The Full Monty is gestopt

Lopende voorstellingen
 

The Full Monty

The Full Monty is terug in Nederland!

De musical The Full Monty werd een wereldhit op Broadway. Bovendien is de Oscar-winnende filmversie inmiddels een klassieker geworden. De komedie vertelt het verhaal van  zes werkeloze mannen die een striptease-act gaan opvoeren om geld te verdienen. Deze hilarische musical is nu ook in Nederland te zien!

Aanstekelijk, pikant, ontroerend en swingend, zo wordt The Full Monty musical omschreven. Kortom, met deze musical heb je gegarandeerd een vermakelijk avond in het vooruitzicht. Zet The Full Monty musical daarom maar vast in je agenda. Dit zal hét vriendinnenuitje van 2018 worden!

Boek nu eenvoudig en snel kaarten via Theaterclub.nl en verzeker jezelf van de beste plaatsen in het theater. Dus wacht niet langer en reserveer direct bij Theaterclub.nl!

Schaamteloos grappig

The Full Monty is gebaseerd op de gelijknamige Britse film over een groep werkloze arbeiders die besluit te gaan strippen om geld te verdienen. Deze musical draait om zes werkloze mannen. Ze hebben geen baan, geen vrouw én geen toekomst meer. Wat moet je dan doen? Wat zou jij doen als je ineens een groot bedrag aan alimentatie moet ophoesten, omdat je wilt voorkomen dat je straks ook geen kind meer hebt? Je raadt het al! Dan begin je natuurlijk een strip-act samen met je beste vrienden die ook allemaal zonder werk zitten. Uiteraard ga je dan voor niets minder dan ‘The Full Monty’!

Niets verhullend

Het verhaal van deze musical is zo leuk dat het vrijwel alom aanslaat. Overal ter wereld worden mannen die het aandurven om ‘The Full Monty’ te gaan bejubeld. Zij durven dit zowel in het leven als op het toneel te doen. Dat vereist wat lef! Zo zie je maar weer hoe vermakelijk het verhaal van The Full Monty musical is. Het is daarom ook niet de eerste keer dat deze musical op de Nederlandse planken te aanschouwen is.

Na de succesvolle productie in 2009 keert The Full Monty dit jaar terug naar Nederland. Deze hilarische musical is vanaf januari tot en met juni 2018 te bewonderen in de Nederlandse theaters. Dus wacht niet langer en grijp die kans om dit lachwekkende verhaal te aanschouwen. Reserveer direct tickets op Theaterclub.nl!

Cast vol talent

The Full Monty musical was in 2009 al in Nederland te zien. Toen speelden Charly Luske, Zjon Smaal en Ellen Evers in de hoofdrollen. Voor de nieuwe editie zijn andere talentvolle acteurs geselecteerd. De cast die deze succesmusical in 2018 gaat spelen bestaat uit Joey Ferre, Brigitte Heitzer, Ad Knippels, Brigitte Nijman, Dennis Willekens, Kick Spijkerman, Juneoer Mers, David van den Tempel, Hilke Bierman en Julia Herfst.

Waar wacht je nog op? Boek nu snel tickets bij Theaterclub.nl voor de beste plaatsen in het theater! Met Theaterclub.nl ben je altijd zeker van je plaats.

Speeldata & locaties

6 apr: De Goudse Schouwburg – GOUDA
8 apr: Theater Sneek – SNEEK
15 apr: Zaantheater – ZAANDAM
19 apr: Martiniplaza – GRONINGEN
22 apr: Theater Gooiland – HILVERSUM
24 apr: Theater Kerkrade – KERKRADE
28 apr: TheaterHotel De Oranjerie – ROERMOND
2 mei: TAQA Theater De Vest – ALKMAAR
3 mei: Markant Uden – UDEN
5 mei: Stadstheater De KOM – NIEUWEGEIN
7 t/m 9 mei: DeLaMar Theater – AMSTERDAM
11 mei: Theater de Purmaryn – PURMEREND
12 mei: Theaters Tilburg – TILBURG
16 mei: Theater De Maagd – BERGEN OP ZOOM
17 mei: Theater aan het Vrijthof – MAASTRICHT
18 t/m 20 mei: De Rijswijkse Schouwburg – RIJSWIJK
22 mei: Theater De Spiegel – ZWOLLE
25 en 26 mei: Parktheater Eindhoven – EINDHOVEN
31 mei en 1 jun: Nieuwe Luxor Theater – ROTTERDAM
3 jun: Deventer Schouwburg – DEVENTER

Voor vragen en reserveringen kun je altijd contact opnemen via 088 – 550 0120.

Recensies

Geen beoordelingen.


Geen recensies beschikbaar

Recensie plaatsen niet meer mogelijk

Algemene informatie

Locatie:
Verschillende theaters in Nederland

Speeldata:
19 januari t/m 3 juni

Cast:
Joey Ferre, Brigitte Heitzer, Dennis Willekens, Brigitte Nijman, Ad Knippels, Juneoer Mers, Kick Spijkerman, David van den Tempel, Hilke Bierman, Julia Herfst.

Voorwaarden:
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten, exclusief € 1,55 transactiekosten en € 3,50 verzendkosten per boeking en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Het aantal rangen aanwezig in het theater verschilt per locatie • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.