Restaurants dichtbij Het Concertgebouw Amsterdam

Restaurants dichtbij Het Concertgebouw Amsterdam

Maak je theaterbezoek compleet en reserveer voorafgaand aan de voorstelling een tafeltje bij een van onze restauranttips. Zo kun je voor de voorstelling nog even de stad verkennen.

1

Restaurant LIER

LIER is het restaurant van Het Concertgebouw waar je voorafgaand of na een concert kunt genieten van een heerlijke lunch of diner. In LIER proef je klassieke gerechten met ingrediënten uit eigen regio én van het seizoen. Zodra je bent gearriveerd kun je ontspannen en genieten van een prachtige avond.

Ga naar website

2

CHANG-I

Restaurant CHANG-I opende haar deuren in Amsterdam Oud-Zuid in 2006 en is intussen één van de beste Aziatische restaurants van Amsterdam. CHANG-I gelooft in kwaliteit, oog voor detail, mooie ambiance en perfecte service.

Ga naar website

3

Brasserie Keyzer

Brasserie Keyzer is te vinden in het culturele hard van Amsterdam, aan het Museumplein en naar Het Concertgebouw. Visgerechten voeren de boventoon in dit bijzondere etablissement. Het prachtige en sfeervol ingerichte hoekpand ademt grandeur en heeft een unieke stijl, waarin heden en verleden zich uitstekend mengen.

Ga naar website

4

Eetcafé Lusthof

Mede door de gunstige ligging dichtbij het Concertgebouw, kun je je concert goed starten of eindigen met een bezoek aan de sfeervolle Eetcafé Lusthof. Geniet samen van een lekker drankje en hapje.

Ga naar website

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal € 1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal € 3,60) per transactie in rekening gebracht.