oj53nsk8uh1q_landscape_067_3000.png rad3dwb8n91l_landscape_028_2700.png

Restaurants dichtbij Het Concertgebouw Amsterdam

Restaurants dichtbij Het Concertgebouw Amsterdam

Maak je theaterbezoek compleet en reserveer voorafgaand aan de voorstelling een tafeltje bij een van onze restauranttips. Zo kun je voor de voorstelling nog even de stad verkennen.

1

Restaurant LIER

azw3r1a8074r_landscape_050_3000.jpg

LIER is het restaurant van Het Concertgebouw waar je voorafgaand of na een concert kunt genieten van een heerlijke lunch of diner. In LIER proef je klassieke gerechten met ingrediënten uit eigen regio én van het seizoen. Zodra je bent gearriveerd kun je ontspannen en genieten van een prachtige avond.

2

CHANG-I

3gt3yqh8lsur_landscape_050_3000.jpg

Restaurant CHANG-I opende haar deuren in Amsterdam Oud-Zuid in 2006 en is intussen één van de beste Aziatische restaurants van Amsterdam. CHANG-I gelooft in kwaliteit, oog voor detail, mooie ambiance en perfecte service.

3

Brasserie Keyzer

vp43opk8jsax_landscape_050_3000.jpg

Brasserie Keyzer is te vinden in het culturele hard van Amsterdam, aan het Museumplein en naar Het Concertgebouw. Visgerechten voeren de boventoon in dit bijzondere etablissement. Het prachtige en sfeervol ingerichte hoekpand ademt grandeur en heeft een unieke stijl, waarin heden en verleden zich uitstekend mengen.

4

Eetcafé Lusthof

zj53evc840t9_landscape_050_3000.jpg

Mede door de gunstige ligging dichtbij het Concertgebouw, kun je je concert goed starten of eindigen met een bezoek aan de sfeervolle Eetcafé Lusthof. Geniet samen van een lekker drankje en hapje.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners