fsc31mz8cq1o_landscape_067_3000.jpg kvp3rgh8b03z_landscape_028_2700.jpg

Theatershows waarbij je niet kunt blijven zitten

Theatershows waarbij je niet kunt blijven zitten

Blijven zitten of opstaan? Wel of niet meeklappen? Zachtjes met de muziek meeneuriën of luidkeels meezingen? Iedere theater- of concertbezoeker vraagt zich dit weleens af. Bij onderstaande musicals en (theater)concerten is dat nergens voor nodig. Hierbij kan én wil niemand stil blijven zitten!

1

MAMMA MIA!

z5w327b8f0r3_landscape_050_3000.jpg

Wanneer je op zoek bent naar een musical waarbij je alle liedjes uit volle borst kunt meezingen en daarbij ook nog een beetje kunt dansen, ben je bij MAMMA MIA! aan het goede adres. Deze feelgood musical bevat meer dan 20 ABBA-hits, zoals Super Trouper, Money Money Money en Voulez-Vous. Helaas komt aan ieder feestje een eind. MAMMA MIA! stopt op 29 december. Wacht dus niet te lang met het reserveren van je kaarten. Dit is je aller- allerlaatste kans!

MAMMA MIA!

Beatrix Theater, Utrecht

2

The Rolling Stones' Sticky Fingers

cn43llg842f2_landscape_050_3000.jpg

Bijna 50 jaar geleden brachten The Rolling Stones het legendarische album Sticky Fingers uit, met hits als Brown Sugar, Wild Horses en Dead Flowers. Desondanks is niemand dit album vergeten. Daarom is binnenkort (slechts) één speciaal Sticky Fingers concert te zien in Amsterdam. Als je de muziek kent, weet je dat stilzitten praktisch onmogelijk is. Tijd om bij te komen is er gelukkig wel. De muziek wordt namelijk afgewisseld met interessante achtergrondverhalen.

The Rolling Stones’ Sticky Fingers

Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam

3

We Will Rock You

qlf38he8flrm_landscape_050_3000.jpg

Wie de eerste beats van Queen-hit ‘We Will Rock You’ hoort, wilt opstaan en meeklappen (en soms zelfs stampen). Bij deze Engelstalige rockmusical kan dat. Tijdens We Will Rock You komen de allergrootste hits van rockband Queen voorbij. De musical was al eens eerder in Nederland te zien, maar deze keer is er een extra muzikaal tintje aan toegevoegd. De Amerikaanse zangeres Anastacia gaat namelijk de hoofdrol van Killer Queen vertolken.

We Will Rock You

Chasse Theater, Breda

4

Kinky Boots

6q8395j8w6zj_landscape_050_3000.jpg

De muziek van Kinky Boots is geschreven door Girls Just Wanna Have Fun-zangeres Cindy Lauper. Één ding is zeker: de muziek swingt de pan uit! De songs zijn in Nederland nog niet bekend bij het grote publiek, maar dat zal niet lang meer duren. Op West End en Broadway heeft Kinky Boots al een award voor ‘Beste Musical’ in de wacht gesleept. Dus waar wacht je nog op? Kinky Boots is een reizende theaterproductie en is ongetwijfeld binnenkort in een theater bij jou in de buurt te zien.

Kinky Boots

diverse theaters

5

The Music of Woodstock

ycj386m8f66t_landscape_050_3000.jpg

De kans dat je één van de gelukkigen bent die in 1969 het Woodstock Festival live heeft meegemaakt is vrij klein. Daarom staat er binnenkort (gewoon in Nederland) een concert op het programma waarbij de allerbeste muziek van het Woodstock Festival live wordt gespeeld door een enorme band én een strijkersensemble. Muziek van onder andere Joe Cocker, Janis Joplin, Crossby, Stills, Nash & Young, Jimi Hendrix en The Who staat op de speellijst. Je raadt het waarschijnlijk al: óók hier kun en wil je niet stil blijven zitten!

The Music of Woodstock

Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners