The Bodyguard is gestopt

Lopende voorstellingen
 

The Bodyguard

Aanbieding: € 10,- voordeel per ticket voor musical The Bodyguard in Utrecht!

Thuis kun je misschien van mooie muziek genieten met je ogen dicht, maar in het theater wil je gewoon alles goed kunnen zien. Dat snappen we helemaal en daarom hebben we voor jou een exclusieve aanbieding voor de musical The Bodyguard in Utrecht: € 10,- voordeel per kaartje.

The Bodyguard de Musical

The Bodyguard ken je natuurlijk als een van de grootste filmsuccessen uit de jaren 90. Hierin speelt Whitney Houston de rol van Rachel Marron, een grote popster die bedreigt wordt door een gevaarlijke stalker. Kevin Costner neemt hierin de rol van Frank Farmer op zich, de bodyguard die haar moet beschermen en verliefd op haar wordt. En juist daardoor wordt de situatie nog veel gevaarlijker. De spanning en de romantiek uit de film zijn tijdens de musical elk moment voelbaar en worden ondersteund door de best verkopende soundtrack aller tijden. Daarmee is The Bodyguard de Musical tegelijkertijd ook een ode aan Whitney Houston, die in 2012 helaas veel te vroeg overleed. Romy Monteiro en April Darby nemen de taak op zich om de gedachtenis aan Whitney levend te houden en doen dat met verve. Je zult het zelf ervaren en genieten van hits als:

• I Will Always Love You
• One Moment In Time
• I Wanna Dance With Somebody
• Run To You

Aanbieding: € 10,- voordeel per kaartje

Om er zeker van te zijn dat je niets mist van deze wereldberoemde musical helpt de Musical & Theater Club je om de beste plekken te bemachtigen. Ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs, namelijk met € 10,- voordeel per ticket.

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 5500120.

Recensies (1)

Test

★★★★★
5 5 1
Leuke musical!

Algemene informatie

Locatie: Beatrix Theater, Utrecht.

Aanvang: Dinsdag t/m vrijdag om 20:00 uur, zaterdag om 15:00 en 20:00 uur en zondag om 14:00 en 19:00 uur.

Duur: ± 3 uur, incl. pauze

Cast: Romy Monteiro (Rachel Marron), April Darby (Rachel Marron), Mark van Eeuwen (Frank Farmer), Dave Mantel (Frank Farmer), Miro Kloosterman (Frank Farmer), Nurlaila Karim (Nicki Marron) e.a.

ACTIEVOORWAARDEN: Maximaal 10 kaarten per reservering • Deze actie is geldig voor alle 1e rang voorstellingen op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag en alle 1e en 2e rang voorstellingen op vrijdag en zaterdag t/m 31 januari 2017 • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.