The Cavern Beatles

Diverse theaters

The Cavern Beatles is gestopt

Lopende voorstellingen

The Cavern Beatles

Prijs vanaf € 30,50

Van 6 t/m 9 maart 2020

Met 25% korting per kaart naar The Cavern Beatles!

‘Please Please Me’, ‘Twist and Shout’, ‘Can’t Buy Me Love’, ‘Help!’, ‘Ticket to Ride’, ‘Michelle’, ‘All My Loving’ en ‘Hey Jude’. The Beatles hebben de muziekgeschiedenis blijvend veranderd met hun iconische nummers. In 1969 gaf de Britse popgroep voor de laatste keer een live-concert in de originele bezetting. Toch kan het Nederlandse publiek binnenkort genieten van het unieke geluid dat deze band kenmerkt. Op maandag 9 maart  treden The Cavern Beatles op in Het Concertgebouw in Amsterdam. Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 maart schitteren ze in het World Forum Theater in Den Haag. Deze groep is dé tributeband van The Beatles. Niet alleen hun uiterlijk maar ook hun stemmen en bewegingen lijken sprekend op die van de originele Fab Four.

Reserveer direct voor deze spectaculaire show van 6 t/m 9 maart 2020 en ontvang 25% korting per kaart!

In een verbazingwekkend levensechte en twee uur durende show, presenteren The Cavern Beatles een werkelijk perfecte live imitatie van een Beatles-concert waarbij alle bekende songs voorbijkomen. Tot in de kleinste details streven de muzikanten perfectie na. Er worden zelfs originele ‘retro’ VOX-versterkers gebruikt voor het optimale effect en de artiesten dragen passende kleding. Ze lijken regelrecht uit de zestiger jaren te zijn weggelopen. Dit maakt het concert van The Cavern Beatles een spectaculaire, authentieke en geloofwaardige reis terug in de tijd. Voor liefhebbers van dit genre is het concert dan ook een ware ‘must see’ voorstelling. Maar weinig muzikanten zijn in staat om het kenmerkende stemgeluid van de originele Beatles zo dicht te benaderen. The Cavern Beatles zijn vernoemd naar en volledig erkend door de legendarische club in Liverpool waar de originele Beatles sinds 1961 maar liefst 292 keer optraden. Dit illustreert de uitzonderlijke kwaliteit van het concert. Een optreden van The Cavern Beatles is keer op keer een belevenis. De muzikanten wisselen maar liefst vier keer van kostuum. Licht, geluid en keuze van de songs zijn perfect op elkaar afgestemd. Het hele concert wordt met slechts vier muzikanten uitgevoerd en dat is uniek. Er wordt op geen enkele manier bandmuziek gebruikt ter ondersteuning. The Cavern Beatles zijn – net als de originele Beatles – in staat om op basis van hun muzikale talent en zonder veel technische ondersteuning voor een onvergetelijke avond te zorgen. Tel daar de unieke ambiance van Het Concertgebouw bij op en alle ingrediënten voor een bijzondere voorstelling zijn aanwezig.

Hit machine

De gelijkenis van The Cavern Beatles met de originele band is niet helemaal toevallig. De muzikanten zijn niet alleen uitermate getalenteerd, ze komen ook allemaal uit het Engelse Liverpool en hebben dezelfde culturele achtergrond. Dit is een belangrijke verklaring voor de gelijkenis in klankkleur en de manier van zingen. Voor fans is dit essentieel. Het repertoire verdient een perfecte uitvoering om geloofwaardig te zijn. The Beatles behoren dan ook tot de meest legendarische popgroepen aller tijden en hebben inmiddels drie generaties in de ban gebracht van hun muziek. De originele band bestond uit John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Star. Ze waren actief tussen 1960 en 1970, een relatief korte periode waarin The Beatles echter voor altijd hun stempel drukten op de popmuziek. De reacties op de groep waren soms ronduit hysterisch. Vooral jonge vrouwen ontpopten zich als gedreven fans en de term ‘Beatlemania’ werd geboren. Het repertoire – dat qua karakter goed past bij de jaren zestig – is voor een groot deel verantwoordelijk voor het immense succes van The Beatles. Vooral Lennon en McCartney ontpopten zich als begenadigde tekstschrijvers en maakten van The Beatles een ware hit machine. Anno 2019 houden The Cavern Beatles de magie van dit onnavolgbare repertoire levend. Tijdens hun optreden in Het Concertgebouw komen alle grote hits voorbij. Snel reserveren is raadzaam want de groep geeft slechts één concert en de vraag naar kaarten is groot.

Data en locaties

6 t/m 8 maart 2020 – World Forum Theater, Den Haag
9 maart 2020 – Het Koninklijk Concertgebouw – Amsterdam

Foto's & video's

3 Foto's

Recensies (3)

★★★★★
5 5 1
Echt geweldig als je een echte Beatles fan bent! Geluid, beweging, de ultieme Beatles beleving.

★☆☆☆☆
1 5 1
Afgelopen zaterdag ben ik in Enschede naar The Cavern Beatles geweest. Maar het was aanhoren niet waard.

★★★★★
5 5 1
Al meerdere keren bij the Cavern Beatles geweest. Ze zijn geweldig goed!!!

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub.

Speeldata:
6 t/m 8 maart 2020 – World Forum Theater, Den Haag
9 maart 2020 – Het Koninklijk Concertgebouw – Amsterdam

Locatie:
Het Koninklijk Concertgebouw, Amsterdam

Aanvang:
De avondvoorstelling start om  20:15 uur.

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief € 1,85 transactiekosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60 voor reguliere postverzending)
  • Maximaal 10 kaarten per reservering.
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • Wijzigingen voorbehouden.

Maak je avond compleet met

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.