ir337nm8g1bh_landscape_067_3000.jpg ir337nm8g1bh_landscape_028_2700.jpg

Symphonic Rock Night | The Second Chapter

Diverse theaters
Symphonic Rock Night | The Second Chapter Met de indrukwekkende rockshow ‘A Complete Evening’ maakte Symphonic Rock Night een verpletterend debuut in de Nederlandse theaters. Na vele lovende reacties is Symphonic Rock Night terug met een splinternieuwe show: ‘The Second Chapter’. De band presenteert een geheel nieuwe set met songs van o.a. Pink Floyd, Yes, Marillion, Supertramp, Focus, Earth & Fire en Genesis, die samen een fantastisch beeld schetsen van de popmuziek in de jaren 70. Muziek die nog altijd hoog in de jaarlijkse Top 2000 terug is te vinden. Het gezelschap, bestaand uit door de wol geverfde instrumentalisten, zangers en zangeressen, zorgt voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken als ‘Money’ van Pink Floyd, ‘In The Cage’ van Genesis en ‘Crime of the Century’ van Supertramp. Klassiekers als ‘Kayleigh’, ‘Another Brick in the Wall’ en ‘Wish you were here’ zullen zeker ook niet ontbreken. Gebracht door negen doorgewinterde topmuzikanten in een adembenemende show. Drummer Tim de Jong: “’The Second Chapter’ is een hele mooie show geworden met nieuwe nummers, waarbij de symfofans wederom een fraai afgewogen mix van bekend en legendarisch materiaal in één avond tot zich kunnen nemen. Voor ons opnieuw dé kans om met de allerbeste Nederlandse muzikanten deze fantastische muziek te spelen.” Duur voorstelling: 70 minuten Scènefoto’s: Rob Ulrich Let op; extra speeldata na 31 december worden begin november gecommuniceerd. 2020-09-11 2020-10-31
diverse theaters diverse theaters
0 0

Indrukwekkende rockshow

Met de indrukwekkende rockshow ‘A Complete Evening’ maakte Symphonic Rock Night een verpletterend debuut in de Nederlandse theaters. Na vele lovende reacties is Symphonic Rock Night terug met een splinternieuwe show: ‘The Second Chapter’. De band presenteert een geheel nieuwe set met songs van o.a. Pink Floyd, Yes, Marillion, Supertramp, Focus, Earth & Fire en Genesis, die samen een fantastisch beeld schetsen van de popmuziek in de jaren 70. Muziek die nog altijd hoog in de jaarlijkse Top 2000 terug is te vinden.

Het gezelschap, bestaand uit door de wol geverfde instrumentalisten, zangers en zangeressen, zorgt voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken als ‘Money’ van Pink Floyd, ‘In The Cage’ van Genesis en ‘Crime of the Century’ van Supertramp. Klassiekers als ‘Kayleigh’, ‘Another Brick in the Wall’ en ‘Wish you were here’ zullen zeker ook niet ontbreken. Gebracht door negen doorgewinterde topmuzikanten in een adembenemende show.

Drummer Tim de Jong: “’The Second Chapter’ is een hele mooie show geworden met nieuwe nummers, waarbij de symfofans wederom een fraai afgewogen mix van bekend en legendarisch materiaal in één avond tot zich kunnen nemen. Voor ons opnieuw dé kans om met de allerbeste Nederlandse muzikanten deze fantastische muziek te spelen.”

Duur voorstelling: 70 minuten
Scènefoto’s: Rob Ulrich

Let op; extra speeldata na 31 december worden begin november gecommuniceerd.

Meer over deze voorstelling

Met de indrukwekkende rockshow ‘A Complete Evening’ maakte Symphonic Rock Night een verpletterend debuut in de Nederlandse theaters.

Foto's & video's

4iy3ak687v4s_landscape_067_3000.jpg
und31ei8fwbu_landscape_067_3000.jpg
cs03mw48200u_landscape_067_3000.jpg
66m3uy88lc6s_landscape_067_3000.jpg
2dr3bur8myv9_landscape_067_3000.jpg
3rp3g308v565_landscape_067_3000.jpg
6 Foto's

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 9203 (€0,45 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: Diverse theaters

Speeldata: T/m 31 oktober 2020

Bekijk hier de gehele speellijst
11 september 2020 in Schouwburg Kunstmin, Dordrecht
31 oktober 2020 in Theater Markant, Uden

Prijs: De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten.

Voorwaarden:

  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden.

Symphonic Rock Night | The Second Chapter

Binnenkort te zien in diverse theaters

Prijs vanaf € 27,50

Van 11 september t/m 31 oktober 2020 Bestel kaarten
Bestel kaarten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners