. De musical is door zijn toegankelijkheid geschikt voor de hele familie. Zelfs ouders, grootouders, broers en zussen en ooms en tantes geven toe te genieten van dit vermakelijk verhaal. Wacht daarom niet langer en bestel direct tickets voor deze bijzondere musical.

Bij Theaterclub.nl kan je al tickets reserveren vanaf € 17,-*. Als je tickets bestelt bij Theaterclub.nl, dan ben je zeker van een plaats in de zaal. Zo kan je zorgeloos met het hele gezin genieten van Tina de Musical.

Meer over deze voorstelling

Het verhaal van Tina de Musical

Er is speciaal een verhaal gemaakt voor Tina de Musical. Tijdens de voorstelling maak je ten eerste kennis met Tina. Daarnaast verschijnen ook haar vrienden Puck en Fabio op het podium. Samen maken ze elke week weer het fantastische tijdschrift Tina, waarbij ze volop avonturen beleven. Wat ze precies meemaken, dat zie je natuurlijk tijdens de voorstelling. Veel meiden in het publiek zullen zich herkennen in de verschillende situaties waarin Tina terechtkomt.

De kracht van de musical is te danken aan de herkenbaarheid van de situaties. Hoe gaat Tina bijvoorbeeld om met haar ouders die het altijd maar druk hebben? Wat moet ze daarnaast doen met haar geheime liefde voor de onvoorstelbaar knappe Bobby? Gelukkig staat Tina er niet alleen voor. Puck en Fabio staan natuurlijk altijd voor haar klaar. Daarnaast komt zelfs haar oma over vanuit het buitenland om Tina te helpen en nuttig advies te geven.

Prijzende reacties

Tina de Musical wordt niet alleen geroemd door het trouwe publiek van het gelijknamige tijdschrift. Ook de critici schrijven prijzende recensies. Hieronder is een selectie van lovende reacties te vinden:

**** ‘‘Supertoffe familiemusical” – Musical nieuws

**** ‘‘Heerlijk bruisende musical” – Musicalweb

*** “Komische rol van Annick Boer” – Trouw

*** “Ode aan 50 jaar meidenblad” – Telegraaf

Waar en wanneer?

Tina de Musical wordt gegarandeerd een groot feest! Er zijn ruim 100 shows die plaatsvinden door heel Nederland. Hierdoor zal er ook een voorstelling zijn bij jou in de buurt. De musical speelt tot en met april 2018. Bestel daarom nu jouw tickets voordat het te laat is. Dan weet je zeker dat je erbij bent!

Foto's & video's

7er3vfy8a6qf_landscape_067_3000.jpg
wey3h9w8ccjy_landscape_067_3000.jpg
4xg34o7832oa_landscape_067_3000.jpg
af93q6s89k6b_landscape_067_3000.jpg
4 Foto's

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: Diverse theaters

Speeldata: Van 7 oktober 2017 t/m 1 april 2018

Bekijk hier de gehele speellijst
7 oktober 2017 in ,
1 april 2018 in ,

Cast: Annick Boer, Alexandra Alphenaar, Mylène & Rosanne, Ridder van Kooten e.a.

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief € 1,55 transactiekosten en verzendkosten (maximaal € 3,50 voor reguliere postverzending) per boeking
  • Prijzen verschillen per locatie en zijn afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling
  • Maximaal 10 kaarten per reservering
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners