Theatershows waarbij je niet kunt blijven zitten

Theatershows waarbij je niet kunt blijven zitten

Blijven zitten of opstaan? Wel of niet meeklappen? Zachtjes met de muziek meeneuriën of luidkeels meezingen? Iedere theater- of concertbezoeker vraagt zich dit weleens af. Bij onderstaande musicals en (theater)concerten is dat nergens voor nodig. Hierbij kan én wil niemand stil blijven zitten!

1

MAMMA MIA!

Wanneer je op zoek bent naar een musical waarbij je alle liedjes uit volle borst kunt meezingen en daarbij ook nog een beetje kunt dansen, ben je bij MAMMA MIA! aan het goede adres. Deze feelgood musical bevat meer dan 20 ABBA-hits, zoals Super Trouper, Money Money Money en Voulez-Vous. Helaas komt aan ieder feestje een eind. MAMMA MIA! stopt op 29 december. Wacht dus niet te lang met het reserveren van je kaarten. Dit is je aller- allerlaatste kans!

MAMMA MIA!

Beatrix Theater, Utrecht

Prijs vanaf € 27,-

2

The Rolling Stones' Sticky Fingers

Bijna 50 jaar geleden brachten The Rolling Stones het legendarische album Sticky Fingers uit, met hits als Brown Sugar, Wild Horses en Dead Flowers. Desondanks is niemand dit album vergeten. Daarom is binnenkort (slechts) één speciaal Sticky Fingers concert te zien in Amsterdam. Als je de muziek kent, weet je dat stilzitten praktisch onmogelijk is. Tijd om bij te komen is er gelukkig wel. De muziek wordt namelijk afgewisseld met interessante achtergrondverhalen.

The Rolling Stones’ Sticky Fingers

(Nog geen beoordelingen)
Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam

Prijs vanaf € 44,50

3

We Will Rock You

Wie de eerste beats van Queen-hit ‘We Will Rock You’ hoort, wilt opstaan en meeklappen (en soms zelfs stampen). Bij deze Engelstalige rockmusical kan dat. Tijdens We Will Rock You komen de allergrootste hits van rockband Queen voorbij. De musical was al eens eerder in Nederland te zien, maar deze keer is er een extra muzikaal tintje aan toegevoegd. De Amerikaanse zangeres Anastacia gaat namelijk de hoofdrol van Killer Queen vertolken.

We Will Rock You

Diverse theaters

Prijs vanaf € 56,75

4

Kinky Boots

De muziek van Kinky Boots is geschreven door Girls Just Wanna Have Fun-zangeres Cindy Lauper. Één ding is zeker: de muziek swingt de pan uit! De songs zijn in Nederland nog niet bekend bij het grote publiek, maar dat zal niet lang meer duren. Op West End en Broadway heeft Kinky Boots al een award voor ‘Beste Musical’ in de wacht gesleept. Dus waar wacht je nog op? Kinky Boots is een reizende theaterproductie en is ongetwijfeld binnenkort in een theater bij jou in de buurt te zien.

Kinky Boots

Diverse theaters

1e rang vanaf € 49,50

5

The Music of Woodstock

De kans dat je één van de gelukkigen bent die in 1969 het Woodstock Festival live heeft meegemaakt is vrij klein. Daarom staat er binnenkort (gewoon in Nederland) een concert op het programma waarbij de allerbeste muziek van het Woodstock Festival live wordt gespeeld door een enorme band én een strijkersensemble. Muziek van onder andere Joe Cocker, Janis Joplin, Crossby, Stills, Nash & Young, Jimi Hendrix en The Who staat op de speellijst. Je raadt het waarschijnlijk al: óók hier kun en wil je niet stil blijven zitten!

The Music of Woodstock

(Nog geen beoordelingen)
Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam

Prijs vanaf € 44,50

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.