mzm3sr28z6k8_landscape_067_3000.jpg p8s3cwt8ndtr_landscape_028_2700.jpg

The Music of Simon & Garfunkel

Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam

The Music of Simon & Garfunkel is gestopt!

Lopende voorstellingen
The Music of Simon & Garfunkel The music of Simon & Garfunkel De muziek van Simon & Garfunkel is legendarisch. Op 1 mei 2019 verzorgt de Simon & Garfunkel Rivival Band samen met een strijkersensemble een uniek optreden in het Concertgebouw in Amsterdam. Mis het niet en boek nu gelijk je kaarten via Theaterclub.nl en ontvang € 10,- korting per kaart! 2019-05-01 2019-05-01
Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam
0 0

The music of Simon & Garfunkel

De muziek van Simon & Garfunkel is legendarisch. Op 1 mei 2019 verzorgt de Simon & Garfunkel Rivival Band samen met een strijkersensemble een uniek optreden in het Concertgebouw in Amsterdam.

Mis het niet en boek nu gelijk je kaarten via Theaterclub.nl en ontvang € 10,- korting per kaart!

Meer over deze voorstelling

Eerbetoon aan Simon & Garfunkel in Concertgebouw

Alle grote hits van het duo komen voorbij en de voorstelling is daarmee een ware ode aan de unieke stijl en de uitzonderlijke klasse van Simon & Garfunkel. De kwaliteit van The Simon & Garfunkel Revival Band is uitzonderlijk hoog. Ze benaderen het geluid van de ‘echte’ Simon & Garfunkel op een verbluffende manier. Niet voor niets weten fans al jaren massaal de weg naar hun concerten te vinden. Om de voorstelling van de groep in het Concertgebouw extra cachet te geven, wordt ook dit jaar een extra segment strijkers aan de band toegevoegd zodat de wereldberoemde evergreens van Simon en Garfunkel nog specialer klinken. In combinatie met de bijzondere locatie maakt dit van de voorstelling in Amsterdam een onvergetelijke belevenis.

Meerdere instrumenten

Inmiddels hebben al meer dan 250.000 muziekliefhebbers in Europa de concerten van de muzikale talenten van de Simon & Garfunkel Revival Band bezocht. Op verzoek van de vele fans in Nederland keren ze daarom – samen met het strijkersensemble – eenmalig terug naar het prestigieuze podium van het Concertgebouw. Op uitmuntende wijze vult het gezelschap een avond met de heerlijke muziek van het wereldberoemde duo Simon & Garfunkel. Er bestaat onder kenners geen twijfel over: De zang van leadzangers Michael Frank en Guido Reuter komt vrijwel exact overeen met de stemmen van Paul Simon en Art Garfunkel. Ze bespelen daarnaast ook nog eens begenadigd op meerdere instrumenten. Daarmee zijn alle ingrediënten aanwezig voor een spectaculair optreden.

Concertgebouw

Tijdens ‘The Music of Simon & Garfunkel’ vertolkt de tribute band alle wereldberoemde hits van Simon & Garfunkel. Onder meer ‘Scarborough Fair’ en ‘Bright Eyes’, maar ook klassiekers als ‘Mrs. Robinson’, ‘The Boxer’, ‘The Sound of Silence’ en het opzwepende ‘Cecilia’. De ‘echte’ Simon & Garfunkel gingen al in 1970 uit elkaar. Het duo gaf hierna nog slechts enkele concerten buiten Europa. Dankzij de The Simon & Garfunkel Revival Band kan het Nederlandse publiek nu eindelijk weer van hun grandioze muziek genieten. En bovendien in de prachtige ambiance van het Concertgebouw. De voorstelling ‘The Music of Simon & Garfunkel’ op dinsdag 4 december in Amsterdam mag je dan ook zeker niet missen!

Kaarten voor The Music of Simon & Garfunkel

Op 1 mei 2019 verzorgt de Simon & Garfunkel Rivival Band samen met een strijkersensemble een uniek optreden in het Concertgebouw in Amsterdam. Boek  je kaarten via Theaterclub.nl en ontvang € 10,- korting per kaart!

Foto's & video's

gng363z8ganj_landscape_067_3000.jpg
28v3tui87tjo_landscape_067_3000.jpg
ul53hc58h62m_landscape_067_3000.jpg
3 Foto's

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam

Speeldata: 1 mei 2019

Bekijk hier de gehele speellijst
1 mei 2019 in Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief € 1,85 transactiekosten en maximaal € 3,60 verzendkosten per bestelling.
  • Maximaal 10 kaarten per reservering.
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners