qqm38cb811v6_landscape_067_3000.jpg z3h38ux8ao11_landscape_028_2700.jpg

The Cavern Beatles

Diverse theaters

The Cavern Beatles is gestopt!

Lopende voorstellingen
The Cavern Beatles Met 25% korting per kaart naar The Cavern Beatles! ‘Please Please Me’, ‘Twist and Shout’, ‘Can’t Buy Me Love’, ‘Help!’, ‘Ticket to Ride’, ‘Michelle’, ‘All My Loving’ en ‘Hey Jude’. The Beatles hebben de muziekgeschiedenis blijvend veranderd met hun iconische nummers. In 1969 gaf de Britse popgroep voor de laatste keer een live-concert in de originele bezetting. Toch kan het Nederlandse publiek binnenkort genieten van het unieke geluid dat deze band kenmerkt. Op maandag 9 maart  treden The Cavern Beatles op in Het Concertgebouw in Amsterdam. Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 maart schitteren ze in het World Forum Theater in Den Haag. Deze groep is dé tributeband van The Beatles. Niet alleen hun uiterlijk maar ook hun stemmen en bewegingen lijken sprekend op die van de originele Fab Four. Reserveer direct voor deze spectaculaire show van 6 t/m 9 maart 2020 en ontvang 25% korting per kaart! 2020-03-06 2020-03-09
diverse theaters diverse theaters
3.67 3

Met 25% korting per kaart naar The Cavern Beatles!

‘Please Please Me’, ‘Twist and Shout’, ‘Can’t Buy Me Love’, ‘Help!’, ‘Ticket to Ride’, ‘Michelle’, ‘All My Loving’ en ‘Hey Jude’. The Beatles hebben de muziekgeschiedenis blijvend veranderd met hun iconische nummers. In 1969 gaf de Britse popgroep voor de laatste keer een live-concert in de originele bezetting. Toch kan het Nederlandse publiek binnenkort genieten van het unieke geluid dat deze band kenmerkt. Op maandag 9 maart  treden The Cavern Beatles op in Het Concertgebouw in Amsterdam. Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 maart schitteren ze in het World Forum Theater in Den Haag. Deze groep is dé tributeband van The Beatles. Niet alleen hun uiterlijk maar ook hun stemmen en bewegingen lijken sprekend op die van de originele Fab Four.

Reserveer direct voor deze spectaculaire show van 6 t/m 9 maart 2020 en ontvang 25% korting per kaart!

Meer over deze voorstelling

Hit machine

De gelijkenis van The Cavern Beatles met de originele band is niet helemaal toevallig. De muzikanten zijn niet alleen uitermate getalenteerd, ze komen ook allemaal uit het Engelse Liverpool en hebben dezelfde culturele achtergrond. Dit is een belangrijke verklaring voor de gelijkenis in klankkleur en de manier van zingen. Voor fans is dit essentieel. Het repertoire verdient een perfecte uitvoering om geloofwaardig te zijn. The Beatles behoren dan ook tot de meest legendarische popgroepen aller tijden en hebben inmiddels drie generaties in de ban gebracht van hun muziek. De originele band bestond uit John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Star. Ze waren actief tussen 1960 en 1970, een relatief korte periode waarin The Beatles echter voor altijd hun stempel drukten op de popmuziek. De reacties op de groep waren soms ronduit hysterisch. Vooral jonge vrouwen ontpopten zich als gedreven fans en de term ‘Beatlemania’ werd geboren. Het repertoire – dat qua karakter goed past bij de jaren zestig – is voor een groot deel verantwoordelijk voor het immense succes van The Beatles. Vooral Lennon en McCartney ontpopten zich als begenadigde tekstschrijvers en maakten van The Beatles een ware hit machine. Anno 2019 houden The Cavern Beatles de magie van dit onnavolgbare repertoire levend. Tijdens hun optreden in Het Concertgebouw komen alle grote hits voorbij. Snel reserveren is raadzaam want de groep geeft slechts één concert en de vraag naar kaarten is groot.

Data en locaties

6 t/m 8 maart 2020 – World Forum Theater, Den Haag
9 maart 2020 – Het Koninklijk Concertgebouw – Amsterdam

Recensies (3)

5 5 1

Al meerdere keren bij the Cavern Beatles geweest. Ze zijn geweldig goed!!!

Al meerdere keren bij the Cavern Beatles geweest. Ze zijn geweldig goed!!!
- Petra Van Der Mast Matthijssen
1 5 1

Afgelopen zaterdag ben ik in Enschede naar The Cavern Beatles geweest. Maar het was aanhoren niet waard.

Afgelopen zaterdag ben ik in Enschede naar The Cavern Beatles geweest. Maar het was aanhoren niet waard.
- karin edelenbos
5 5 1

Echt geweldig als je een echte Beatles fan bent! Geluid, beweging, de ultieme Beatles beleving.

Echt geweldig als je een echte Beatles fan bent! Geluid, beweging, de ultieme Beatles beleving.
- Yvonne Oud-Bootsma

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: Diverse theaters

Speeldata: Van 6 t/m 9 maart 2020

Bekijk hier de gehele speellijst
6 t/m 8 maart 2020 in World Forum Theater,, Den Haag
9 maart 2020 in Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief € 1,85 transactiekosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60 voor reguliere postverzending)
  • Maximaal 10 kaarten per reservering.
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners