53m36kd8bian_landscape_067_3000.png 1823xbk83r5l_landscape_028_2700.png

The Bluebirds | In Concert

Diverse theaters
The Bluebirds | In Concert Op dit moment is de speellijst voor het nieuwe seizoen nog niet bekend. Deze verwachten wij in de loop van juni. Wil je op de hoogte gehouden worden van deze voorstelling? Laat dan hier je mailadres achter. Wij zullen je max. 2 keer een mail sturen met meer informatie over de speeldata en/of start verkoop. Deze fantastische zangeressen en songwriters brengen een ode aan de mooiste americana en country songs. Geïnspireerd door de hitserie ‘Nashville’ en het album ‘Trio’ van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris brengen The BlueBirds in intieme setting hun liedjes. The BlueBirds stonden eerder in het voorprogramma van Sting, verkochten Paradiso in een paar dagen uit en na een succesvolle eerste theatertour en een reprise, komen ze nu terug met een nieuwe theatershow. Het publiek beleeft country klassiekers en minder bekende liedjes van artiesten als de Dixie Chicks, Tammy Wynette, June Carter en Kacey Musgraves. Ook eigen werk van het goed ontvangen debuutalbum ‘Sisters’ zal te horen zijn. Catchy, meerstemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre. Laat je verrassen door deze vrouwen met hun muzikaliteit, liefde voor muziek, plezier en verhalen. 2021-04-22 2021-05-20
diverse theaters diverse theaters
0 0

Laat je verrassen!

Op dit moment is de speellijst voor het nieuwe seizoen nog niet bekend. Deze verwachten wij in de loop van juni. Wil je op de hoogte gehouden worden van deze voorstelling? Laat dan hier je mailadres achter. Wij zullen je max. 2 keer een mail sturen met meer informatie over de speeldata en/of start verkoop.

Deze fantastische zangeressen en songwriters brengen een ode aan de mooiste americana en country songs. Geïnspireerd door de hitserie ‘Nashville’ en het album ‘Trio’ van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris brengen The BlueBirds in intieme setting hun liedjes.

The BlueBirds stonden eerder in het voorprogramma van Sting, verkochten Paradiso in een paar dagen uit en na een succesvolle eerste theatertour en een reprise, komen ze nu terug met een nieuwe theatershow.

Het publiek beleeft country klassiekers en minder bekende liedjes van artiesten als de Dixie Chicks, Tammy Wynette, June Carter en Kacey Musgraves. Ook eigen werk van het goed ontvangen debuutalbum ‘Sisters’ zal te horen zijn. Catchy, meerstemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre.

Laat je verrassen door deze vrouwen met hun muzikaliteit, liefde voor muziek, plezier en verhalen.

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: Diverse theaters

Speeldata: Van 22 april t/m 20 mei 2021

Bekijk hier de gehele speellijst
22 april 2021 in Theater de Tamboer, Hoogeveen
20 mei 2021 in Posthuis Theater, Heerenveen

Voorwaarden:

  • 'Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.'
  • '(Prijs)wijzigingen voorbehouden.'

The Bluebirds | In Concert

Binnenkort te zien in diverse theaters

Prijs vanaf € 22,50

Van 22 april t/m 20 mei 2021 Bestel kaarten
Bestel kaarten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners