sqo38hq8v0kv_landscape_067_3000.jpg byp37wk8qiec_landscape_028_2700.jpg

The Full Monty

Diverse theaters

The Full Monty is gestopt!

Lopende voorstellingen
The Full Monty The Full Monty is terug in Nederland! De musical The Full Monty werd een wereldhit op Broadway. Bovendien is de Oscar-winnende filmversie inmiddels een klassieker geworden. De komedie vertelt het verhaal van  zes werkeloze mannen die een striptease-act gaan opvoeren om geld te verdienen. Deze hilarische musical is nu ook in Nederland te zien! Aanstekelijk, pikant, ontroerend en swingend, zo wordt The Full Monty musical omschreven. Kortom, met deze musical heb je gegarandeerd een vermakelijk avond in het vooruitzicht. Zet The Full Monty musical daarom maar vast in je agenda. Dit zal hét vriendinnenuitje van 2018 worden! Boek nu eenvoudig en snel kaarten via Theaterclub.nl en verzeker jezelf van de beste plaatsen in het theater. Dus wacht niet langer en reserveer direct bij Theaterclub.nl!
onbekend onbekend
0 0

The Full Monty is terug in Nederland!

De musical The Full Monty werd een wereldhit op Broadway. Bovendien is de Oscar-winnende filmversie inmiddels een klassieker geworden. De komedie vertelt het verhaal van  zes werkeloze mannen die een striptease-act gaan opvoeren om geld te verdienen. Deze hilarische musical is nu ook in Nederland te zien!

Aanstekelijk, pikant, ontroerend en swingend, zo wordt The Full Monty musical omschreven. Kortom, met deze musical heb je gegarandeerd een vermakelijk avond in het vooruitzicht. Zet The Full Monty musical daarom maar vast in je agenda. Dit zal hét vriendinnenuitje van 2018 worden!

Boek nu eenvoudig en snel kaarten via Theaterclub.nl en verzeker jezelf van de beste plaatsen in het theater. Dus wacht niet langer en reserveer direct bij Theaterclub.nl!

Meer over deze voorstelling

Schaamteloos grappig

The Full Monty is gebaseerd op de gelijknamige Britse film over een groep werkloze arbeiders die besluit te gaan strippen om geld te verdienen. Deze musical draait om zes werkloze mannen. Ze hebben geen baan, geen vrouw én geen toekomst meer. Wat moet je dan doen? Wat zou jij doen als je ineens een groot bedrag aan alimentatie moet ophoesten, omdat je wilt voorkomen dat je straks ook geen kind meer hebt? Je raadt het al! Dan begin je natuurlijk een strip-act samen met je beste vrienden die ook allemaal zonder werk zitten. Uiteraard ga je dan voor niets minder dan ‘The Full Monty’!

Niets verhullend

Het verhaal van deze musical is zo leuk dat het vrijwel alom aanslaat. Overal ter wereld worden mannen die het aandurven om ‘The Full Monty’ te gaan bejubeld. Zij durven dit zowel in het leven als op het toneel te doen. Dat vereist wat lef! Zo zie je maar weer hoe vermakelijk het verhaal van The Full Monty musical is. Het is daarom ook niet de eerste keer dat deze musical op de Nederlandse planken te aanschouwen is.

Na de succesvolle productie in 2009 keert The Full Monty dit jaar terug naar Nederland. Deze hilarische musical is vanaf januari tot en met juni 2018 te bewonderen in de Nederlandse theaters. Dus wacht niet langer en grijp die kans om dit lachwekkende verhaal te aanschouwen. Reserveer direct tickets op Theaterclub.nl!

Foto's & video's

ckp3kxk8v544_landscape_067_3000.jpg
xja3z5b85zn9_landscape_067_3000.jpg
2 Foto's

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: Onbekend

Speeldata: Onbekend

Cast: Joey Ferre, Brigitte Heitzer, Dennis Willekens, Brigitte Nijman, Ad Knippels, Juneoer Mers, Kick Spijkerman, David van den Tempel, Hilke Bierman, Julia Herfst.

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten, exclusief € 1,55 transactiekosten en € 3,50 verzendkosten per boeking en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling
  • Het aantal rangen aanwezig in het theater verschilt per locatie
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners