Scotch & Soda

Het Zonnehuis, Amsterdam

Scotch & Soda is gestopt

Lopende voorstellingen

Scotch & Soda

Prijs vanaf € 25,-

Alleen geldig voor woensdag 12 december

Met Theaterclub-korting naar Scotch & Soda

Riemen vast, want de Australische show Scotch & Soda strijkt neer in Amsterdam. Geniet van deze wervelende show met € 7,50 korting per kaart. Maar let op: deze korting is alléén geldig op woensdag 12 december in het Zonnehuis in Amsterdam. Scotch & Soda trakteert het publiek op een unieke mix van circusacts, acrobatiek en muziek, tegen het decor van een ruige whiskybar. Laat je meevoeren door deze club van multi-getalenteerde, artistieke persoonlijkheden. Een show die nog dagen nazindert. Mis ‘m niet!

Een Australische sensatie

Met een mix van koper-, hout- en snaarinstrumenten, laat de virtuoze ‘Uncanny Carnival Band’ iedereen springen, juichen en klappen van plezier. Elke muzikant behoort tot de top uit de muziekscene van Sydney, Australië. Laat ze los op het toneel en het wordt een spectaculaire, georganiseerde chaos. Met muzikanten die onderdeel worden van acts en acrobaten die opeens muziek gaan maken, is dit een show met een unieke mix van stijlen en disciplines die niet mag worden gemist!

Kaarten met korting

Scotch & Soda: een cocktail van opwindende artistieke persoonlijkheden, circus van wereldklasse en een zinderend café met ‘junkyard bohemian music’. Alleen via Theaterclub.nl boek je kaarten met € 7,50 korting per stuk. Kaarten zijn al beschikbaar vanaf € 25,-. Scotch & Soda zorgt voor een knallende avond!

Foto's & video's

10 Foto's

Recensies (1)

★★★★★
5 5 1
Net thuis van een super show. Wat een spektakel!! Echt de muziek, de humor en de acrobatiek zorgt voor een geweldige avond uit!!

Algemene informatie

Locatie:
Het Zonnehuis, Amsterdam

Datum:
Woensdag 12 december, 20:00 uur

 Voorwaarden: 

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten, exclusief transactiekosten per order.
  • Geldig voor de voorstelling op woensdag 12 december.
  • Geldig voor Golden circle, Silver circle en Balcon.
  • Golden circle: je zit aan een tafel met een perfect zicht op het podium. Je kiest bij het boeken aan welke tafel je wilt zitten. Je wordt op de avond zelf door een gastheer of gastvrouw naar je tafel gebracht en je kunt voorafgaand en tijdens de show een drankje of ‘happas’ bestellen. Deze worden aan tafel geserveerd.
  • Voor Silver circle en Balcon geldt vrije zit.
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • Wijzigingen voorbehouden.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.