ooe363c8y6cz_landscape_067_3000.jpg e9o3ifx8djot_landscape_028_2700.jpg

Theatertips voor jou en de kids

Theatertips voor jou en de kids

Met de kids naar het theater gaan is super leuk, zolang je een voorstelling kunt vinden die zowel leuk is voor de kids als voor jezelf. Dit is niet altijd even makkelijk. Daarom heeft de Theaterclub de leukste theatervoorstellingen van komend theaterseizoen voor je verzameld waar óók jij blij van wordt.

1

Chantal’s Pyjama Party

2ix3lb08o2oz_landscape_050_3000.jpg

Jarenlang heeft Chantal Janzen zichzelf bij bn'ers thuis uitgenodigd voor een logeerpartijtje. Zo leerde ze de bekendste Nederlanders op een andere manier kennen, maakte ze de gekste dingen mee, maar had ze ook slapeloze nachten. Dit jaar pakt Chantal het anders aan. Ze organiseert de grootste pyjama party ooit! Niet bij haar thuis, maar in het Ziggo Dome. Daar ontvangt ze op een gigantisch bed gasten als Lil’ Kleine, Famke Louise, Tony Junior, Glennis Grace, Tijl Beckand, Maan en Corry Konings. Er wordt natuurlijk niet echt geslapen. Het belooft namelijk een echte familieshow te worden waar dromen uitkomen!

Chantals Pyjama Party

Ziggo Dome, Amsterdam

2

PAW Patrol Live!

evx3zof8f1yq_landscape_050_3000.jpg

Voor de allerkleinsten komen PAW Patrol pups Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest weer naar het theater! Voor deze pups is geen klus te groot en geen pup te klein. Er staat hen een groots avontuur te wachten in Avonturenbaai. Burgemeester Goodway raakt vermist, vlak voor zijn race tegen de sluwe burgemeester Humdinger. Aan de pups de taak om hem op tijd te vinden…PAW Patrol Live! is leuk voor de hele familie en de allerkleinsten. De kleine fans mogen zelfs na de voorstelling met een aantal pups op de foto.

3

Kinky Boots

syy3b0b8bnqx_landscape_050_3000.jpg

Voor de iets oudere kids is Kinky Boots een echte aanrader. Deze feel good musical gaat over de nette Charlie. Charlie erft - tegen zijn zin in - de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Maar dan komt Simon op zijn pad. Simon is opgevoed als bokser maar gaat liever door het leven als de flamboyante Lola. Samen gaan ze laarzen op de markt brengen voor dames die eigenlijk heren zijn. Dit vraagt moed, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Kinky Boots wil hiermee aan iedereen, van jong tot oud, één belangrijke boodschap meegeven: iedereen moet zichzelf kunnen zijn!

Kinky Boots

diverse theaters

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners