Soul Sisters

Diverse theaters

Soul Sisters is gestopt

Lopende voorstellingen

Soul Sisters

Prijs vanaf € 27,25

11 t/m 27 februari 2020 in diverse theaters

Glitter, glamour en swingende muziek bij Soul Sisters – tot € 15,75 korting per kaart!

Geniet van het onnavolgbare repertoire van onder meer Tina Turner, Aretha Franklin, Diana Ross en Chaka Khan tijdens Soul Sisters. Deze spectaculaire soul- & Motown voorstelling presenteert alle grote hits uit deze muzikale stroming met een hoofdrol voor het repertoire van Tina Turner. Haar weergaloze songs worden op spectaculaire wijze uitgevoerd door een grote live band en drie echte ‘Soul Sisters’ die de nummers begenadigd vertolken. Geniet van iconische hits als ‘Private Dancer’, ‘Respect’ en ‘I’m Every Woman’ tijdens een twee uur durend muzikaal spektakel. Soul Sisters is ‘Simply the Best’ voor elke liefhebber van dit bijzondere genre.

Boek kaarten voor een avond vol soul en ontvang tot € 15,75 korting per kaart! 

Over de show

De Motown stroming heeft een eindeloze reeks wereldsterren voortgebracht. Denk aan de Jackson Five, Stevie Wonder, Diana Ross en Marvin Gaye bijvoorbeeld. Tijdens de nieuwe voorstelling Soul Sisters komen alle legendarische hoogtepunten uit dit swingende genre voorbij. De naam van de show verraadt echter waar de meeste aandacht naar uit gaat. Het publiek wordt overdonderd door wervelende versies van de grootste soul hits aller tijden. Stil zitten is bijna onmogelijk. Bijzondere vermelding verdient daarbij het onnavolgbare repertoire van Tina Turner. De muzikanten van Soul Sisters – inclusief een indrukwekkende sectie blazers – zijn zodanig gecast dat de hits van Tina op overtuigende en vooral geloofwaardige wijze uitgevoerd worden. Het concert is daarmee een spectaculaire reis terug in de tijd langs alle grote hits van deze Amerikaanse megaster. Geniet van songs als ‘Let’s Stay Together’, ‘What’s love got to do with it’, ‘We don’t need another hero’ en ‘Private Dancer’.

Soul Sisters is één van de grootste voorstellingen op dit gebied die ooit in Nederland geproduceerd is. Alles wordt uit de kast getrokken om het publiek een swingende en onvergetelijke soul avond te bezorgen. Naast getalenteerde muzikanten, zangers en een uitgebalanceerd repertoire, wordt veel aandacht besteed aan de presentatie van het concert. De hele voorstelling straalt glitter en glamour uit. Dat geldt zowel voor het decor, de uitbundige kostuums als de muziek. Soul Sisters is dan ook een onmisbaar concert voor elke muziekliefhebber en slechts korte tijd in Nederland te zien.

Data en locaties

Bekijk snel wanneer Soul Sisters bij jou in het theater te zien is:

11 februari 2020 – Theater Sneek, Sneek
18 t/m 21 februari 2020 – Het Concertgebouw, Amsterdam
22 t/m 23 februari 2020 – World Forum Theater, Den Haag
24 februari 2020 – De Doelen, Rotterdam
27 februari 2020 – MartiniPlaza, Groningen

Foto's & video's

3 Foto's

Recensies (7)

★☆☆☆☆
1 5 1
Gisteravond in De Doelen geweest en in de pauze weggegaan. Muziek te hard, zang niet mooi, arrangementen nauwelijks herkenbaar, grapjes tussendoor niet leuk en mij wild geergerd aan alle mensen die met hun telefoon bezig waren.

★★★★★
5 5 1
Gisteren deze show gezien in het World Forum Theater. Top ! een échte aanrader op alle vlakken : goede zangeressen en zanger, top-muzikanten en direct een fantastische sfeer in de zaal.

★★☆☆☆
2 5 1
Helemaal eens met vorige recensent! Extra kanttekening: de zogenaamde grappig bedoelde opmerkingen tussen de nummers door waren een super afknapper! Alsof we als een stel simpelen werden toegesproken:( !
Lees alle recensies

★☆☆☆☆
1 5 1
Viel erg tegen. Schelle stemmen, blikkig geluid. De zangeressen zongen erg routinematig en waren uit op goedkoop effectbejag. De mannelijke zanger die af en toe ook zong was veel beter en had wel “ Soul “. In de pauze weggegaan. Absoluut geen aanrader

★★☆☆☆
2 5 1
Vanavond in World Forum gezien. Helemaal eens met vorige recensent met als toevoeging dat we erg afknapten op de gevoerde zogenaamd grappige gesprekjes op her podium :(((.

★★★★★
5 5 1
Donderdag naar het concertgebouw naar een show van de dames geweest en wat een top avond! Leuke gezellige dames en het klonk geweldig. echt een aanrader als je van soul houd.

★★☆☆☆
2 5 1
Gisteren in het concertgebouw in Amsterdam gezien. Goeie muzikanten, matige zang en slecht geluid. Een goeie geluidstechnicus zou geen overbodige luxe zijn.

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub.

Datum:
11 t/m 27 februari 2020

Locatie:
11 februari 2020 – Theater Sneek, Sneek
18 t/m 21 februari 2020 – Het Concertgebouw, Amsterdam
22 t/m 23 februari 2020 – World Forum Theater, Den Haag
24 februari 2020 – De Doelen, Rotterdam
27 februari 2020 – MartiniPlaza, Groningen

Voorwaarden:

  • Voor shows in Amsterdam en Groningen ontvang je € 10,- korting per kaart. Voor shows in Sneek, Den Haag en Rotterdam ontvang je € 15,75 korting per kaart
  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en exclusief € 1,85 transactiekosten per boeking en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60 voor reguliere postverzending)
  • Maximaal 10 kaarten per reservering.
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • Wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.