Restaurants in Utrecht

Restaurants in Utrecht

Maak je theaterbezoek compleet en reserveer voorafgaand aan de voorstelling een tafeltje bij een van onze restauranttips. Zo kun je voor de voorstelling nog even de stad verkennen.

1

Restaurant Queen’s

Restaurant Queen’s is gelegen in het Beatrix Theater, dit maakt het de perfecte locatie voor een lekker diner voor of na een theatershow! Kom gezellig langs met je gezin of doe een romantisch diner voor twee. Alles is mogelijk in Restaurant Queen’s.

2

Metro City Kitchen

Een plek waar je ieder moment van de dag goed kunt eten en drinken in een stijlvolle omgeving. Metro City Kitchen biedt de hele dag door eet- en drinkmogelijkheden aan. Kom lekker langs voor ontbijt, lunch, borrelhapjes en diner.

3

Uncle Jim

Uncle Jim is een moderne bar & brasserie en is een leuke locatie voor lunch en diner. Het menu is zo samengesteld dat je heerlijk uitgebreid kunt tafelen, maa rook even snel een hap kunt komen eten wanneer je bijvoorbeeld op tijd moet zijn voor een theatervoorstelling. Uncle Jim is ook nog eens op maar 2 minuten loopafstand van het Beatrix Theater. Perfecte locatie dus!

4

RUIG

Bij RUIG kun je terecht voor de lekkerste steaks en hamburgers. Als je een echte vleeseter bent, zit je hier dus wel goed. Ook voor borrels en lunch zijn er verschillende mogelijkheden. Het bevindt zich op een centrale locatie dichtbij het Beatrix Theater en Centraal Station.

5

Miyjagi & Jones

Het menukaart van Miyjagi & Jones biedt een uitgebreide keuze van aziatische streetfood en sushi! Je kunt de gerechten natuurlijk alleen oppeuzelen, maar het leuke aan dit restaurant is dat je deze gerechten kunt delen met je vrienden/familie/collega’s.

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.