TOT € 15,- VOORDEEL PER KAART

Tot € 15,- voordeel op kaarten voor The Addams Family 

Musical kaarten voor The Addams Family staan garant voor een avond vol gitzwarte humor. In deze griezelig hilarische musical laat de cast zich van hun meest duistere kant zien: die is zowel bloedstollend als gepassioneerd.

Boek nu kaarten voor The Addams Family via Theaterclub.nl en ontvang tot € 15,- voordeel per kaart!

The Addams Family komt tot leven

De excentrieke Addams Family is springlevend! De gepassioneerde Gomez en zijn geliefde, de bloedstollend mooie Morticia, treden samen met hun duistere ‘schatjes’ Wednesday en Pugsley uit de duisternis.  Samen met Oom Fester, Oma Eudora en uiteraard butler Lurch verruilen ze hun macabere villa voor een zwarte komedie in het theater.

Het verhaal

Wednesday draagt een schokkend geheim met zich mee. Ze is verliefd op Lucas, een gewone jongen uit een ‘doodnormaal’ Hollands gezin! Ze deelt het geheim enkel met haar vader, die echter nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen heeft gehouden. Wanneer Lucas en zijn ouders worden uitgenodigd voor een kennismakingsdiner, zorgt dit voor zowel duistere, verrassende als dolkomische situaties en komt uiteindelijk de waarheid boven tafel. Musical tickets voor deze dolkomische show mag je niet missen!

De griezelig grappige cast

De rollen van het griezelige stel Gomez en Morticia worden vertolkt door Johhny Kraaijkamp en Pia Douwes, bekend van onder meer Flikken Maastricht en Cats. Hun duistere ‘schatjes’ Wednesday en Pugsley worden gespeeld door Marjolein Teepen (We Will Rock You) en Martijn Vogel (The Sound Of Music). Tony Neef (Miss Saigon) speelt de rol van Oom Fester, Oma Eudora wordt gespeeld door Irene Kuiper (Billy Elliot). Last but not least is butler Lurch, die gespeeld wordt door Raymond Paardekooper (Soldaat van Oranje).  De combinatie van deze top cast zorgt voor een macaber humoristische musical beleving.

Waar wacht je nog op? Boek nu snel musical tickets voor de beste plaatsen in het theater via Theaterclub.nl!

Tot € 15,- voordeel op kaarten voor The Addams Family: spookachtig komisch

In 2018-2019 is de nieuwe Nederlandse bewerking van de Broadway hit-musical The Addams Family de grootste reizende productie in Nederland. Met een absolute sterrencast, live orkest, prachtige decors en spectaculaire effecten mag je deze macaber humoristische musical niet missen!

Benieuwd naar het volledige aanbod van Theaterclub.nl? Bekijk hier al onze voorstellingen

Speeldata & locaties:
22 t/m 25 nov. – Schouwburg Hengelo
28 nov. t/m 2 dec. – Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam
5 t/m 16 dec. – Theater Orpheus, Apeldoorn
19 dec. t/m 13 jan. 2019 – World Forum Theater, Den Haag
17 jan. t/m 3 feb. 2019 – Martiniplaza, Groningen
5 feb. t/m 17 feb. 2019 – Chasse Theater, Breda
19 feb. t/m 24 feb. 2019 – Theater Heerlen
26 feb. t/m 3 mrt 2019 – Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam
6 mrt. t/m 10 mrt 2019 – Schouwburg Amphion, Doetinchem
12 mrt. t/m 16 mrt 2019 – RAI Theater, Amsterdam

Voor reserveringen kun je altijd contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,45 p/m).

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten