Tot € 15,- voordeel op kaarten voor The Addams Family 

The Addams Family is een hilarische voorstelling met een absolute sterrencast. Hoofdrollen worden gespeeld door Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp en Tony Neef. Samen met een live orkest, de nieuwste special effects en een ongeëvenaard decor maken ze van deze musical de meest spraakmakende show van het nieuwe seizoen.

Boek nu kaarten voor The Addams Family via Theaterclub.nl en ontvang tot € 15,- voordeel per kaart!

The Addams Family komt tot leven

De excentrieke Addams Family is springlevend! De gepassioneerde Gomez en zijn geliefde, de bloedstollend mooie Morticia, treden samen met hun duistere ‘schatjes’ Wednesday en Pugsley uit de duisternis.  Samen met Oom Fester, Oma Eudora en uiteraard butler Lurch verruilen ze hun macabere villa voor een zwarte komedie in het theater.

Het verhaal

Wednesday draagt een schokkend geheim met zich mee. Ze is verliefd op Lucas, een gewone jongen uit een ‘doodnormaal’ Hollands gezin! Ze deelt het geheim enkel met haar vader, die echter nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen heeft gehouden. Wanneer Lucas en zijn ouders worden uitgenodigd voor een kennismakingsdiner, zorgt dit voor zowel duistere, verrassende als dolkomische situaties en komt uiteindelijk de waarheid boven tafel. Musical tickets voor deze dolkomische show mag je niet missen!

De griezelig grappige cast

De rollen van het griezelige stel Gomez en Morticia worden vertolkt door Johhny Kraaijkamp en Pia Douwes, bekend van onder meer Flikken Maastricht en Cats. Hun duistere ‘schatjes’ Wednesday en Pugsley worden gespeeld door Marjolein Teepen (We Will Rock You) en Martijn Vogel (The Sound Of Music). Tony Neef (Miss Saigon) speelt de rol van Oom Fester, Oma Eudora wordt gespeeld door Irene Kuiper (Billy Elliot). Last but not least is butler Lurch, die gespeeld wordt door Raymond Paardekooper (Soldaat van Oranje).  De combinatie van deze top cast zorgt voor een macaber humoristische musical beleving. Waar wacht je nog op? Boek nu snel musical tickets voor de beste plaatsen in het theater via Theaterclub.nl!

Tot € 15,- voordeel op kaarten voor The Addams Family: spookachtig komisch

In 2018-2019 is de nieuwe Nederlandse bewerking van de Broadway hit-musical The Addams Family de grootste reizende productie in Nederland. Met een absolute sterrencast, live orkest, prachtige decors en spectaculaire effecten mag je deze macaber humoristische musical niet missen! Benieuwd naar het volledige aanbod van Theaterclub.nl? Bekijk hier al onze voorstellingen

Speeldata & locaties:
22 t/m 25 nov. – Schouwburg Hengelo
28 nov. t/m 2 dec. – Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam
5 t/m 16 dec. – Theater Orpheus, Apeldoorn
19 dec. t/m 13 jan. 2019 – World Forum Theater, Den Haag
17 jan. t/m 3 feb. 2019 – Martiniplaza, Groningen
5 feb. t/m 17 feb. 2019 – Chasse Theater, Breda
19 feb. t/m 24 feb. 2019 – Theater Heerlen
26 feb. t/m 3 mrt 2019 – Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam
6 mrt. t/m 10 mrt 2019 – Schouwburg Amphion, Doetinchem
13 mrt. t/m 31 mrt 2019 – DeLaMar Theater, Amsterdam

Lees minder

Foto's & video's

Recensies

Schrijf een recensie

Recensie plaatsen

Naam
E-mail
Rating
Bericht

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m).

Locatie:
Verschillende theaters in Nederland

Speeldata:
22 november t/m 16 maart 2019

Cast:
Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef, Marjolein Teepen, Martijn Vogel e.a.

Voorwaarden:
• De getoonde ticketprijzen zijn inclusief korting, servicekosten en exclusief € 1,80 transactiekosten en verzendkosten (maximaal € 3,50 voor reguliere postverzending) per boeking.
• Prijzen verschillen per locatie en zijn afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling. • Het aantal rangen aanwezig in het theater verschilt per locatie.
• Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
• Wijzigingen voorbehouden.

 
Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:
Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd
Gegarandeerd het meeste voordeel
Ruime keuze aan speeldata en locaties
Keuze uit de beste rangen en stoelen