5v93r3c851l7_landscape_067_3000.jpg sdf3tv18vvzo_landscape_028_2700.jpg

The Rolling Stones’ Sticky Fingers

Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam

The Rolling Stones’ Sticky Fingers is gestopt!

Lopende voorstellingen
The Rolling Stones’ Sticky Fingers Eerbetoon aan The Rolling Stones in Het Concertgebouw met € 9,50 korting per kaart! ‘Brown Sugar’, ‘Wild Horses’ en ‘Dead Flowers’. Deze beroemde nummers hebben één ding gemeen. Ze zijn van The Rolling Stones en verschenen in 1971 op het legendarische album ‘Sticky Fingers’. Het was het eerste album ooit dat de Britse rockband in eigen beheer uitgaf. Bijna vijftig jaar later heeft de muziek nog niets aan kracht verloren. Dat bewijst het concert ‘Legendary Albums – The Rolling Stones’ Sticky Fingers’ dat op zondag 2 februari te zien is in Het Concertgebouw in Amsterdam. Een grote live rockband met Nederlandse top muzikanten speelt het album integraal – samen met andere hits van de groep – en brengt daarmee een wervelend eerbetoon The Rolling Stones. Boek nu en ontvang € 9,50 korting per kaart!  2020-02-02 2020-02-02
Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam
0 0

Eerbetoon aan The Rolling Stones in Het Concertgebouw met € 9,50 korting per kaart!

‘Brown Sugar’, ‘Wild Horses’ en ‘Dead Flowers’. Deze beroemde nummers hebben één ding gemeen. Ze zijn van The Rolling Stones en verschenen in 1971 op het legendarische album ‘Sticky Fingers’. Het was het eerste album ooit dat de Britse rockband in eigen beheer uitgaf. Bijna vijftig jaar later heeft de muziek nog niets aan kracht verloren. Dat bewijst het concert ‘Legendary Albums – The Rolling Stones’ Sticky Fingers’ dat op zondag 2 februari te zien is in Het Concertgebouw in Amsterdam. Een grote live rockband met Nederlandse top muzikanten speelt het album integraal – samen met andere hits van de groep – en brengt daarmee een wervelend eerbetoon The Rolling Stones.

Boek nu en ontvang € 9,50 korting per kaart! 

Meer over deze voorstelling

‘Sticky Fingers’ is niet zomaar een album. Tijdens de lancering werd direct duidelijk dat de nummers die erop staan een creatief hoogtepunt vormen uit de koker van leadzanger Mick Jagger en zijn band. De songs die op het album verschenen – denk aan ‘Sway’, ‘Bitch’, ‘I Got The Blues’ en ‘Moonlight Mile’ – zijn anno 2019 nog steeds springlevend. Toch was het niet alleen de muziek die opzien baarde toen ‘Sticky Fingers’ uitkwam. Dat geldt ook voor het bijzondere beeld dat gebruikt is voor de cover en dat bestaat uit de ritssluiting van een spijkerbroek. Dit provocerende beeld is verzonnen en ontworpen door Andy Warhol en John Pasche, Tijdens het ‘Sticky Fingers’ concert in Amsterdam worden de songs van dit klassieke album afgewisseld met achtergrondverhalen. Natuurlijk komen ook de grootste hits van andere albums voorbij. Het concert is daarmee een onvergetelijke avond Stones satisfaction voor elke fan en dat bovendien in de unieke ambiance van Het Concertgebouw. Het mag duidelijk zijn dat niet elke muzikant de kwaliteiten heeft om het repertoire van The Rolling Stones overtuigend, geloofwaardig en met verve voor het voetlicht te brengen. Daarom is voor deze voorstelling een beroep gedaan op toppers uit de Nederlandse muziekwereld. Jan Akkerman, Bert Heerink en de Bombitas nemen, samen met de LA Liveband, het materiaal vocaal en muzikaal voor hun rekening. Daarmee is de hoogste kwaliteit gegarandeerd. Alle songs van ‘Sticky Fingers’ worden samen met een reeks andere mega hits van The Rolling Stones uitgevoerd op een manier die zijn weerga niet kent. Het is daarmee een onmisbaar concert voor elke Stones liefhebber en slechts één avond in Het Concertgebouw te zien.

Hits in Nederland

De band kan zonder overdrijving legendarisch worden genoemd. Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en Ron Hood behoren als ‘The Rolling Stones’ al decennia tot de meest populaire rockbands ter wereld en treden – ondanks de inmiddels respectabele leeftijd van de mannen – nog altijd op. Miljoenen fans komen jaarlijks op de live optredens af. In 2017 waren de rockers zelfs nog te zien in de Amsterdam ArenA. Het karakter van de groep voldoet aan alles wat het publiek van een rockband verwacht. Ze haalden – onder aanvoering van Jagger – regelmatig de media met wilde feesten, overmatig drank- en drugsgebruik en turbulente relaties. Toch is het vooral de muziek en de unieke stijl van live optreden wat de band zo gerenommeerd maakt. Wat ooit begon als een onbeduidende Engelse popgroep is uitgegroeid tot een hit machine die onverminderd door blijft denderen. In Nederland scoorden The Rolling Stones vijf nummer 1 hits, waaronder ‘I Can’t Get No Satisfaction’, ‘Paint it Black’ en ‘Angie’. Nummers die onderdeel zijn van het collectieve geheugen en vanzelfsprekend ook tijdens ‘Legendary Albums – The Rolling Stones’ Sticky Fingers’ in Het Concertgebouw voorbij komen. Vijftien albums van de band bereikten de illustere nummer 1 positie, vanzelfsprekend ook ‘Sticky Fingers’. Het illustreert de immense populariteit van The Rolling Stones in Nederland en die is ook nu nog onverminderd groot. Het maakt de tijd rijp voor een wervelend eerbetoon dat recht doet aan het unieke karakter en de wereldberoemde hits van Jagger en zijn groep. Een cast van top muzikanten zorgt voor een spectaculair concert dat zelfs de meest kritische Stones fan niet snel zal vergeten.

Foto's & video's

k8f3nfu85bh4_landscape_067_3000.jpg
coa37gv8442n_landscape_067_3000.jpg
44d3p518sxa7_landscape_067_3000.jpg
rbu32yn8m192_landscape_067_3000.jpg
4 Foto's

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam

Speeldata: 2 februari 2020

Bekijk hier de gehele speellijst
2 februari 2020 in Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief € 1,85 transactiekosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60 voor reguliere postverzending)
  • Maximaal 10 kaarten per reservering.
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners