qfm3snq88s1l_landscape_067_3000.jpg 2w83hri8wbjb_landscape_028_2700.jpg

Scotch & Soda

Het Zonnehuis, Amsterdam

Scotch & Soda is gestopt!

Lopende voorstellingen
Scotch & Soda Met Theaterclub-korting naar Scotch & Soda Riemen vast, want de Australische show Scotch & Soda strijkt neer in Amsterdam. Geniet van deze wervelende show met € 7,50 korting per kaart. Maar let op: deze korting is alléén geldig op woensdag 12 december in het Zonnehuis in Amsterdam. Scotch & Soda trakteert het publiek op een unieke mix van circusacts, acrobatiek en muziek, tegen het decor van een ruige whiskybar. Laat je meevoeren door deze club van multi-getalenteerde, artistieke persoonlijkheden. Een show die nog dagen nazindert. Mis ‘m niet! 2018-12-12 2017-12-12
Het Zonnehuis, Amsterdam Het Zonnehuis, Amsterdam
5 2

Met Theaterclub-korting naar Scotch & Soda

Riemen vast, want de Australische show Scotch & Soda strijkt neer in Amsterdam. Geniet van deze wervelende show met € 7,50 korting per kaart. Maar let op: deze korting is alléén geldig op woensdag 12 december in het Zonnehuis in Amsterdam. Scotch & Soda trakteert het publiek op een unieke mix van circusacts, acrobatiek en muziek, tegen het decor van een ruige whiskybar. Laat je meevoeren door deze club van multi-getalenteerde, artistieke persoonlijkheden. Een show die nog dagen nazindert. Mis ‘m niet!

Meer over deze voorstelling

Een Australische sensatie

Met een mix van koper-, hout- en snaarinstrumenten, laat de virtuoze ‘Uncanny Carnival Band’ iedereen springen, juichen en klappen van plezier. Elke muzikant behoort tot de top uit de muziekscene van Sydney, Australië. Laat ze los op het toneel en het wordt een spectaculaire, georganiseerde chaos. Met muzikanten die onderdeel worden van acts en acrobaten die opeens muziek gaan maken, is dit een show met een unieke mix van stijlen en disciplines die niet mag worden gemist!

Kaarten met korting

Scotch & Soda: een cocktail van opwindende artistieke persoonlijkheden, circus van wereldklasse en een zinderend café met ‘junkyard bohemian music’. Alleen via Theaterclub.nl boek je kaarten met € 7,50 korting per stuk. Kaarten zijn al beschikbaar vanaf € 25,-. Scotch & Soda zorgt voor een knallende avond!

Foto's & video's

r3d3ly986cwz_landscape_067_3000.jpg
2op3kvd8r139_landscape_067_3000.jpg
kpa307q8b7r1_landscape_067_3000.jpg
3 Foto's

Recensies (2)

5 5 1

“Net thuis van een super show. Wat een spektakel!! Echt de muziek, de humor en de acrobatiek zorgt voor een geweldige avond uit!!”

“Net thuis van een super show. Wat een spektakel!! Echt de muziek, de humor en de acrobatiek zorgt voor een geweldige avond uit!!”
- Hilde Remmelzwaal
5 5 1

Net thuis van een super show. Wat een spektakel!! Echt de muziek, de humor en de acrobatiek zorgt voor een geweldige avond uit!!”

Net thuis van een super show. Wat een spektakel!! Echt de muziek, de humor en de acrobatiek zorgt voor een geweldige avond uit!!”
- Hilde Remmelzwaal

Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: Het Zonnehuis, Amsterdam

Speeldata: Van 12 december 2018 t/m 12 december 2017

Bekijk hier de gehele speellijst
12 december 2018 t/m 12 december 2017 in Het Zonnehuis, Amsterdam

Voorwaarden:

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten, exclusief transactiekosten per order
  • Geldig voor de voorstelling op woensdag 12 december
  • Geldig voor Golden circle, Silver circle en Balcon
  • Golden circle: je zit aan een tafel met een perfect zicht op het podium. Je kiest bij het boeken aan welke tafel je wilt zitten. Je wordt op de avond zelf door een gastheer of gastvrouw naar je tafel gebracht en je kunt voorafgaand en tijdens de show een drankje of ‘happas’ bestellen. Deze worden aan tafel geserveerd
  • Voor Silver circle en Balcon geldt vrije zit
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners