ulb3es584gt9_landscape_067_3000.jpg dlg3ntr8ji8x_landscape_028_2700.jpg

The Music of Woodstock

Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam

The Music of Woodstock is gestopt!

Lopende voorstellingen
The Music of Woodstock Naar The Music of Woodstock met €9,50 korting per kaart In het voorjaar van 2019 ging ‘The Music of Woodstock’ door Nederland op tournee. Een groots muzikaal spektakel dat een ode vormt aan de muziek van de grootheden die tijdens het beroemde festival de hoofdrol speelden. Het succes was enorm en daarom komt ‘The Music of Woodstock’ op 3 en 4 maart 2020 eenmalig terug naar Het Concertgebouw in Amsterdam. Gastheer is cabaretier en muziekkenner Vincent Bijlo. Een grote live band met een strijkersensemble en een eindeloze reeks iconische hits maken het eerbetoon aan Woodstock compleet. Duik terug in de tijd en herleef de jaren zestig tijdens ‘The Music of Woodstock’. Reserveer alvast plaatsen voor “The Music of Woodstock” en ontvang €9,50 korting per kaart via Theaterclub!  2020-03-03 2020-03-04
Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam
0 0

Naar The Music of Woodstock met €9,50 korting per kaart

In het voorjaar van 2019 ging ‘The Music of Woodstock’ door Nederland op tournee. Een groots muzikaal spektakel dat een ode vormt aan de muziek van de grootheden die tijdens het beroemde festival de hoofdrol speelden. Het succes was enorm en daarom komt ‘The Music of Woodstock’ op 3 en 4 maart 2020 eenmalig terug naar Het Concertgebouw in Amsterdam. Gastheer is cabaretier en muziekkenner Vincent Bijlo. Een grote live band met een strijkersensemble en een eindeloze reeks iconische hits maken het eerbetoon aan Woodstock compleet. Duik terug in de tijd en herleef de jaren zestig tijdens ‘The Music of Woodstock’.

Reserveer alvast plaatsen voor “The Music of Woodstock” en ontvang €9,50 korting per kaart via Theaterclub! 

Meer over deze voorstelling

Woodstock Festival

Het Woodstock festival in 1969 zorgde destijds voor enorme opschudding. En niet alleen vanwege de muziek. Het succes en de daarbij behorende bezoekersaantallen overtroffen alle verwachtingen. Meer dan 400.000 mensen kwamen naar het Woodstock festival om te genieten van een groot aantal sterren en om ‘Love and Peace’ te vieren/uit te dragen. Woodstock was dan ook een hoogtepunt van de hippie cultuur en kenmerkend voor de tijdsgeest van de jaren zestig. Het is een wonder dat het muzikale evenement – dat plaatsvond op een weiland van een melkveehouder – zonder grote problemen is verlopen. De voorzieningen lieten ernstig te wensen over en waren niet berekend op zoveel bezoekers. Het unieke karakter heeft ervoor gezorgd dat het Woodstock festival inmiddels algemeen erkend wordt als één van de belangrijkste gebeurtenissen uit de internationale muziekgeschiedenis. Van het evenement werden tevens een plaat en een film gemaakt, beide met enorm succes. Voor een hele generatie vormt Woodstock een belangrijk symbool van hun muzikale identiteit en de cultuur waarin ze zijn opgegroeid. In 2019 ging de voorstelling ‘The Music of Woodstock’ door Nederland op tournee. Een bruisend muzikaal eerbetoon aan de muziek van toen. De belangstelling was enorm en voorstelling na voorstelling beloonde het publiek de muzikanten met een staande ovatie. Reden voor een groots vervolg. Nog één keer brengt een Nederlandse cast van topmusici het roemruchte festival tot leven tijdens ‘The Music of Woodstock’ op 3 en 4 maart in Het Concertgebouw.

Over ‘The Music of Woodstock’

De show heeft als titel ‘The Music of Woodstock’ meegekregen en daarmee is geen woord te veel gezegd. Alles is uit de kast getrokken om het publiek in vervoering te brengen zoals dat vijftig jaar geleden ook gebeurde. De optredens van Joe Cocker en Janis Joplin zorgden destijds voor veel sensatie en vormden één van de belangrijkste hoogtepunten. Dat is tijdens ‘The Music of Woodstock’ niet anders. Joe Cockers ‘With A Little Help From My Friends’, ‘Cry Me A River’, ‘You Are So Beautiful’ en ‘Unchain My Heart’ komen voorbij, net als ‘Cry Baby’ en ‘Me And Bobby Mcgee’ van Joplin. We horen natuurlijk ook de onvermijdelijke wereldhits van Creedence Clearwater Revival, Crosby, Stills, Nash & Young, Jimi Hendrix, The Who en anderen. Repertoire dat het muzikale landschap voorgoed veranderde en de tand des tijds met gemak heeft doorstaan. Extra bijzonder is de rol van Vincent Bijlo. Het grote publiek kent hem vooral als een succesvolle cabaretier. Hij is echter ook een muziekliefhebber pur sang met heel veel kennis over de internationale popcultuur en de geschiedenis ervan. Op een onderhoudende en zeer komische wijze vervult hij de rol van gastheer tijdens ‘The Music of Woodstock’. Hij is de rode draad en voorziet het publiek van achtergrondinformatie over het repertoire dat gezongen wordt. Vijftig jaar na dato zijn deze nummers nog altijd springlevend en hebben niets aan kracht verloren. Het repertoire is tijdloos. ‘The Music of Woodstock’ is een eerbetoon aan de magie van misschien wel het belangrijkste muziekfestival aller tijden en nog één keer in Nederland te zien.

Foto's & video's

iho36e286yw4_landscape_067_3000.jpg
pzm3d438jxlq_landscape_067_3000.jpg
1m63jva8x9d3_landscape_067_3000.jpg
bya3o7u8fn8t_landscape_067_3000.jpg
4 Foto's

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam

Speeldata: Van 3 t/m 4 maart 2020

Bekijk hier de gehele speellijst
3 t/m 4 maart 2020 in Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief € 1,85 transactiekosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60 voor reguliere postverzending)
  • Maximaal 10 kaarten per reservering.
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners