a8m3myy8044c_landscape_067_3000.jpg hds3p61815sm_landscape_028_2700.jpg

The Classic Christmas Concert

Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam

The Classic Christmas Concert is gestopt!

Lopende voorstellingen
The Classic Christmas Concert Ga met €9,50 korting per kaart naar The Classic Christmas Concert! ‘Jingle Bells’, ‘Silent Night’, ‘O Holy Night’ en ‘Angels We Have Heard In Night’. Deze iconische kerstklassiekers komen – samen met nog veel meer beroemde nummers – voorbij tijdens ‘The Classic Christmas Concert’. Dit bijzondere kerstconcert is de ultieme familievoorstelling op tweede kerstdag. Het befaamde Mozart Orchestra uit Kiev brengt onder leiding van de Nederlandse dirigent Raymond Janssen op 26 december het kerstgevoel tot leven in Het Concertgebouw in Amsterdam. Boek direct kaarten voor dit adembenemende kerst concert en ontvang € 9,50 korting per kaart! 2019-12-26 2019-12-26
Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam
0 0

Ga met €9,50 korting per kaart naar The Classic Christmas Concert!

‘Jingle Bells’, ‘Silent Night’, ‘O Holy Night’ en ‘Angels We Have Heard In Night’. Deze iconische kerstklassiekers komen – samen met nog veel meer beroemde nummers – voorbij tijdens ‘The Classic Christmas Concert’. Dit bijzondere kerstconcert is de ultieme familievoorstelling op tweede kerstdag. Het befaamde Mozart Orchestra uit Kiev brengt onder leiding van de Nederlandse dirigent Raymond Janssen op 26 december het kerstgevoel tot leven in Het Concertgebouw in Amsterdam.

Boek direct kaarten voor dit adembenemende kerst concert en ontvang € 9,50 korting per kaart!

Meer over deze voorstelling

Met dirigent Raymond Janssen

Muziek is onlosmakelijk met het kerstfeest verbonden. Veel kerstnummers zijn onderdeel van het wereldwijde collectieve geheugen. Dirigent Raymond Janssen mag met recht een specialist in dit genre worden genoemd. Hij heeft de afgelopen jaren zijn sporen verdiend met bijzondere concertreeksen als het ‘Ave Maria kerstconcert’ en ‘A Christmas Carol Concert’. Nu wordt aan dat succesverhaal een nieuw hoofdstuk toegevoegd. Onder de noemer ‘The Classic Christmas Concert’ worden onder zijn leiding de meest iconische kerstliedjes ter wereld uitgevoerd door het Mozart Orchestra uit Kiev. Dat gebeurt in het prestigieuze Concertgebouw. Het orkest is een absoluut top gezelschap dat uitsluitend uit bekroonde musici bestaat. Zij brengen het publiek in vervoering met hoogtepunten uit het kerstrepertoire en spelen zowel uitbundige als ingetogen en harmonieuze klanken. ‘The Classic Christmas Concert’ is een feest der herkenning, geschikt voor de hele familie en wordt slechts één keer gespeeld in Amsterdam.

Veelzijdig

‘The Classic Christmas Concert’ is niet zomaar een kerstconcert. Janssen heeft een veelzijdig en gevarieerd programma samengesteld. Het bekende ‘Bloemen duet’ dat in de laatste jaren steeds weer enthousiast door het publiek werd ontvangen, komt nu op veler verzoek terug. De ‘Meditation van Massenet’ verdient eveneens bijzondere vermelding. Indrukwekkende vioolsolo’s spelen bij dit stuk een hoofdrol. Bekende kerstliederen zoals ‘Jingle Bells’, ‘Silent Night’, ‘O Holy Night’ en ‘Angels we have heard in night’ maken het kerstgevoel compleet. Als vanzelfsprekend zullen de Ave Maria’s van Caccini en Bach-Gounod niet op het programma ontbreken. Daarmee is ‘The Classic Christmas Concert’ een boeiende reis langs de hoogtepunten uit het internationale kerstrepertoire.

Orkest

Een orkest is zo goed als de musici die er onderdeel van uitmaken. Met de komst van het Mozart Orchestra uit Kiev is de hoogste kwaliteit vanzelfsprekend. Janssen is een specialist op het gebied van Oost-Europese topmusici. Hij slaagt er telkens weer in om complete symfonieorkesten en koren in spectaculaire bezetting naar onder meer Nederland, Duitsland, Italië en België te halen. Het orkest uit Kiev heeft wereldfaam verworven en mag zich met recht één van de beste strijkorkesten ter wereld noemen. Vele tournees – van Japan tot Mexico – prijken op hun indrukwekkende CV. In eerste instantie maakte het gezelschap naam als ‘Kiev Soloïsts’ en nu met de nieuwe naam ‘Kiev Mozart Orchestra’. Virtuositeit en klankkleur zijn kenmerkend voor dit orkest. De musici weten het publiek tijdens ‘The Classic Christmas Concert’ direct te overtuigen met de bruisende ‘Prelude’ uit de Holberg Suite van Edvard Grieg. Met dit stuk wordt het concert feestelijk geopend. Indrukwekkend is tevens ‘Snegurochka’, het sneeuwmeisje. Het bekende Russische sprookje dat zowel Tschaikowsky als Rimsky Korsakov wist te inspireren tot hun meest gewaardeerde muziek, waaronder een opera en het welbekende ballet.

Foto's & video's

33x3r328mayh_landscape_067_3000.jpg
w3m3uut8hu1s_landscape_067_3000.jpg
f8a3zbt8uxms_landscape_067_3000.jpg
3 Foto's

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam

Speeldata: 26 december 2019

Bekijk hier de gehele speellijst
26 december 2019 in Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief € 1,85 transactiekosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60 voor reguliere postverzending)
  • Maximaal 10 kaarten per reservering.
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners