xwi3akb8l0hh_landscape_067_3000.jpg p5938gd8kxk9_landscape_028_2700.jpg

TERUGBLIK OP EEN GESLAAGDE UITMARKT

26 augustus 2019

Afgelopen weekend was de Uitmarkt: de aftrap van het nieuwe theaterseizoen. Dit jaar trok het evenement 450.000 bezoekers aan, 50.000 meer dan het jaar ervoor. Een groot succes dus! Theaterclub was net als voorgaande jaren weer te vinden op het feestelijke terrein. Bezoekers konden op de foto met hun favoriete musical en konden deelnemen aan verschillende winacties. Zo konden zij zich inschrijven voor de nieuwsbrief en hiermee kans maken op een jaar lang gratis naar het theater voor 2 personen!

Ook kans maken? Schrijf je dan hier in en doe mee.

Meet & Greet

Op zondag 25 augustus mocht Theaterclub een aantal castleden van Kinky Boots en Verliefd op Ibiza ontvangen voor een meet & greet. In de middag konden bezoekers langskomen om met Vajèn  van den Bosch en Jonathan Demoor op de foto te gaan. Later op de dag werden ook Guido Spek, Laura Ponticorvo en Charlene Sancho bij de Theaterclub stand verwelkomt. De meet & greets trokken veel publiek aan er stonden lange rijen. Gelukkig heeft iedereen wel de tijd gehad om deze musicalsterren even te ontmoeten!

Misschien vind je deze aanbiedingen ook interessant!

Anastasia

AFAS Circustheater, Scheveningen

Beleef de historie. Ontdek het mysterie. Boek nu en ontvang elke 2e kaart voor de helft van de prijs voor deze magische voorstelling.

Carmina Burana

onbekend

Carmina Burana is uitgesteld naar november 2021.

TINA – De Tina Turner Musical

Beatrix Theater, Utrecht

Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners