TERUGBLIK OP EEN GESLAAGDE UITMARKT

26 augustus 2019

Afgelopen weekend was de Uitmarkt: de aftrap van het nieuwe theaterseizoen. Dit jaar trok het evenement 450.000 bezoekers aan, 50.000 meer dan het jaar ervoor. Een groot succes dus! Theaterclub was net als voorgaande jaren weer te vinden op het feestelijke terrein. Bezoekers konden op de foto met hun favoriete musical en konden deelnemen aan verschillende winacties. Zo konden zij zich inschrijven voor de nieuwsbrief en hiermee kans maken op een jaar lang gratis naar het theater voor 2 personen!

Ook kans maken? Schrijf je dan hier in en doe mee.

Meet & Greet

Op zondag 25 augustus mocht Theaterclub een aantal castleden van Kinky Boots en Verliefd op Ibiza ontvangen voor een meet & greet. In de middag konden bezoekers langskomen om met Vajèn  van den Bosch en Jonathan Demoor op de foto te gaan. Later op de dag werden ook Guido Spek, Laura Ponticorvo en Charlene Sancho bij de Theaterclub stand verwelkomt. De meet & greets trokken veel publiek aan er stonden lange rijen. Gelukkig heeft iedereen wel de tijd gehad om deze musicalsterren even te ontmoeten!

      

Misschien vind je deze aanbiedingen ook interessant!

 

Alex Klaasen - Showponies

Diverse theaters

Showponies is cabaret, musical en comedy in één voorstelling. Samen met onder meer Freek Bartels en Jip Smit.

 

Ashton Brothers - Concerto Esplosivo

Diverse theaters

De Ashton Brothers en het Noordpool Orkest brengen een explosieve mix van muziek, acrobatiek en tovenarij.

Premium plaatsen € 29,-

MAMMA MIA!

Beatrix Theater, Utrecht

Aan elk feest komt een eind, want de onweerstaanbare feel-good musical MAMMA MIA! stopt in december! Boek nu Premium kaarten voor € 29,-.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.