Selma Ann Louis is gestopt

Lopende voorstellingen
 

Selma Ann Louis

Boek nu musical tickets voor Selma Ann Louise

Heb je zin om een avond écht te lachen? De musical Selma Ann Louis is losjes gebaseerd op de film Thelma&Louise. Deze moderne musicalproductie is net zo hilarisch en meeslepend als de oscar winnende film uit de jaren 90.

Boek nu eenvoudig en snel tickets voor Selma Ann Louise via Theaterclub.nl.

Selma Ann Louis

Selma, Annegien en Louis zijn al sinds hun jeugd bevriend, maar zijn elkaar uit het oog verloren. Nadat ze elkaar jarenlang niet hebben gezien, worden ze herenigd. Om dit te vieren besluiten de jeugdvrienden de reis die zij hebben gemaakt na hun eindexamen over te doen. Voordat ze goed en wel vertrokken zijn, slaat het noodlot toe: ze raken betrokken bij een schietpartij. In hun pogingen uit handen van de politie te blijven werken ze zichzelf steeds dieper in de nesten.

De cast

Het komische duo Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman heb je hoogstwaarschijnlijk weleens eerder zien spelen. De twee actrices zijn regelmatig samen te zien in het theater en televisieprogramma’s zoals Zaai en Koefnoen. De rol van Louis wordt vertolkt door Arjan Ederveen, onder andere bekend van Theo en Thea, Hairspray en ’t Schaep met de 5 pooten. Alle drie staan al jaren garant voor droogkomische en kwalitatieve producties in volle theaterzalen en op televisie. De regie van deze roadmovie musical is in handen van Pieter Kramer (Ja Zuster, Nee Zuster). Andere rollen in de voorstelling worden gespeeld door Bas Hoeflaak, Rosa Veltman, Janna Adank en Mark Lindeman. Het scenario is van Nathan Vecht, de muziek is gecomponeerd door de broers Jan en Keez Groenteman.

Musicaltickets voor Selma Ann Louis: mis ze niet!

Selma Ann Louis is een komische en muzikale voorstelling. De nostalgische roadtrip neemt een bloedstollende wending als de drie vrienden op de vlucht gaan voor de politie. De musical zit vol met zang, dans, meeslepende achtervolgingsscenes, dubbelrollen en haastverkledingen. Kortom: een komische avond waarbij je op het puntje van je stoel zit. Koop je musicaltickets voor Selma Ann Louis bij Theaterclub.nl en geniet van deze heerlijke musical.

Theaterclub.nl heeft een groot aanbod aan voorstellingen, bekijk ze hier allemaal.

Recensies

Geen beoordelingen.


Geen recensies beschikbaar

Recensie plaatsen niet meer mogelijk

Algemene informatie

Locatie:
Verschillende theaters in Nederland

Speeldata:
22 april 2018 t/m 29 juli 2018

Cast:
Plien & Bianca, Arjan Ederveen, Bas Hoeflaak, Rosa Veltman, Janna Adank en Mark Lindeman.

Voorwaarden:
*De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief eventuele verzendkosten per boeking. • De prijzen zijn afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Het aantal rangen aanwezig in het theater verschilt per locatie • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.