The Simon and Garfunkel Story is gestopt

Lopende voorstellingen
 

The Simon and Garfunkel Story

Tickets voor de The Simon & Garfunkel Story: mis ze niet!

The Simon & Garfunkel Story vertelt het meeslepende verhaal over twee schoolvrienden uit New York die uitgroeien tot het meest succesvolle muziek duo aller tijden. Bij dit eerbetoon brengt het duo met een live band wereldhits als ‘Mrs. Robinson’, ‘Bridge Over Troubled Water’, ‘Homeward Bound’, ‘Cecilia’, ‘The Boxer’ en ‘The Sound Of Silence’.

Boek nu eenvoudig en snel tickets voor The Simon & Garfunkel Story via Theaterclub.nl!

The Simon & Garfunkel Story

Met de muziek als leidraad vertellen de zangers over de achtergronden die Simon en Garfunkel vormden, over hun samenwerking, over hun dramatische breuk en hun solocarrières. Het komt tot een hoogtepunt met een indringend eerbetoon aan het Central Park reünieconcert uit 1981. Met tickets voor The Simon & Garfunkel Story herbeleef je de hoogte- en dieptepunten van dit wereldberoemde muziek duo.

Over de show

The Simon & Garfunkel Story trok volle zalen in Azië en heel Europa. Het leverde lovende recensies op. Met hun stemmen, hun uiterlijk en hun kleding halen ze het beroemde tweetal verbluffend dichtbij. ,,We kenden het werk van Simon & Garfunkel vooral van de platen van onze ouders’’, vertelt Charles Blyth. ,,Maar toen we ons in het duo verdiepten, ontdekten we pas dat ze nog veel meer prachtige liedjes hebben gemaakt. Het is een feest om die gouden herinneringen met het publiek te delen.’’

Reacties op het muzikale eerbetoon

“Authentic and Exciting” – The Stage

“Amazing” – BBC Radio 2

“A Real Treat” – The Metro

“Spine-Tingling Harmonies” – The Daily Record

“Go on – Treat yourself to a fantastic evening!” – Victoria Kingston – Author, ‘Simon & Garfunkel – The Definitive Biography’

Waar wacht je nog op? Boek nu snel tickets voor de beste plaatsen in het theater via Theaterclub.nl

Tickets voor The Simon & Garfunkel Story bezorgen je een prachtige muzikale herbeleving

De nummers van Simon and Garfunkel zijn heel erg bekend en een favoriet van veel mensen. Ben je een liefhebber van het duo? Dan mag je de tickets voor The Simon & Garfunkel Story absoluut niet laten liggen. Beleef het muzikale eerbetoon in het Wereld Forum Theater in Den Haag, of vele andere theaters.

Benieuwd naar het volledige aanbod van Theaterclub.nl? Bekijk hier al onze voorstellingen

Recensies

Geen beoordelingen.


Geen recensies beschikbaar

Recensie plaatsen niet meer mogelijk

Algemene informatie

Locatie:
Verschillende theaters in Nederland

Speeldata:
6 maart t/m 25 maart

Cast:
Dean Elliott, Philip Murray Warson en Charles Blyth

Voorwaarden:
*Prijzen zijn in euro’s, inclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.