THEATER STAGE ENTERTAINMENT IN MILAAN DICHT VANWEGE CORONAVIRUS

4 maart 2020

Stage Entertainment heeft Teatro Nazionale in Milaan moeten sluiten vanwege de uitbraak van het coronavirus in de regio. Alle openbare gelegenheden en instellingen in de Noord-Italiaanse stad zijn dicht. Onduidelijk is nog hoe lang de maatregelen van kracht blijven.

‘Uiteraard staat de gezondheid van onze collega’s en bezoekers voorop. We hopen natuurlijk dat deze situatie zich snel ten positieve zal keren’, laat een woordvoerder van het Nederlandse entertainmentbedrijf weten.
Teatro Nazionale werd in 2006 door Stage Entertainment gekocht. Vanaf eind januari was de musical Mary Poppins in het theater te zien, maar inmiddels zijn alle voorstellingen geannuleerd. Ook de musical Singin ‘in the rain, die vanaf eind februari te zien zou zijn, is niet doorgegaan.

Misschien vind je deze aanbiedingen ook interessant!

Elke 2e kaart halve prijs

Anastasia

AFAS Circustheater, Den Haag

Beleef de historie. Ontdek het mysterie. Boek nu en ontvang elke 2e kaart voor de helft van de prijs voor deze magische voorstelling.

Alle voorstellingen zijn gecanceld

Kinky Boots

Diverse theaters

De hilarische en ontroerende Broadwayhit is nu te zien in het theater. Zorg dat je erbij bent!

Gratis rang-upgrade
 

Verliefd op Ibiza

Diverse theaters

Dé feel-good musical ‘Verliefd op Ibiza’. Van 18 januari t/m 10 mei 2020 in verschillende theaters door heel Nederland.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.