ngu31cq8q9y9_landscape_067_3000.jpg 7l63y3k83tla_landscape_028_2700.jpg

The Hollies

The Hollies is gestopt!

Lopende voorstellingen
The Hollies Met € 15,- korting naar The Hollies The Hollies geven uniek concert in AFAS Live, Amsterdam. The Hollies behoort tot de meest succesvolle en geliefde bands uit de Britse pop invasie van de jaren zestig. Optredens in Nederland zijn zeldzaam en het concert op 14 maart 2019 in AFAS live is dan ook een unieke kans om The Hollies te zien. Boek nu je kaarten voor The Hollies via Theaterclub.nl en ontvang € 15,- korting per kaart! 2019-03-14 2019-03-14
AFAS Live, Amsterdam AFAS Live, Amsterdam
0 0

Met € 15,- korting naar The Hollies

The Hollies geven uniek concert in AFAS Live, Amsterdam. The Hollies behoort tot de meest succesvolle en geliefde bands uit de Britse pop invasie van de jaren zestig. Optredens in Nederland zijn zeldzaam en het concert op 14 maart 2019 in AFAS live is dan ook een unieke kans om The Hollies te zien.

Boek nu je kaarten voor The Hollies via Theaterclub.nl en ontvang € 15,- korting per kaart!

Meer over deze voorstelling

Uniek concert van The Hollies

In het voorjaar van 2018 trok de legendarische Britse popband The Hollies volle zalen in Nederland. Reden voor een vervolg. Op 14 maart 2019 is de Engelse hit machine onder meer te beluisteren in AFAS Live in Amsterdam. Het concert draagt de naam ‘The Best of Hollies’ en alle successen van de groep komen voorbij, waaronder ‘Just One Look’, ‘I’m Alive’ en ‘Stop Stop Stop’. De band scoorde in Nederland maar liefst vijftien grote hits en haalt alles uit de kast voor het optreden in de hoofdstad. Fans mogen dit bijzondere optreden dan ook niet missen!

Over de band

De band is in 1963 opgericht door Bobby Elliott, Tony Hicks, Allan Clarke, Graham Nash en Eric Haydock. Tot het midden van de jaren zeventig, hadden The Hollies meer hits dan The Beatles. De formatie scoorde in die periode vijftien top tien hits in Nederland en achttien top tien hits in Engeland. Denk bijvoorbeeld aan de nummers ‘Just One Look’, ‘I’m Alive’, ‘Stop Stop Stop’, ‘Dear Eloise’ en ‘Listen To Me’. In 1968 vertrok Nash uit de groep om zich aan te sluiten bij David Crosby en Stephen Hills, die ook wel bekend staan als de groep Crosby, Stills and Nash. Maar The Hollies beleven onverminderd succesvol. Niet alleen in Europa, maar overal in de wereld. Hun grootste hits moesten toen zelfs nog komen. The Hollies braken definitief door met mega successen als ‘The Air That I Breathe’, ‘He Ain’t Heavy’, ‘He’s My Brother’, ‘Bus Stop’ en ‘Sorry Suzanne’.

Ongewone instrumenten

The Hollies staan bekend als een innovatieve band. Ze gebruikten ongewone instrumenten bij hun opnames op Abbey Road in London. Instrumenten zoals de banjo, tubular bells, celeste, glockenspiel of zelfs doedelzakken. Ze waren ook één van de eerste rockbands die gebruik maakten van drie-stemmige zang. Tot op de dag van vandaag reist de band elk jaar door Engeland, Duitsland en Scandinavië. In het voorjaar van 2018 maakten ze voor het eerst sinds jaren een korte tournee door Nederland. Het succes was overweldigend en een vervolg kon dan ook niet uitblijven. Op 14 maart 2019 spelen The Hollies in AFAS Live. Geniet van een 2-uur durende show met hits zoals ‘The Air That I Breathe’, ‘Just One Look’, ’Stop, Stop, Stop’, ‘Long Cool Woman (In A Black Dress)’, ‘Sandy’, ‘I’m Alive’, ‘Bus Stop’, ‘Carrie Anne’, ‘He Ain’t Heavy’ en ‘He’s My Brother’. Ervaar zelf waarom The Hollies zijn uitgegroeid tot een wereldberoemd band.Bobby Elliott – Drums en percussie
Tony Hicks – Gitaar en zang
Ray Stiles – Bass en zang
Ian Parker – Keyboard en zang
Steve Laurie – Gitaar en zang
Peter Howarth – Gitaar en zang

Foto's & video's

s4z3ee98st1u_landscape_067_3000.jpg
ka132zg8e961_landscape_067_3000.jpg
2 Foto's

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: AFAS Live, Amsterdam

Speeldata: 14 maart 2019

Bekijk hier de gehele speellijst
14 maart 2019 in AFAS Live, Amsterdam

Cast: Bobby Elliott – Drums en percussie Tony Hicks – Gitaar en zang Ray Stiles – Bass en zang Ian Parker – Keyboard en zang Steve Laurie – Gitaar en zang Peter Howarth – Gitaar en zang

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten, exclusief € 1,85 transactiekosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60 voor reguliere postverzending)
  • Maximaal 8 kaarten per reservering.
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners