The Star Wars Suite

Diverse theaters

The Star Wars Suite is gestopt

Lopende voorstellingen
 

The Star Wars Suite

Prijs vanaf € 34,-

21 t/m 25 november 2019 in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam

The Star Wars Suite: nu tot € 20,- korting per kaart!

Als je dacht dat de muziek van Star Wars in de bioscoop al indrukwekkend was, dan heb je vast nog nooit een live uitvoering meegemaakt. Eind 2019 kun je zelf ervaren hoe bijzonder die ervaring is, als The Star Wars Suite exclusief in een aantal Nederlandse theaters te zien is. Dirigent Raymond Janssen komt met 150 topmusici naar Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Bestel nu je kaarten voor The Star Wars Suite en ontvang tot € 20,- korting per kaart!

Over The Star Wars Suite

The Star Wars Suite zijn een eerbetoon aan de wereldberoemde filmmuziek van John Williams. Hij componeerde de soundtracks voor filmklassiekers als E.T., Jurassic Park, Indiana Jones, Schindler’s List en Harry Potter. ZIjn grote doorbraak had hij in 1977, toen hij op aanraden van Steven Spielberg de muziek mocht verzorgen voor Star Wars.

Tijdens The Star Wars Suite komt verschillende muzikale hoogtepunten uit de filmserie voorbij. Uiteraard de uit duizenden herkenbare Imperial March, maar ook publieksfavorieten als Princess Leia’s Theme, Cantina Band, Anakin’s Theme en Duel of the Fates. Tijdens het voorprogramma zal het orkest muziek opvoeren uit films als Spider-Man, Jaws, Schindler’s List en zelfs Game Of Thrones.

Met meer dan 150 muzikanten o.l.v. Raymond Janssen

The Star Wars Suite worden opgevoerd onder leiding van dirigent Raymond Janssen. Dat doet hij samen met The International Symphony Orchestra, een toporkest uit Lviv in Oekraïne. Het vocale deel van de voorstelling wordt verzorgd door Dumka, het nationale koor van Oekraïne.

Waar zijn The Star Wars Suite te zien?

Er zijn in 2019 maar een paar voorstellingen van The Stars Wars Suite in Nederland te zien. Bestel dus snel je kaartjes, zodat je zeker weet dat je er bij bent. Hieronder vind je de speellijst van The Star Wars Suite in 2019:

21-11: Amsterdam, Concertgebouw
24-11: Eindhoven, Muziekgebouw Frits Philips
25-11: Rotterdam, De Doelen

Bestel kaarten voor The Star Wars Suite met korting

Kun je niet wachten om die indrukwekkende Imperial March eens te horen met een enorm orkest? Dan moet je echt bij deze grootse uitvoering van The Star Wars Suite zien. Dat kan gelukkig ook nog eens heel voordelig. Bestel nu je kaarten voor The Star Wars Suite en ontvang tot €20,- korting per kaart.

Foto's & video's

4 Foto's

Recensies

Geen beoordelingen.


Geen recensies beschikbaar

Recensie plaatsen niet meer mogelijk

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub.

Speeldata:
21 t/m 25 november 2019

Locaties:
21 november 2019 – Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam
24 november 2019 – Muziekgebouw Frits Philips, Eindhoven
25 november 2019 – De Doelen, Rotterdam

Aanvang:
De avondvoorstellingen starten om  20:15 uur.
De middagvoorstelling start om 14:15.

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief € 1,85 transactiekosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60 voor reguliere postverzending)
  • Actie is: tot €20,- korting per kaart. Op de 3e rang in Rotterdam geldt een korting van €20,- per kaart. Op Rang 1+ en Sterrang geldt een korting van € 5,-. Op de overige rangen ontvang je € 10,- korting per kaart.
  • Maximaal 10 kaarten per reservering.
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • Wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.