b5t337n8o15x_landscape_067_3000.jpg w1z3lro8oiqb_landscape_028_2700.jpg

Opvliegers 3

Diverse theaters

Opvliegers 3 is gestopt!

Lopende voorstellingen
Opvliegers 3 Musical Opvliegers 3 tickets nu te koop Het wachten duurde tergend lang, maar dat wordt nu eindelijk beloond! De musical Opvliegers 3 is namelijk vanaf november 2017 te zien door heel Nederland. Het derde deel van de succesvolle serie belooft weer een geweldige show te worden. De musical zal gegarandeerd vol humor, muziek en natuurlijk herkenbare problemen zitten. Bovendien ga je dit keer ook nog eens mee op reis. Het nieuwste deel van deze bijzondere serie speelt zich namelijk af in de Amerikaanse stad New York. Beleef interessante avonturen in ‘the city that never sleeps’ met deze vriendinnencomedy. Bestel nu je tickets voor de musical Opvliegers 3. Tickets zijn direct verkrijgbaar bij Theaterclub.nl vanaf € 22,50* per stuk. Dus wacht niet langer en bewonder het nieuwste deel in de reeks van Opvliegers. 2017-11-24 2018-04-08
, ,
0 0

Musical Opvliegers 3 tickets nu te koop

Het wachten duurde tergend lang, maar dat wordt nu eindelijk beloond! De musical Opvliegers 3 is namelijk vanaf november 2017 te zien door heel Nederland. Het derde deel van de succesvolle serie belooft weer een geweldige show te worden. De musical zal gegarandeerd vol humor, muziek en natuurlijk herkenbare problemen zitten. Bovendien ga je dit keer ook nog eens mee op reis. Het nieuwste deel van deze bijzondere serie speelt zich namelijk af in de Amerikaanse stad New York. Beleef interessante avonturen in ‘the city that never sleeps’ met deze vriendinnencomedy.

Bestel nu je tickets voor de musical Opvliegers 3. Tickets zijn direct verkrijgbaar bij Theaterclub.nl vanaf € 22,50* per stuk. Dus wacht niet langer en bewonder het nieuwste deel in de reeks van Opvliegers.

Meer over deze voorstelling

Ga mee naar New York

Dit deel van de serie begint in het vliegtuig. Je gaat samen met schnabbelzangeres Lydia naar New York. Het verhaal start niet als het begin van een leuke vakantie. De reis is eerder een vlucht van allerlei problemen die thuis plaatsvinden. Er is namelijk een gênant filmpje van Lydia op Facebook verschenen. Hoogtijd om Nederland even te laten voor wat het is en op de eerst beschikbare vlucht te stappen, dacht Lydia. Laat dat nou net het vliegtuig zijn dat New York als bestemming heeft!

Met nieuwe gezichten

Helaas hebben de oude vertrouwde vriendinnen van Lydia geen tijd om zo plotseling met haar mee te gaan naar New York. Gelukkig is Lydia niet lang alleen. Tijdens de vlucht naar Amerika leert ze Moniek kennen. Net als zijzelf is Moniek een vrouw van middelbare leeftijd. Moniek heeft het zelfs nog erger getroffen dan Lydia als het om overgangskwalen gaat. De twee vrouwen kunnen het prima met elkaar vinden en blijken in New York ook nog eens in hetzelfde hotel te verblijven. Het perfecte recept voor een hoop gezelligheid.

In het hotel ontmoeten de dames al snel nog twee andere vrouwen met wie ze het erg gezellig hebben. Allereerst Shirley, Zij is net weduwe geworden. Naast een flinke berg geld heeft ze helaas ook twee onuitstaanbare stiefkinderen geërfd. Tijd om er even tussenuit te gaan dus, dacht Shirley. Om te garanderen dat ze een leuke tijd zou hebben, heeft ze haar vriendin Joke meegenomen. Joke is een fanatieke blogger. Ze wil alles in New York vastleggen. Bovendien zet Joke alles op alles om Barry Manilos voor haar camera te krijgen. Dat belooft wat!

Talentvolle cast

Voor dit spetterende en komische verhaal is uiteraard een talentvolle cast essentieel. Antje Monteiro vertolkt de diva Lydia. Haar vriendin Moniek wordt geweldig geportretteerd door Sandra Mattie. Daarnaast spelen Joanne Telesford (als Shirley) en Anouk van Nes (als Joke) ook mee in dit hilarische verhaal. Het script en de liedjes zijn allemaal verzorgd door Allard Blom.

Tickets musical Opvliegers 3 nu te koop!

Opvliegers 3 belooft net als de vorige twee delen weer dé comedy-hit van het seizoen te worden. Wees slim en wacht daarom niet te lang met het bestellen van jouw tickets. Gelukkig kan je direct tickets reserveren bij Theaterclub.nl. Tickets voor de musical Opvliegers 3 bestel je zelfs al vanaf € 22,50* per stuk. Dus wees er snel bij en boek nu kaartjes voor de voorstelling bij jou in de buurt.

Foto's & video's

44931ec8uxwc_landscape_067_3000.jpg
p6o38fa80hxe_landscape_067_3000.jpg
4 Foto's

Recensies

Nog geen beoordelingen.


Algemene informatie

Voor telefonisch reserveren kun je contact opnemen via 0900 – 1353 (€0,60 p/m) o.v.v. Theaterclub

Locatie: ,

Speeldata: Van 24 november 2017 t/m 8 april 2018

Bekijk hier de gehele speellijst
24 november 2017 t/m 8 april 2018 in ,

Cast: Antje Monteiro, Anouk van Nes, Joanne Telesford en Sandra Mattie

Voorwaarden:

  • Prijzen zijn in euro’s, inclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling
  • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen
  • (Prijs)wijzigingen voorbehouden

Bestel bij Theaterclub.nl en ontvang:

Voorstellingen speciaal voor jou geselecteerd

Gegarandeerd het meeste voordeel

Ruime keuze aan speeldata en locaties

Keuze uit de beste rangen en stoelen

cdu3i6j8wnrp_square_png_400.png

De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er transactiekosten (maximaal €1,85) en eventuele verzendkosten (maximaal €3,60) per transactie in rekening gebracht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve acties en aanbiedingen van Theaterclub.nl en DPG Media Magazines via e-mail, meld je nu aan:

Volg Theaterclub.nl
op social media

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen, nieuws en exclusieve acties en aanbiedingen.

partners partners