Restaurants dichtbij het DeLaMar Theater Amsterdam

Restaurants dichtbij het DeLaMar Theater Amsterdam

Maak je theaterbezoek compleet en reserveer voorafgaand aan de voorstelling een tafeltje bij een van onze restauranttips. Zo kun je voor de voorstelling nog even de stad verkennen.

1

Grand Café DeLaMar

Het DeLaMar Theater heeft een gezellig Grand Café waar je het hele jaar door kunt genieten van een heerlijk diner, een brede selectie wijnen en verrassende (alcoholvrije) cocktails. Dichterbij kun je niet hebben! Laat je verrassen door een gevarieerde kaart, met zorg samengesteld door hun chef-kok Peter de Vries. Daarnaast is dit restaurant op zaterdag en zondag geopend voor een uitgebreide lunch of kopje koffie met iets lekkers.

Ga naar website

2

New York Steakhouse

Als je een echte vleeseter bent, ben je bij New York Steakhouse aan het juiste adres. Het restaurant heeft een warme en gezellige sfeer met een prachtig uitzicht op het Leidseplein. De chefs bereiden zeer smakelijke gerechten voor naar jouw wens. Ze serveren hier niet alleen vlees, maar je hebt ook de keuze uit een selectie aan vis en/of vegetarische gerechten. Voor ieder wat wils!

Ga naar website

3

Restaurant Black

Bij Restaurant Black geniet je tijdens de lunch van een knapperige croque monsieur of dineer je met verse gamba’s, steaks, salades en zelfs een seafood platter. Geen zorgen, natuurlijk met meer dan genoeg opties voor jou als vegan, vegetariër, glutenvrijliefhebber of Bourgondiër. Verwacht pure kwaliteit en on-Amsterdamse service in een Instagramwaardige setting.

Ga naar website

4

4. Ciro Passami L’olio

Het restaurant heeft een typisch Italiaanse intieme en gezellige sfeer. Het interieur, de muziek, het Italiaanse team, zorgen ervoor dat je je in Amsterdam een klein beetje in het heerlijke Italië waant. Er wordt gewerkt met verrassende streekproducten uit Italië, verse ingrediënten en huis gemaakte pasta’s. De gasten kunnen optimaal genieten van Italiaanse passie. Liefde voor het eten, de fantastische Italiaanse wijnen en de zeer goede service die hierbij wordt gegeven.

Ga naar website

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.