kmg3gat8pi77_landscape_067_3000.jpg kmg3gat8pi77_landscape_028_2700.jpg

QUEEN the Music | Sterren aan Zee

AFAS Circustheater, Scheveningen

QUEEN the Music | Sterren aan Zee is gestopt!

Lopende voorstellingen
QUEEN the Music | Sterren aan Zee Op maandag 1 maart 2021 komt de grote wereldshow QUEEN The Music naar Scheveningen! Alle legendarische liedjes van Queen worden gezongen en veroveren al jaren de harten van jong en oud. QUEEN The Music onderscheidt zich door de songs zowel vocaal als muzikaal op originele wijze te vertolken en bevat veel nieuwe én verrassende uitvoeringen van het ijzersterke Queen repertoire. Cindy Oudshoorn (Kayak en Symfo Classics) en Timothy Drake (de beste Freddie Mercury vertolker) zijn twee van de leadvocalisten. Zij zullen worden bijgestaan door twee special guests, die het front komen versterken. QUEEN The Music zingen alle grote wereldhits op onnavolgbare wijze, en rakelings zoals Queen dit ooit zong. De internationale pers is dan ook laaiend en lovend en geven unaniem de maximale 5 sterren! In de theatershow QUEEN The Music, staat de mooiste muziek van deze muzikale kunstenaars centraal. Een tienkoppige band, met vier(!) topvocalisten brengt een spectaculaire muzikale en visuele concert boordevol energie en hoogtepunten! 2021-03-01 2021-03-01
AFAS Circustheater, Scheveningen AFAS Circustheater, Scheveningen
0 0

Een wereldshow!

Op maandag 1 maart 2021 komt de grote wereldshow QUEEN The Music naar Scheveningen! Alle legendarische liedjes van Queen worden gezongen en veroveren al jaren de harten van jong en oud.

QUEEN The Music onderscheidt zich door de songs zowel vocaal als muzikaal op originele wijze te vertolken en bevat veel nieuwe én verrassende uitvoeringen van het ijzersterke Queen repertoire.

Cindy Oudshoorn (Kayak en Symfo Classics) en Timothy Drake (de beste Freddie Mercury vertolker) zijn twee van de leadvocalisten. Zij zullen worden bijgestaan door twee special guests, die het front komen versterken. QUEEN The Music zingen alle grote wereldhits op onnavolgbare wijze, en rakelings zoals Queen dit ooit zong. De internationale pers is dan ook laaiend en lovend en geven unaniem de maximale 5 sterren!

In de theatershow QUEEN The Music, staat de mooiste muziek van deze muzikale kunstenaars centraal. Een tienkoppige band, met vier(!) topvocalisten brengt een spectaculaire muzikale en visuele concert boordevol energie en hoogtepunten!

Meer over deze voorstelling

Een speciale gastrol is weggelegd voor Linda Kinsbergen, die met haar onnavolgbare en ongelofelijke gelijkenis zowel qua uiterlijk als stem, de rol van Montserrat Caballé vertolkt in het epische Barcelona. Deze grote wereldproductie brengt je een avond Queen zoals je nooit eerder hebt beleefd!

Dit mag de echte Queen fan dan ook beslist niet missen! Boek NU je kaarten want dit concert zal snel uitverkopen!

Vooraf en tijdens de pauze zal de bekende pianist Dennis de Bruijn ook alle grote hits van Queen spelen op een grote concertvleugel in de foyer!

Verder gaat van ieder verkocht kaartje gaat €2,50 naar KWF Kankerbestrijding.

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 9203 (€0,45 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: AFAS Circustheater, Scheveningen

Speeldata: 1 maart 2021

Bekijk hier de gehele speellijst
1 maart 2021 in AFAS Circustheater, Scheveningen

Prijs: De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten.

Voorwaarden:

  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen.
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners