oj53nsk8uh1q_landscape_067_3000.png mrn3t3t8un52_landscape_028_2700.png

Restaurants in Scheveningen

Restaurants in Scheveningen

1

Laila Den Haag - Scheveningen

gps3aiw8spdo_landscape_050_3000.jpg

Wil je rustig en op je gemak genieten van een goede maaltijd in een mooie ambiance? Dan ga je naar Laila, het beste Turkse restaurant Scheveningen in Den Haag. Zij bieden je een comfortabel ingericht restaurant met een luxueus lounge gedeelte en voldoende capaciteit om ook groepen perfect te accommoderen. Ook verzorgt restaurant Laila live muziek, om je eetervaring nog completer te maken.

2

Restaurant Le Cirque

usn38py8ksuo_landscape_050_3000.jpg

Restaurant Le Cirque is gelegen in het AFAS Circustheater, dit maakt het de perfecte locatie voor een lekker diner voor of na een theatershow! Kom gezellig langs met je gezin of doe een romantisch diner voor twee. Alles is mogelijk in Restaurant Le Cirque.

3

Bistro Bontje

7iw3gwd8y8xr_landscape_050_3000.jpg

Bistro Bontje is gevestigd achter het Circus Theater, en op 2 minuten lopen is er een parkeergarage. Er hangt een gezellige bistrosfeer in de zaak die uitnodigt tot lekker lang natafelen. Ontdek de textuur, kleur en natuurlijk de ultieme smaken van de menu’s. Alle ingrediënten zijn vers en zorgvuldig geselecteerd door hun chef-koks. Geniet van een buitengewone eetervaring!

4

La Galleria

xjy3kxa8mk5c_landscape_050_3000.jpg

Een stukje Italië aan de kust, dat is wat La Galleria haar gasten biedt, al bijna 40 jaar. Sinds de opening van de eerste vestiging op het Kurhausplein in 1981 brengen de families D’Alba en Di Meglio met veel passie en plezier de Italiaanse drank- en eetcultuur naar Nederland. Met authentieke Italiaanse gerechten, hapjes, zelf geïmporteerde wijnen én natuurlijk de Italiaanse gastvrijheid.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners