TERUGBLIK OP EEN GESLAAGDE UITMARKT

26 augustus 2019

Afgelopen weekend was de Uitmarkt: de aftrap van het nieuwe theaterseizoen. Dit jaar trok het evenement 450.000 bezoekers aan, 50.000 meer dan het jaar ervoor. Een groot succes dus! Theaterclub was net als voorgaande jaren weer te vinden op het feestelijke terrein. Bezoekers konden op de foto met hun favoriete musical en konden deelnemen aan verschillende winacties. Zo konden zij zich inschrijven voor de nieuwsbrief en hiermee kans maken op een jaar lang gratis naar het theater voor 2 personen!

Ook kans maken? Schrijf je dan hier in en doe mee.

Meet & Greet

Op zondag 25 augustus mocht Theaterclub een aantal castleden van Kinky Boots en Verliefd op Ibiza ontvangen voor een meet & greet. In de middag konden bezoekers langskomen om met Vajèn  van den Bosch en Jonathan Demoor op de foto te gaan. Later op de dag werden ook Guido Spek, Laura Ponticorvo en Charlene Sancho bij de Theaterclub stand verwelkomt. De meet & greets trokken veel publiek aan er stonden lange rijen. Gelukkig heeft iedereen wel de tijd gehad om deze musicalsterren even te ontmoeten!

      

Misschien vind je deze aanbiedingen ook interessant!

Tot € 15,- korting

We Will Rock You

Diverse theaters

Exclusief te zien t/m 16 februari 2020 in diverse theaters door heel Nederland! Boek nu kaarten en ontvang tot € 15,- korting!

€ 20,- voordeel

Lazarus

DeLaMar Theater, Amsterdam

David Bowie’s laatste, meeslepende meesterwerk. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 24,15!

Nieuw in Nederland!

Kinky Boots

Diverse theaters

De hilarische en ontroerende Broadwayhit is nu te zien in het theater. Zorg dat je erbij bent!

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.