Theatertips voor jou en de kids

Theatertips voor jou en de kids

Met de kids naar het theater gaan is super leuk, zolang je een voorstelling kunt vinden die zowel leuk is voor de kids als voor jezelf. Dit is niet altijd even makkelijk. Daarom heeft de Theaterclub de leukste theatervoorstellingen van komend theaterseizoen voor je verzameld waar óók jij blij van wordt.

1

Chantal’s Pyjama Party

Jarenlang heeft Chantal Janzen zichzelf bij bn'ers thuis uitgenodigd voor een logeerpartijtje. Zo leerde ze de bekendste Nederlanders op een andere manier kennen, maakte ze de gekste dingen mee, maar had ze ook slapeloze nachten. Dit jaar pakt Chantal het anders aan. Ze organiseert de grootste pyjama party ooit! Niet bij haar thuis, maar in het Ziggo Dome. Daar ontvangt ze op een gigantisch bed gasten als Lil’ Kleine, Famke Louise, Tony Junior, Glennis Grace, Tijl Beckand, Maan en Corry Konings. Er wordt natuurlijk niet echt geslapen. Het belooft namelijk een echte familieshow te worden waar dromen uitkomen!

Chantals Pyjama Party

(Nog geen beoordelingen)
Ziggo Dome , Amsterdam

Prijs vanaf € 25,-

2

PAW Patrol Live!

Voor de allerkleinsten komen PAW Patrol pups Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest weer naar het theater! Voor deze pups is geen klus te groot en geen pup te klein. Er staat hen een groots avontuur te wachten in Avonturenbaai. Burgemeester Goodway raakt vermist, vlak voor zijn race tegen de sluwe burgemeester Humdinger. Aan de pups de taak om hem op tijd te vinden…PAW Patrol Live! is leuk voor de hele familie en de allerkleinsten. De kleine fans mogen zelfs na de voorstelling met een aantal pups op de foto.

3

Kinky Boots

Voor de iets oudere kids is Kinky Boots een echte aanrader. Deze feel good musical gaat over de nette Charlie. Charlie erft - tegen zijn zin in - de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Maar dan komt Simon op zijn pad. Simon is opgevoed als bokser maar gaat liever door het leven als de flamboyante Lola. Samen gaan ze laarzen op de markt brengen voor dames die eigenlijk heren zijn. Dit vraagt moed, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Kinky Boots wil hiermee aan iedereen, van jong tot oud, één belangrijke boodschap meegeven: iedereen moet zichzelf kunnen zijn!

Kinky Boots

Diverse theaters

1e rang vanaf € 49,50

Bekijk ook eens onze andere theatertips:

Premium plaatsen € 27,-

MAMMA MIA!

Beatrix Theater, Utrecht

Aan elk feest komt een eind, want de onweerstaanbare feel-good musical MAMMA MIA! stopt in december! Boek nu premium kaarten voor € 27,-.

€ 10,- korting

We Will Rock You

Diverse theaters

Exclusief te zien t/m 16 februari 2020 in diverse theaters door heel Nederland! Boek nu kaarten en ontvang € 10,- korting!

Alle voorstellingen zijn gecanceld

Lazarus

DeLaMar Theater, Amsterdam

David Bowie’s laatste, meeslepende meesterwerk. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 25,60!

Tot € 20,- korting

Carmina Burana

Diverse theaters

Vanaf november 2019 is het meesterwerk van componist Carl Orff te zien in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Apeldoorn en Groningen.

Tot € 20,- korting
 

The Star Wars Suite

Diverse theaters

Dirigent Raymond Janssen komt 21 t/m 25 november 2019 naar Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam met 150 topmusici .

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.