TICKETS VANAF € 34,50*

The Addams Family mag je niet missen in 2018!

De griezelig hilarische musical The Addams Family met sterrencast, live orkest, prachtige decors en spectaculaire effecten is vanaf november 2018 in Nederland te zien! Boek nu gelijk de beste plaatsen vanaf € 34,50 bij Theaterclub.nl!

In deze griezelig hilarische musical zullen onder meer Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef, Marjolein Teepen en Irene Kuipers te zien zijn van hun meest duistere kant; die is zowel bloedstollend, gepassioneerd als vol zwarte humor.

The Addams Family komt tot leven

De excentrieke Addams Family is springlevend! De gepassioneerde Gomez (Johnny Kraaijkamp) en zijn geliefde, de bloedstollend mooie Morticia (Pia Douwes), hun duistere ‘schatjes’ Wednesday (Marjolein Teepen) en Pugsley (Martijn Vogel), Oom Fester (Tony Neef), Oma (Irene Kuiper) en uiteraard butler Lurch (Raymond Paardekooper) treden uit de duisternis en verruilen hun macabere villa voor een zwarte komedie in het theater. Wednesday draagt een schokkend geheim met zich mee. Ze is verliefd op Lucas, een gewone jongen uit een ‘doodnormaal’ Hollands gezin! Ze deelt het geheim enkel met haar vader, die echter nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen heeft gehouden. Wanneer Lucas en zijn ouders worden uitgenodigd voor een kennismakingsdiner, zorgt dit voor zowel duistere, verrassende als dolkomische situaties en komt uiteindelijk de waarheid boven tafel.

Dit mag je niet missen!

In 2018-2019 is de nieuwe Nederlandse bewerking van de Broadway hit-musical The Addams Family de grootste reizende productie in Nederland. Met een absolute sterrencast, live orkest, prachtige decors en spectaculaire effecten mag u deze macaber humoristische musical niet missen!

Waar wacht je nog op? Boek nu snel kaarten voor de beste plaatsen in het theater via Theaterclub.nl! 

Speeldata & locaties:
22 t/m 25 nov. – Schouwburg Hengelo
28 nov. t/m 2 dec. – Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam
5 t/m 16 dec. – Theater Orpheus, Apeldoorn
19 dec. t/m 13 jan. 2019 – World Forum Theater, Den Haag
17 jan. t/m 3 feb. 2019 – Martiniplaza, Groningen
5 feb. t/m 17 feb. 2019 – Chasse Theater, Breda
19 feb. t/m 24 feb. 2019 – Theater Heerlen
26 feb. t/m 3 mrt 2019 – Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam
6 mrt. t/m 10 mrt 2019 – Schouwburg Amphion, Doetinchem
12 mrt. t/m 16 mrt 2019 – RAI Theater, Amsterdam

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0120.

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten