Restaurants in Scheveningen

Restaurants in Scheveningen

Maak je theaterbezoek compleet en reserveer voorafgaand aan de voorstelling een tafeltje bij een van onze restauranttips. Zo kun je voor de voorstelling nog even de stad verkennen.

1

Laila Den Haag - Scheveningen

Wil je rustig en op je gemak genieten van een goede maaltijd in een mooie ambiance? Dan ga je naar Laila, het beste Turkse restaurant Scheveningen in Den Haag. Zij bieden je een comfortabel ingericht restaurant met een luxueus lounge gedeelte en voldoende capaciteit om ook groepen perfect te accommoderen. Ook verzorgt restaurant Laila live muziek, om je eetervaring nog completer te maken.

Ga naar de website

2

Restaurant Le Cirque

Restaurant Le Cirque is gelegen in het AFAS Circustheater, dit maakt het de perfecte locatie voor een lekker diner voor of na een theatershow! Kom gezellig langs met je gezin of doe een romantisch diner voor twee. Alles is mogelijk in Restaurant Le Cirque.

Ga naar de website

3

Bistro Bontje

Bistro Bontje is gevestigd achter het Circus Theater, en op 2 minuten lopen is er een parkeergarage. Er hangt een gezellige bistrosfeer in de zaak die uitnodigt tot lekker lang natafelen. Ontdek de textuur, kleur en natuurlijk de ultieme smaken van de menu’s. Alle ingrediënten zijn vers en zorgvuldig geselecteerd door hun chef-koks. Geniet van een buitengewone eetervaring!

Ga naar de website

4

La Galleria

Een stukje Italië aan de kust, dat is wat La Galleria haar gasten biedt, al bijna 40 jaar. Sinds de opening van de eerste vestiging op het Kurhausplein in 1981 brengen de families D’Alba en Di Meglio met veel passie en plezier de Italiaanse drank- en eetcultuur naar Nederland. Met authentieke Italiaanse gerechten, hapjes, zelf geïmporteerde wijnen én natuurlijk de Italiaanse gastvrijheid.

Ga naar de website

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.