s0f3n9j8937q_landscape_067_3000.jpg s0f3n9j8937q_landscape_028_2700.jpg

Royal Dutch Scam - Celebrating the Music of Steely Dan

Theater de Willem, Papendrecht

Royal Dutch Scam – Celebrating the Music of Steely Dan is gestopt!

Lopende voorstellingen
Royal Dutch Scam – Celebrating the Music of Steely Dan Wie zijn dat ook weer? In gedachten zit je meteen in de jaren '70. De muziek van Steely Dan valt het best te omschrijven als 'sophisticated classic rock'. Rijke arrangementen, gelardeerd met jazz-invloeden en met een belangrijke rol voor de gitaar, vormen het raamwerk voor de prachtig uitgesponnen melodieën, doorspekt van blues en vermakelijke, vaak absurde teksten. 'The Royal Dutch Scam' is de beste Steely Dan tribute band die er is, geformeerd rond leadzanger en saxofonist Lo van Gorp. Het is beslist geen gemakkelijke opgave, om deze complexe en tegelijk wonderbaarlijk lekker in het gehoor liggende muziek van Steely Dan live te spelen. The Royal Dutch Scam slaagt daar wonderwel in, met volle overtuiging. De bandleden zijn de crème de la crème van de Nederlandse muzikanten-scene. U herkent hen wellicht van het Metropole Orkest, Marco Borsato, Trijntje, Michiel Borstlap, Alain Clark, Frank Boeijen, Ilse DeLange, Gino Vannelli, enz. 2020-08-08 2020-08-08
Theater de Willem, Papendrecht Theater de Willem, Papendrecht
0 0

Celebrating the Music of Steely Dan

Wie zijn dat ook weer? In gedachten zit je meteen in de jaren '70. De muziek van Steely Dan valt het best te omschrijven als 'sophisticated classic rock'. Rijke arrangementen, gelardeerd met jazz-invloeden en met een belangrijke rol voor de gitaar, vormen het raamwerk voor de prachtig uitgesponnen melodieën, doorspekt van blues en vermakelijke, vaak absurde teksten.

'The Royal Dutch Scam' is de beste Steely Dan tribute band die er is, geformeerd rond leadzanger en saxofonist Lo van Gorp. Het is beslist geen gemakkelijke opgave, om deze complexe en tegelijk wonderbaarlijk lekker in het gehoor liggende muziek van Steely Dan live te spelen. The Royal Dutch Scam slaagt daar wonderwel in, met volle overtuiging. De bandleden zijn de crème de la crème van de Nederlandse muzikanten-scene. U herkent hen wellicht van het Metropole Orkest, Marco Borsato, Trijntje, Michiel Borstlap, Alain Clark, Frank Boeijen, Ilse DeLange, Gino Vannelli, enz.

Meer over deze voorstelling

De show duurt 90 minuten en heeft geen pauze.

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 9203 (€0,45 p/m) o.v.v. Theaterclub.

Locatie: Theater de Willem, Papendrecht

Speeldata: 8 augustus 2020

Bekijk hier de gehele speellijst
8 augustus 2020 in Theater de Willem, Papendrecht

Prijs: De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten.

Voorwaarden:

  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners