53m36kd8bian_landscape_067_3000.png 1823xbk83r5l_landscape_028_2700.png

The Bluebirds | In Concert

Onbekend

The Bluebirds | In Concert is gestopt!

Lopende voorstellingen
The Bluebirds | In Concert Fantastische zangeressen en songwriters: Krystl, Elske de Wall en Rachèl Louise brengen een ode aan de mooiste Americana en Country songs. Geïnspireerd door de hitserie ‘Nashville’ en het album ‘Trio’ van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris brengen The BlueBirds in intieme setting hun liedjes.  The BlueBirds stonden eerder in het voorprogramma van Sting, verkochten Paradiso in een paar dagen uit en na een succesvolle eerste theatertour en een reprise, komen ze nu terug met een nieuwe theatershow.  Het publiek beleeft Country classics en minder bekende liedjes van artiesten als de Dixie Chicks, Tammy Wynette en Kacey Musgraves. Ook eigen werk van het goed ontvangen debuutalbum ‘Sisters’ zal te horen zijn. Catchy, meerstemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre. Laat je verrassen door deze vrouwen met hun muzikaliteit, liefde voor muziek, plezier en verhalen.
onbekend onbekend
0 0

Laat je verrassen!

Fantastische zangeressen en songwriters: Krystl, Elske de Wall en Rachèl Louise brengen een ode aan de mooiste Americana en Country songs. Geïnspireerd door de hitserie ‘Nashville’ en het album ‘Trio’ van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris brengen The BlueBirds in intieme setting hun liedjes. 

The BlueBirds stonden eerder in het voorprogramma van Sting, verkochten Paradiso in een paar dagen uit en na een succesvolle eerste theatertour en een reprise, komen ze nu terug met een nieuwe theatershow. 

Het publiek beleeft Country classics en minder bekende liedjes van artiesten als de Dixie Chicks, Tammy Wynette en Kacey Musgraves. Ook eigen werk van het goed ontvangen debuutalbum ‘Sisters’ zal te horen zijn. Catchy, meerstemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre.

Laat je verrassen door deze vrouwen met hun muzikaliteit, liefde voor muziek, plezier en verhalen.

Meer over deze voorstelling

Let op; extra speeldata na 31 december worden begin november gecommuniceerd.

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: Onbekend

Speeldata: Onbekend

Voorwaarden:

  • 'Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.'
  • '(Prijs)wijzigingen voorbehouden.'

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners