2pc3gcl8pkfs_landscape_067_3000.jpg 2pc3gcl8pkfs_landscape_028_2700.jpg

The Bodyguard

Beatrix Theater, Utrecht

The Bodyguard is gestopt!

Lopende voorstellingen
The Bodyguard Aanbieding: € 10,- voordeel per ticket voor musical The Bodyguard in Utrecht! Thuis kun je misschien van mooie muziek genieten met je ogen dicht, maar in het theater wil je gewoon alles goed kunnen zien. Dat snappen we helemaal en daarom hebben we voor jou een exclusieve aanbieding voor de musical The Bodyguard in Utrecht: € 10,- voordeel per kaartje.
onbekend onbekend
5 1

Aanbieding: € 10,- voordeel per ticket voor musical The Bodyguard in Utrecht!

Thuis kun je misschien van mooie muziek genieten met je ogen dicht, maar in het theater wil je gewoon alles goed kunnen zien. Dat snappen we helemaal en daarom hebben we voor jou een exclusieve aanbieding voor de musical The Bodyguard in Utrecht: € 10,- voordeel per kaartje.

Meer over deze voorstelling

The Bodyguard de Musical

The Bodyguard ken je natuurlijk als een van de grootste filmsuccessen uit de jaren 90. Hierin speelt Whitney Houston de rol van Rachel Marron, een grote popster die bedreigt wordt door een gevaarlijke stalker. Kevin Costner neemt hierin de rol van Frank Farmer op zich, de bodyguard die haar moet beschermen en verliefd op haar wordt. En juist daardoor wordt de situatie nog veel gevaarlijker. De spanning en de romantiek uit de film zijn tijdens de musical elk moment voelbaar en worden ondersteund door de best verkopende soundtrack aller tijden. Daarmee is The Bodyguard de Musical tegelijkertijd ook een ode aan Whitney Houston, die in 2012 helaas veel te vroeg overleed. Romy Monteiro en April Darby nemen de taak op zich om de gedachtenis aan Whitney levend te houden en doen dat met verve. Je zult het zelf ervaren en genieten van hits als:

• I Will Always Love You
• One Moment In Time
• I Wanna Dance With Somebody
• Run To You

Aanbieding: € 10,- voordeel per kaartje

Om er zeker van te zijn dat je niets mist van deze wereldberoemde musical helpt de Musical & Theater Club je om de beste plekken te bemachtigen. Ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs, namelijk met € 10,- voordeel per ticket.

Recensies (1)

5 5 1

“Leuke musical!”

“Leuke musical!”
- Anoniem 827

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: Onbekend

Speeldata: Onbekend

Cast: Romy Monteiro (Rachel Marron), April Darby (Rachel Marron), Mark van Eeuwen (Frank Farmer), Dave Mantel (Frank Farmer), Miro Kloosterman (Frank Farmer), Nurlaila Karim (Nicki Marron) e.a.

Voorwaarden:

  • Maximaal 10 kaarten per reservering
  • Deze actie is geldig voor alle 1e rang voorstellingen op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag en alle 1e en 2e rang voorstellingen op vrijdag en zaterdag t/m 31 januari 2017
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
  • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners