TICKETS VANAF € 22,50*

Theatervoorstelling Opvliegers 3: tickets nu te koop!

Het wachten duurde lang maar wordt nu eindelijk beloond, want de theatervoorstelling Opvliegers 3 is vanaf november te zien door heel Nederland! Het belooft weer een geweldige show te worden, vol humor, muziek en natuurlijk herkenbare problemen. En je gaat dit keer ook nog eens mee op reis want dit nieuwste deel in de serie speelt zich af in New York.

Bestel nu je tickets voor de theatervoorstelling Opvliegers 3. Deze zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Theaterclub.nl vanaf € 22,50* per stuk.

Ga mee naar New York!

Dit keer stappen we met schnabbelzangeres Lydia in het vliegtuig naar New York. Niet als het begin van een leuke vakantie, maar als vlucht van allerlei perikelen thuis. Er is namelijk een nogal gênant filmpje van haar op Facebook verschenen. Hoogste tijd om Nederland even te laten voor wat het is en op het eerst beschikbare vliegtuig te stappen. En laat die nou net als bestemming New York hebben!

Met nieuwe gezichten

Haar oude vertrouwde vriendinnen hebben helaas geen tijd om zo plotseling met Lydia mee te gaan naar New York. Gelukkig is ze niet lang alleen. Aan boord leert ze namelijk Moniek kennen. Net als zij een vrouw van middelbare leeftijd, die het qua overgangskwalen zelfs nog erger heeft getroffen. Ze kunnen het prima met elkaar vinden en blijken in New York ook nog eens in hetzelfde hotel te verblijven.

Daar ontmoeten ze al snel nog twee dames met wie het erg gezellig hebben. Allereerst Shirley, die net weduwe is geworden. Naast een flinke berg geld heeft ze helaas ook twee onuitstaanbare stiefkinderen geërfd. Tijd om er even tussenuit te gaan dus, samen met haar vriendin Joke. Zij is een fanatieke blogger, die in New York alles op alles zet om Barry Manilow voor haar camera te krijgen.

Tickets theatervoorstelling Opvliegers 3 nu te koop!

Dit belooft net als de vorige twee delen weer dé comedy-hit van het seizoen te worden. Het is dan ook slim om niet al te lang te wachten met het bestellen van je kaartjes. Gelukkig zijn deze vanaf nu per direct verkrijgbaar bij de Theaterclub. Tickets voor de theatervoorstelling Opvliegers 3 bestel je zelfs al vanaf € 22,50* per stuk, dus wees er snel bij!

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten