lhl33os8yq4k_landscape_067_3000.jpg lhl33os8yq4k_landscape_028_2700.jpg

The African Mamas

Diverse theaters

The African Mamas is gestopt!

Lopende voorstellingen
The African Mamas Tickets voor The African Mamas koop je bij Theaterclub.nl! Met hun nieuwe theaterconcert brengen The African Mamas samen met Leoni Jansen een ode aan de zangers die Zuid-Afrika hoop gaf. Als Nelson Mandela wordt omschreven als de vader van Afrika, dan is Miriam Makeba de moeder. Zij wordt om die reden ook wel ‘Mama Africa’ genoemd. The African Mamas vertellen in hun nieuwe concert het verhaal van Makeba’s strijd tegen apartheid. Dankzij die felle strijd was zij 30 jaar lang verbannen uit haar thuisland. Dit inspirerende verhaal wordt tot uiting gebracht door middel van muziek, zang en inspirerende verhalen. Boek nu eenvoudig en snel tickets voor The African Mamas via Theaterclub.nl. 2017-03-02 2018-05-20
, ,
0 0

Tickets voor The African Mamas koop je bij Theaterclub.nl!

Met hun nieuwe theaterconcert brengen The African Mamas samen met Leoni Jansen een ode aan de zangers die Zuid-Afrika hoop gaf. Als Nelson Mandela wordt omschreven als de vader van Afrika, dan is Miriam Makeba de moeder. Zij wordt om die reden ook wel ‘Mama Africa’ genoemd. The African Mamas vertellen in hun nieuwe concert het verhaal van Makeba’s strijd tegen apartheid. Dankzij die felle strijd was zij 30 jaar lang verbannen uit haar thuisland. Dit inspirerende verhaal wordt tot uiting gebracht door middel van muziek, zang en inspirerende verhalen.

Boek nu eenvoudig en snel tickets voor The African Mamas via Theaterclub.nl.

Meer over deze voorstelling

The African Mamas – Siyobonga Miriam Makeba: een bijzondere ode

The African Mamas brengen samen met Leoni Jansen een bijzondere ode aan een hele sterke vrouw. Op het ritme van Miriam Makeba’s hits als Pata Pata, Malaika en de Clicksong brengen The African Mamas de kracht en de moed van hun boegbeeld tot leven. Alle diverse aspecten van haar kleurrijke leven komen aan bod. Zo wordt haar muzikale samenwerking met Harry Belafonte en Paul Simon besproken, haar vijf huwelijken komen aan bod en tot slot haar overlijden twee dagen nadat ze afscheid nam van haar Nederlands fans in 2008.

Tot op de dag van vandaag wordt Miriam Makeba herinnerd als de vrouw die de rest van de wereld introduceerde tot de Afrikaanse muziek. Bovendien gaf zij als een van de weinigen perspectief over de zware tijden in Zuid-Africa. Om deze redenen heeft het concert ‘Siyabonga Miriam Makeba’. Dit betekent namelijk ‘Dankjewel Miriam Makeba’. Het concert doet zeker deze bijzondere naam eer aan. The African Mamas worden door in diverse recensies beloond. Zo noemt de Theaterkrat het concert “een groot muzikaal feest”.

De cast

Het spectaculaire muziekfeest wordt gecreëerd door The African Mamas. Deze zeskoppige band is niet het enige lid van de cast. Leoni Jansen werkt samen met The African Mamas om de Zuid-Afrikaanse ritmes en melodieën tot stand te brengen in de Nederlandse theaters. Het laatste lid van de cast is Leonie Meijer. Zij is de understudy van Leoni Jansen.

Tickets voor The African Mamas – Siyobongo Miriam Makeba

Siyobongo Miriam Makeba is een theaterconcert vol Zuid-Afrikaanse ritmes en melodieën. Deze bijzondere ode aan de bekende zangeres moet je gezien hebben. Koop kaartjes voor The African Mamas – Siyobongo Miriam Makeba bij Theaterclub.nl en ga op in de heerlijke muziek. Laat je meeslepen naar het warme continent van Afrika terwijl je het inspirerende verhaal van Miriam Makeba te horen krijgt.

Ben je benieuwd naar andere voorstellingen? Bekijk dan het volledige aanbod van Theaterclub.nl! Misschien zitten er shows tussen waar jij graag naar toe wilt.

Foto's & video's

7bx3r9o88s74_landscape_067_3000.jpg
a6d301g83kcd_landscape_067_3000.jpg
2 Foto's

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: ,

Speeldata: Van 2 maart 2017 t/m 20 mei 2018

Bekijk hier de gehele speellijst
2 maart 2017 t/m 20 mei 2018 in ,

Cast: The African Mamas (zeskoppige band), Leoni Jansen (presentatrice, zangeres en theatervrouw) en understudy Leonie Meijer (Nederlandse singer-songwriter).

Voorwaarden:

  • Prijzen zijn in euro’s, inclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners